שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 תפוחי אדמה גדולים עם קליפה (שטופים ומיובשים היטב) חתוכים לפלחים.

לערבב היטב בקערה: 4 כפות שמן זית, 1 כף קורנפלור, 1 כף מיונז, כפית פפריקה מתוקה, כפית קטשופ (לא חובה), מלח ולפלפל.




אופן הכנה:

-לקיצור זמן האפייה: מכניסים למיקרוגל את פלחי תפו”א ל-5 דקות עד שמעט מתרככים.

-מושחים כל פלח תפו”א בתערובת ומסדרים בתבנית.

-אופים בתנור בחום גבוה (200 מעלות) כ- 20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מקלוני טוסט מלחם מלאמקלוני טוסט מלחם מלא
כדורי עוף אפויים כדורי עוף אפויים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
עמוס (19:21 16.09.2024)

היי אפרת, השתמשתי בתפוחי אדמה גורמה עם הקליפה לאחר חצי בישול במים מומלחים. לאחר משיחת הפלחים פיזרתי פירורי לחם לקבלת מרקם יותר קריספי. 20 דקות לא הספיקו ואפיתי 30. יצא מושלם! תודה רבה על עוד מתכון קל ומוצלח !!

פוטטו צ’יפס
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:53 17.09.2024)

נראה מעולה🙂
תודה עמוס

avatar
אלישבע (08:43 30.05.2024)

אם אני לא שמה במיקרוגל קודם, ואופה בטורבו – צריך לאפות מכוסה?
איזה מתכון לתפוחי אדמה בתנור יצא מוצלח יום למחרת על פלטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:36 30.05.2024)

אם את לא מרככת לפני אז כדאי לאפות קודם בחום עליון ולתחתון ב180 מעלות ולאחר שזה מתרכך להעביר לטורבו להשחמה. אין צורך לכסות.
זה אמור להיות בסדר על הפלטה.

avatar
רחל (14:55 3.12.2023)

יצא מטורףףףףף יש מצב להכין היום בערב ולאכול מחר בצהרים? או שזה נהרס במקרר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:20 3.12.2023)

שמחה שיצא טעים🙂
זה תלוי בחימום. אם את מכניסה לתנור שחומם מראש ל190 מעלות ומחממת עד שזה נעשה קריספי זה ייצא טעים:)

avatar
Hadasa (13:31 29.11.2023)

האם אפשר לשים שמן קנולה במקום שמו זית?
וקמח רגיל במקום קורנפלור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:53 29.11.2023)

כן לשתי השאלות:)

avatar
רבקי (16:24 2.08.2023)

וואו! יצא טעים משחשבתי:)
כלוםםם עבודה ויוצא טעיםם!!
תודה ענקית אפרת!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:47 2.08.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
רון (08:02 23.07.2023)

היי אפשר גם בנינגה גריל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 23.07.2023)

כן, בטח(:

avatar
אורלי (21:52 20.07.2023)

טעים ברמות!!!!!!! תודה אלופה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:02 21.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
Yamit Ben Hemo (18:26 15.12.2022)

הי אפרת
האם אפשר לחתוך, לרכך ולהשרות ב”מרינדה” את תפוחי האדמה היום בערב אך לאפות רק מחר?? האם זה יפגום במרקם או בטעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:46 15.12.2022)

היי,
פחות כדאי לעשות כך אבל אפשר(:
זה יכול לשנות מעט את המרקם.

avatar
מיכל (16:42 27.07.2022)

שאלה.
מה יכול להחליף מיונז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:20 27.07.2022)

היי,
אפשר לשים כף שמן נוספת במקום המיונז.

avatar
עדי (08:42 19.04.2022)

היי אני רוצה להכין את המתכון ועכשיו פסח, מה אני יכולה לשים במקום קורנפלור או קמח? אפשר קמח מצות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:05 19.04.2022)

היי,
לא בטוחה אם יצא מוצלח עם קמח מצות. עדיף להשתמש בקורנפלור או קמח תפוח אדמה שהם כשרים לפסח(:

avatar
רחל (15:15 18.04.2022)

הי אפרת
המתכונים שלך פשוט מושלמים
מחפשת מתכון לתפוא טובים בסיר
בפסח אני לא משתמשת בתנור
משהו טוב כמו הפוטטו ציפס שאני מכינה מלאאאאא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:24 18.04.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
הנה מתכון להום פרייז שעשוי להתאים לך.

avatar
אגם (15:06 18.01.2022)

היי, כמה מלח ופלפל צריך לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:47 18.01.2022)

היי,
לפי הטעם, תתחילי בשליש- חצי כפית מלח וקורט פלפל.

avatar
אגם (16:08 18.01.2022)

הכנתי, יצא טעים.
אבל לא יצא לי קריספי ולא היה לי את הצבע השחום הזה. עשיתי הכול לפי המתכון. התפוח אדמה יצא מאוד רך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 18.01.2022)

יכולות להיות כמה סיבות:
האם שמת 4 כפות שמן ולא פחות? לא וויתרת על אחד מהמרכיבים? הקפדת לתבל היטב את תפוחי האדמה מכל הצדדים? חיממת את התנור מראש על 200 מעלות? כמה זמן אפית?

avatar
אגם (21:41 18.01.2022)

כן, שמתי 4 שמן.
שמתי את כול המרכיבים וטיבלתי כמו שצריך. חיממתי את התנור מראש ואפיתי כמו שכתוב, במשך 20 דקות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:18 18.01.2022)

אם כך, כנראה היה כדאי לתת קצת יותר מ-20 דקות אפייה (זמן האפייה הוא כ-20 דקות ועשוי להשתנות בין תנורים שונים).

avatar
אגם (01:02 19.01.2022)

איך לדעת מתי להוציא את התפוחי אדמה? כשהם מקבלים גוון שחום?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:20 19.01.2022)

בדיוק, כשהם שחומים ונראים פריכים מספיק לפי הטעם האישי(:

avatar
נתן (14:50 22.08.2021)

צ’יק צ’ק
וחבלזזזזזזזזז

avatar
אלי (15:37 27.06.2021)

1)חימום במקירוגל לפני התיבול, נכון?
תודה ענקית.
שאלה נוספת בדרך אגב:
2)איזו מידה לרכוש תבנית סיליקון למתכוני הלחם והעוגות בחושות?
האם זה עדיף מתבנית אינגליש אלומיניום?
פשוט בשביל המאפינס קנינו – וזה מדהים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:50 27.06.2021)

1. נכון(:
2. מידת התבנית תלויה בגודל התבנית שבה אתם בד”כ אופים (כלומר, תלוי בכמות שאתם מכינים). למשל: אם לרוב אתם אופים בכמות של 2 תבניות אינגליש/ תבנית עגולה קוטר 24- כדאי לקנות תבנית באותו גודל, של 22*31.
אין כל כך הבדל מבחינת התוצאה בין תבנית אלומיניום לסיליקון, מלבד שבסיליקון אין צורך לשמן את התבנית- קל להוציא ממנה את העוגה, ושזמן האפייה עשוי להתארך מעט.
מקווה שעזרתי😊

avatar
הדסוש (12:27 7.06.2021)

מהמממממםםם.
טרפנו וליקקנו את האצבעות. תודהההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:54 7.06.2021)

שמחה מאד שאהבתם!😊

avatar
אנונימי (19:43 22.05.2021)

טעיםםם, הילדים טרפו את זה כמו במבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:20 22.05.2021)

שמחה שאהבתם! שבוע טוב🌺

avatar
מוטקה (10:54 11.02.2021)

לערבב היטב בקערה: ……… פפריקה מתוקה, כפית קטשופ (לא חובה), מלח ולפלפל.
מה לא חובה

avatar
אנונימי (19:41 22.05.2021)

לא חובה לשים קטשופ

avatar
מוטקה (10:45 11.02.2021)

יצא פצצהההההההההההה
ימי ימי ימי ימי ימי ימי ימי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:15 11.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
אינה (14:34 5.02.2021)

כמה זמן צריך לשים בתנור ‏אם לא שמתי את זה להתבשל?? כאילו ‏במיקרוגל או במים🧐

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:19 5.02.2021)

אם לא מבשלים לפני, כדאי לחתוך לפלחים לא עבים במיוחד ולאפות ב-190 מעלות במשך כשעה, עד לריכוך.

avatar
אנונימית (19:45 22.05.2021)

אני לא בישלתי לפני, ופשוט הוספתי עוד חמש דקות על חום 200 וזה התרכך מצוין.

avatar
מעין (21:15 31.01.2021)

היי אפרת, האם ניתן לוותר על המיונז? או מה אפשר במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:52 31.01.2021)

אפשר לשים כף שמן נוספת במקום המיונז.

avatar
שנה (18:45 5.01.2021)

הי אפרת תודה על המתכונים!
רציתי לדעת איך עושים ללא קיצור זמן אפיה כי אין לנו מיקרוגל.
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:31 5.01.2021)

היי,
תוכלי לבשל כ-5-7 דק’ במים חמים

avatar
שנה (00:51 6.01.2021)

תודה רבה לך על המתכון עשיתי את זה במים ויצא מעולה!
אבל לדעתי עם מכינים למישפחה כולה צריך להכין כפול או משהו כי רק אני ואח שלי אכלנו (זללנו) וכבר נגמר……….
תודה רבה זה מתכון אלוף👌

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:05 6.01.2021)

שמחה שאהבת יקירה❤️

avatar
איתנה (20:45 31.12.2020)

היי
האם לבשל במיקרו לפניי עם מים או בלי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:02 1.01.2021)

בלי מים.

avatar
מעין (22:10 27.12.2020)

וואו יצא נדירררר הכנתי עכשיו וטרפנו הכללל!!! פוטטו מושלם…
תודה רבה אפרת..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 28.12.2020)

תודה מעין!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️
יום נפלא

avatar
נטלי (20:46 5.11.2020)

היי אפרת, האתר שלך נפלא! תודה!
הכנתי את המתכון הזה, אבל הורגש הטעם של הקורנפלור. אני חושבת שערבבתי היטב. את יודעת אולי מדוע?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:02 5.11.2020)

היי נטלי 🙂
מרגישים קצת את הקורנפלור אבל לא מאוד.
אולי שמת כף גדושה/מלאה?
פעם הבאה נסי להפחית אפילו לחצי כף.

avatar
נטלי (16:17 6.11.2020)

שמתי כף מלאה. אנסה שוב ואשים פחות. תודה רבה על המענה!

avatar
רחל (21:24 2.11.2020)

יצא מושלם!!
שאלה קטנה לפעם הבאה –
ראיתי שכתבת שמקום המיונז אפשר לשים עוד כף שמן,
יוצא אותו דבר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:03 3.11.2020)

היי רחל,
כמובן שעם המיונז לטעמי יוצא יותר טוב
אבל תוכלי להשתמש במיונז והשינוי הוא לא קריטי

———
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

avatar
מוריה (11:28 20.10.2020)

היי אפרת אני רוצה להכין את זה עכשיו רציתי לישאול אם אני רוצה לעשות יותר תפוחי אדמה זה נישאר אותו תיבול באותן כמויות????

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:52 20.10.2020)

תתחילי בכמות שמתכון. אם יהיה חסר, תמי אפשר להכין חצי כמות נוספת.

avatar
גלי (09:56 5.10.2020)

שלום. יש לי בבית רק קמח תופח. בעייתי או שזה בסדר במקום הקורנפלור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:42 5.10.2020)

אין בעיה.

avatar
לילך (19:18 13.07.2020)

היי! אני מתכננת עכשיו להכין את המתכון ורציתי לשאול מה ניתן לעשות במקום לשים אותם במיקורגל לריכוך. אין לי מיקרוגל מה ניתן לעשות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:38 13.07.2020)

היי לילך,
אפשר לבשל את פלחי תפוחי האדמה במים רותחים עד לריכוך חלקי (10-15 דקות). לאחר מכן לסנן, לייבש היטב ואז לתבל.
אפשר גם לוותר על הריכוך המקדים ולאפות יותר זמן (45-60 דקות).

avatar
ליליה (21:54 8.05.2020)

היי, ניתן להכין גם עם בטטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:51 9.05.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
נעמה (22:25 12.04.2020)

האם אפשר לשים קמח תפו\”א במקום קורנפלור?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:53 13.04.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
נעמה (21:57 12.04.2020)

חג שמח
האם ניתן להכין במחבת פסים?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:52 13.04.2020)

אני חושבת שכן אבל חשוב לרכך אותם לפני.

avatar
ליאור (13:32 6.02.2020)

משאירים את הקליפה על התפוחי אדמה?
צריך לקלף אותם?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:52 6.02.2020)

אפשר להכין עם קליפה או בלי קליפה, איך שאוהבים.

avatar
צ ש (20:50 14.01.2020)

שמתי צ\’ילי מתוק במקום קטשופ, יצא מעדן!!!!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 15.01.2020)

מעולה 🙂
תודה על השיתוף!

avatar
ענבל (20:03 6.11.2019)

היי!
אם אני רוצה לוותר על שלב המיקרו, כמה זמן אני צריכה לאפות את התפוחי אדמה?

תודה רבה על אתר מדהים עם מתכונים מעולים 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 7.11.2019)

היי ענבל,
זה יוצא יותר מוצלח אם מרככים את תפוחי האדמה לפני (זה יוצא רך מבפנים וקריספי מבחוץ). אפשר לרכך גם ע”י בישול במים רותחים על הגז.
אם לא מבשלים לפני, כדאי לחתוך לפלחים לא עבים במיוחד ולאפות ב-190 מעלות במשך כשעה, עד לריכוך.

avatar
רחלי (23:33 5.10.2019)

הייי אני יכולה לטגן במקום אפיה ?אם כן איך מטבלים אשמח לדעת..רוצה להכין עכשיווו

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 6.10.2019)

אפשר לתבל באותו אופן ולטגן בשמן עמוק.

avatar
יאנה (20:49 29.06.2019)

היי אפרת אין לי לא קורנפלור ולא קמח זה יצא גם טוב בלי זה?
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:07 30.06.2019)

הקורנפלור או הקמח יוצרים מין ציפוי לתפוחי האדמה. בלי קמח זה יהיה כמו תפוח אדמה מתובל אבל עדיין טעים.

avatar
נגה (11:12 15.02.2019)

אם אנחנו אלרגים לגלוטן יש ואין קונפלור במה אפשר להשתמש ? ( לא קמח לבן )

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 15.02.2019)

אם יש לך קמח ללא גלוטן כמו כרגיל או תמי אני מניחה שאפשר לשים.

avatar
לילך (12:11 7.02.2019)

כדאי להוריד בכפות שמן בתערובת, כך שהמתבל לא יוצא נוזלי וספוג בשמן וגם לא נספג בפלחי תפו”א. במקום 4 כפות, לשים 2-3 כפות ויוצא סמיך יותר.

avatar
רות נדיב (11:40 31.12.2018)

אפשר להוסיף פירורי לחם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 31.12.2018)

כן.

avatar
דניאלה (13:27 7.12.2018)

היי אפרת
אם אין לי קורנפלור מה אפשר לשים במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:45 7.12.2018)

אפשר לשים כף שטוחה קמח לבן.

avatar
יסכה חי (22:30 8.09.2018)

מתכונים טובים אבל לא בעשר דקות!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:09 8.09.2018)

זה אמור להיות 10 דקות עבודה, לא כולל זמן אפיה ובישול 🙂
שנה טובה ומתוקה 🌺

avatar
ליאת (17:26 15.08.2018)

יצא מושלםםםםםםם הכנתי הרגעעעע

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:35 15.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
ש (22:09 19.06.2018)

שלום אפרת
אני רוצה להכין אבל בתנור ראיתי שרשמת לשים על טורבו , סליחה על הבורות איך הסימן של טורבו נראה? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 19.06.2018)

סימן של מאוורר עם עיגול מסביבו.

avatar
ניקו (13:06 30.01.2018)

היי תגידי אם יש לי כבר תפוחי אדמה בתחילת הבישול שלהם בסיר מים רותחים כמה זמן לבשל לפני שאני מוציא מתבל ולתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 30.01.2018)

היי ניקו,
תלוי אם הם שלמים או חתוכים. תבשל עד שאפשר לנעוץ בהם מזלג בקלות. שים לב שלא יתבשלו יותר מידי אחרת הם עלולים להתפרק.

avatar
נועה (20:23 26.11.2017)

היי, אנחנו לא אוהבים מיונ זוקטשופ (לא אוהבים ולא אוכוכלים רטבים מוכנים), אפשר לוותר על שניהם? עדיין ייצא טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 26.11.2017)

היי נועה,
אפשר לתבל רק ב 4-5 כפות שמן, כפית פפריקה, מלח ופלפל שחור.

avatar
אנה (12:59 1.08.2017)

האם אפשר לשים משהו אחר במקום קורנפלור ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:19 1.08.2017)

אפשר לשים כף שטוחה קמח לבן.

avatar
מיכל (14:27 21.07.2017)

תוכנית טורבו (!), כדי שחהיה פריך…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:10 21.07.2017)

כן אפשר בהחלט לאפות בטורבו כדי שזה ייצא פריך יותר.
שבת שלום 🙂

avatar
מירי אוויה (11:27 20.07.2017)

אתר נפלא , למדתי הרבה דרך השאלות ותשובות שלך שהן כל כך ברורות גם לאחת כמוני שאין לה מושג בבישול ואפיה..
את פשוט נהדרת .. כל הכבוד שירבו כמוך…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:00 20.07.2017)

תודה רבה מירי 🙂

avatar
מיטל (09:10 18.05.2017)

היי אפרת,
האם ניתן להכין מראש (נגיד, בחמישי, בשביל לאכול בשישי שבת) או שבמקרה הזה זה יהיה פחות מוצלח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:52 18.05.2017)

היי מיטל,
לדעתי פחות מומלץ במקרה הזה.
יום מקסים 🙂

avatar
שרה (11:57 27.01.2017)

היי רציתי לדעת בבקשה אפשר גם לשים קצת מרק עוף נכון? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:15 27.01.2017)

כן שרה, אפשר להוסיף בסביבות כפית אבקת מרק.
שבת שלום 🙂

avatar
אביגיל (19:18 20.12.2016)

יצא אחד הדברים הטעימים!!!!!!!!
אתר כל כך מוצלח!! מתכונים ממש פשוטים להכנה, וטעימיםםםםםם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:52 20.12.2016)

תודה אביגיל, שמחה שאהבת 🙂

avatar
דני (09:42 20.12.2016)

בוקר טוב
יצא מאוד טעים תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:55 20.12.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דני

avatar
דביר (14:29 11.12.2016)

ואוווווו…….
יצא מאוד טעים!
כל המשפחה אמרה שזה ממש נדיר!!!
תודה רבה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 11.12.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה דביר ושבוע נפלא 🙂

avatar
צופיה (10:08 23.10.2016)

חשוב לעסות עם מיונז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:28 23.10.2016)

היי צופיה,
המיונז מוסיף טעם אבל אם אין לך אפשר לוותר.
חג שמח 🙂

avatar
לירז כהן (21:24 12.10.2016)

מתכון מעולה , התפוחי אדמה יצאו מאוד טעימים !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:07 12.10.2016)

תודה לירז, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
אליס (15:58 28.08.2016)

יצא ממש טעים! לא כמו של מקדולנס אבל נורא טעים.
הכנתי לאחי הקטן, הוא לא אוהב תפוחי אדמה ואת זה הוא ממש אהב. תודה רבה, מתכון מוצלח ביותר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:17 28.08.2016)

תודה אליס, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
גלית (17:34 31.07.2016)

לכמה מנות זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:47 31.07.2016)

היי גלית,
2-3 מנות.

avatar
jsns (10:45 30.06.2016)

אפשר להשתמש התפוח אדמה לבן? זה יצא אותו דבר?

avatar
jsns (10:47 30.06.2016)

סה האימיל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:54 30.06.2016)

היי,
מומלץ יותר להשתמש באדום אבל אם אין לך אפשר גם להכין מלבן. זה עדיין ייצא טעים.
יום נפלא 🙂

avatar
אור (14:42 20.06.2016)

משתמשים בתפו’א אדום או לבן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:31 20.06.2016)

היי אור,
עדיף תפו”א אדום.

avatar
מורן (09:27 18.06.2016)

הי
אם אין קמח וקורנפלור, עדיין יכול לעבוד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:51 18.06.2016)

היי מורן,
הקורנפלור או הקמח יוצרים מין ציפוי לתפוחי האדמה (בלי קמח זה יהיה כמו תפוח אדמה מתובל). את יכולה לנסות עם פירורי לחם אם יש לך.

avatar
מיכל שיחל (18:00 12.06.2016)

אין לי קורנפלור האם הוא הכרחי הוא שאפשר למצוא תחליף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:46 12.06.2016)

היי מיכל,
אפשר לשים כף קמח לבן במקום.

avatar
גיטל טופז (15:03 12.11.2021)

קמח לבן עם אבקת אפיה? וכמה אם כן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:06 12.11.2021)

ללא אבקת אפייה(:

avatar
לאה (20:58 8.04.2016)

פשוט מעולה!!! תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:10 9.04.2016)

תודה לאה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
מיכל (17:48 20.03.2016)

לא צריך בכלל לכסות עם נייר כסף בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:26 20.03.2016)

לא מיכל, אין צורך.

avatar
רוני ב. (14:44 9.03.2016)

וואו ….ועוד וואו …
הכנתי כמות לגדוד …יצא מעולה …בסוף הארוחה לא נשאר פירור . תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:15 9.03.2016)

שמחה לשמוע רוני!
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
עופרה (09:52 5.02.2016)

וואי זה טעיםםםםםםם ,,,,אין דברים כאלה.!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:09 5.02.2016)

שמחה לשמוע!
תודה עופרה ושבת שלום 🙂

avatar
אנונימית (13:24 26.01.2016)

זה יוצא קריספי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:29 26.01.2016)

כן, זה יוצא מעט קריספי בציפוי (מבפנים רך כמובן).

avatar
שירה (10:48 1.01.2016)

בס”ד
שלום
הכנתי ללא בישול מוקדם.
ממש טעים!
לא כדאי לוותר על הקטשופ.
שבת שלום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:01 1.01.2016)

תודה שירה, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

avatar
אירנה (07:27 31.12.2015)

היי, רציתי לברר על עניין המיקרו האם להכניס בקערה עם קצת מים? סגורה או פתוחה? איזו עוצמה? ואם אני מכפילה את הכמות האם להכפיל את הזמן במיקרו או להשאיר כפי שכתבת.
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:27 31.12.2015)

היי אירנה,
אין צורך להוסיף מים. יש להניח את פלחי תפוחי האדמה בצלחת, לכסות במכסה שמיועד למיקרו ולהפעיל על העוצמה הכי חזקה במשך כ-5 דקות.
אם את מכפילה כמויות אני ממליצה לרכך במיקרוגל באותו אופן אבל בכמה פעמים כדי שלא יהיה עומס בצלחת (תפוחי האדמה לא יכולים להיות זה על זה אלא יש להניח אותם בצלחת אחד ליד השני).
בהצלחה 😉

avatar
אירנה (19:02 4.01.2016)

הכנתי כמות גדולה (2 תבניות) כתוספת בארוחה גדולה לאורחים. תבנית אחת עשיתי בתוספת של צילי לגיוון. יצא מצויין והכל נטרף.
יופי של מתכון, פשוט וטעים, תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:04 4.01.2016)

שמחה לשמוע אירנה!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
רויטל (16:26 4.11.2015)

ואוווו יצא סוף !! תודה אתר מעולה
עשיתי ממנו גם כדורי שוקולד וגם את הפוטטו ובאמת יצא לי טעים ממשששש פעם ראשונה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:31 4.11.2015)

תודה רויטל, שמחה לשמוע 🙂

avatar
רחלי דיסקינד (18:25 2.11.2015)

הי, האם אפשר לעשות את המתכון עם ציפס קפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:22 2.11.2015)

היי רחלי,
אני מניחה שזה ייצא פחות טעים 🙂

avatar
נוי (16:30 14.10.2015)

אוקי. אז הכנתי את המתכון בדיוק כמו שכתוב.
לא ממש האבתי את התוצא הסופית..
אני חושבת שחסר לזה קרנצ’יות (אולי אפשר להוסיף פרורי לחם)
בכל מיקרה פשוט הרגשתי שלקחתי תפח”א מבושל וטבלתי במיונז/קצ’טופ..

avatar
שליו (20:51 21.10.2015)

זה פוטטו….
זה כמו להגיד על צ’יפס שהרגשת שזה תפוח אדמה מטוגן…

avatar
אבי (21:31 3.10.2015)

ניסנו…יצא מעולה…יש לנו בעיה עם מיונז בבית..אז כעצתך הוספנו שמן…הציפוי לא בדיוק נבדק אבל יצא מעולה…אתר נהדר יש לך!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:48 3.10.2015)

תודה אבי! אני שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
מורן (13:04 2.09.2015)

היי, האם אפשר להכין את הכל עכשיו – ז”א לרכך במיקרו ולטבול ברוטב, לסדר בתבנית ולשים במקרר ופשוט לאפות יותר מאוחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 2.09.2015)

כן מורן, לא אמורה להיות בעיה 🙂

avatar
מורן (13:22 2.09.2015)

תודה על התגובה המהירה!!! אני אופה בתבנית חד פעמית, האם לשים נייר אפיה? או פשוט ככה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:57 2.09.2015)

לדעתי עדיף לשים על נייר אפיה.
בהצלחה והמשך יום נפלא 🙂

avatar
יעל (15:11 7.08.2015)

אפשר במקום שמן זית שמן קנולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:13 7.08.2015)

כן יעל, אפשר 🙂

avatar
יוסי (22:03 4.06.2015)

יצא טעים מאד, תוספת אישית שלי שום ובצל ירוק מוסיף המון! תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:29 4.06.2015)

תודה על השיתוף יוסי 🙂

avatar
ענבל (11:56 13.11.2014)

היי האם אפשר לטגן טיגון עמוק במקום לאפות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:04 13.11.2014)

בוודאי ענבל 🙂

avatar
אנה (14:56 8.10.2014)

אפשר להוסיף לתערובת הציפוי צ’ילי מתוק (הרוטב)? או שלא קשור? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:32 8.10.2014)

הי אנה,
אפשר אם את אוהבת 🙂

avatar
גיל (19:04 7.10.2014)

מה אפשר לשים בימקום המיונז
אסור לנו בייצים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:12 7.10.2014)

הי גיל,
אז תוותרו בכלל על המיונז ותשימו עוד כף שמן ועדיף לא לוותר על הקטשופ אלא אם כן אתם לא אוהבים.

avatar
מורן (13:27 29.05.2014)

היי, יש אפשרות לוותר על הקורנפלור או להחליף במשהו אחר?
תודה(:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:43 29.05.2014)

הי מורן, אפשר להחליף בקמח רגיל.

avatar
יולי (11:24 28.02.2014)

תודה על התגובה המפורטת! בסוף היה לי זמן, אז שמתי בתנור ללא הכנה מוקדמת. כבר רעבה 🙂

avatar
יולי (08:55 28.02.2014)

במשביל לקצר את זמן האפיה אני מעדיפה לבשל במקום לשים במיקרו. עד איזה רמת רכות צריך לבשל – כמו בשביל פירה או פחות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:04 28.02.2014)

היי יולי, חצי בישול, שלא יהיה לגמרי רך כמו בישול לצורך פירה.
אפשר לוותר בכלל על הבישול לפני וישר לאפות. אני מניחה שהבישול במים ייקח לא פחות מ15 דקות, כך שהחיסכון בזמן לא יהיה משמעותי כל כך.
אם בכל זאת החלטת לבשל לפני מומלץ לייבש היטב את תפוחי האדמה לאחר הבישול ולפני שמצפים אותם בתערובת מאחר ובזמן הבישול במים תפוח האדמה סופג מים דבר שיכול לפגוע אחר כך בפריכות.
שבת שלום 🙂

avatar
עדי (14:29 19.02.2014)

ויתרתי על הקטשופ והחימום במיקרו אז זמן האפייה קרוב ל45 דקות.. ועדיין יצא מצויין! אתר מעולה!! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:32 19.02.2014)

תודה עדי 🙂

avatar
riki cohen (18:53 12.11.2013)

תודה שמצאתי אתכם אשמח לעדכונים שלכם

לקריאת כל התגובות