שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 5 מנות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

בצל גדול חתוך לרצועות דקות

2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס (סה”כ 500 ג’)

2 קולורבי בינוניים קלופים חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ

חצי כוס מים

חצי כפית מלח, כפית אבקת מרק, קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (יש להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק).

-מוסיפים פטריות ומטגנים (ללא מכסה) במשך כ-5 דקות (אש בינונית, יש לערבב מידי פעם).

הפעל טיימר (5 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים קולורבי, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 10 דקות (אש בינונית, יש לערבב מידי פעם).

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים 10 דקות נוספות, עד שהקולורבי מתרכך.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מתבלים במלח, אבקת מרק ופלפל שחור. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט כרוב ובצל
אוזני המן מלוחות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
נאוה (12:43 7.06.2021)

הי אפרת,
מגישים חם או קר?

מתכונים ב-10 דקות (15:55 7.06.2021)

אם אוהבים אפשר להגיש בטמפ’ החדר, אבל יותר טעים לאכול את התבשיל חם😊

נועה (14:06 26.04.2021)

ניתן להשתמש הפטריות מקופסאת שימורים?

מתכונים ב-10 דקות (15:19 26.04.2021)

היי נועה,
אפשר😊

חני (07:29 24.03.2021)

האם אפשר להקפיא? האם הטעם נפגם בהקפאה?

מתכונים ב-10 דקות (09:57 24.03.2021)

היי חני,
אפשר להקפיא, אין בעיה😊

עינת (12:14 14.03.2021)

היי אפרת
למנה אחת או שתיים להשתמש הכל בחצי כמה פטריות רצוי וקולורבי?
בתודה ויום נעים.

מתכונים ב-10 דקות (13:01 14.03.2021)

היי עינת,
כן, חצי-תשימי חצי סלסלת פטריות וקולורבי אחד:)

מירי (07:07 19.02.2021)

אודה לתחליף לקולורבי…תפו”א?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:44 19.02.2021)

כן.

מירי (09:52 19.02.2021)

תודה

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.