שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 5 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

בצל גדול חתוך לרצועות דקות

2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס (סה"כ 500 ג')

2 קולורבי בינוניים קלופים חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ

חצי כוס מים

חצי כפית מלח, כפית אבקת מרק, קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (יש להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק).

-מוסיפים פטריות ומטגנים (ללא מכסה) במשך כ-5 דקות (אש בינונית, יש לערבב מידי פעם).

הפעל טיימר (5 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים קולורבי, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 10 דקות (אש בינונית, יש לערבב מידי פעם).

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים 10 דקות נוספות, עד שהקולורבי מתרכך.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מתבלים במלח, אבקת מרק ופלפל שחור. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט כרוב ובצל
אוזני המן מלוחות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
מירי (07:07 19.02.2021)

אודה לתחליף לקולורבי…תפו"א?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:44 19.02.2021)

כן.

Avatar
מירי (09:52 19.02.2021)

תודה

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.