שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 תפוחי אדמה גדולים עם קליפה (שטופים ומיובשים היטב) חתוכים לפלחים.

לערבב היטב בקערה: 4 כפות שמן זית, 1 כף קורנפלור, 1 כף מיונז, כפית פפריקה מתוקה, כפית קטשופ (לא חובה), מלח ולפלפל.

אופן הכנה:

-לקיצור זמן האפייה: מכניסים למיקרוגל את פלחי תפו”א ל-5 דקות עד שמעט מתרככים.

-מושחים כל פלח תפו”א בתערובת ומסדרים בתבנית.

-אופים בתנור בחום גבוה (200 מעלות) כ- 20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מקלוני טוסט מלחם מלא
כדורי עוף אפויים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
נתן (14:50 22.08.2021)

צ’יק צ’ק
וחבלזזזזזזזזז

אלי (15:37 27.06.2021)

1)חימום במקירוגל לפני התיבול, נכון?
תודה ענקית.
שאלה נוספת בדרך אגב:
2)איזו מידה לרכוש תבנית סיליקון למתכוני הלחם והעוגות בחושות?
האם זה עדיף מתבנית אינגליש אלומיניום?
פשוט בשביל המאפינס קנינו – וזה מדהים.

מתכונים ב-10 דקות (16:50 27.06.2021)

1. נכון(:
2. מידת התבנית תלויה בגודל התבנית שבה אתם בד”כ אופים (כלומר, תלוי בכמות שאתם מכינים). למשל: אם לרוב אתם אופים בכמות של 2 תבניות אינגליש/ תבנית עגולה קוטר 24- כדאי לקנות תבנית באותו גודל, של 22*31.
אין כל כך הבדל מבחינת התוצאה בין תבנית אלומיניום לסיליקון, מלבד שבסיליקון אין צורך לשמן את התבנית- קל להוציא ממנה את העוגה, ושזמן האפייה עשוי להתארך מעט.
מקווה שעזרתי😊

הדסוש (12:27 7.06.2021)

מהמממממםםם.
טרפנו וליקקנו את האצבעות. תודהההה

מתכונים ב-10 דקות (15:54 7.06.2021)

שמחה מאד שאהבתם!😊

אנונימי (19:43 22.05.2021)

טעיםםם, הילדים טרפו את זה כמו במבה

מתכונים ב-10 דקות (20:20 22.05.2021)

שמחה שאהבתם! שבוע טוב🌺

מוטקה (10:54 11.02.2021)

לערבב היטב בקערה: ……… פפריקה מתוקה, כפית קטשופ (לא חובה), מלח ולפלפל.
מה לא חובה

אנונימי (19:41 22.05.2021)

לא חובה לשים קטשופ

מוטקה (10:45 11.02.2021)

יצא פצצהההההההההההה
ימי ימי ימי ימי ימי ימי ימי

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:15 11.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂

אינה (14:34 5.02.2021)

כמה זמן צריך לשים בתנור ‏אם לא שמתי את זה להתבשל?? כאילו ‏במיקרוגל או במים🧐

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:19 5.02.2021)

אם לא מבשלים לפני, כדאי לחתוך לפלחים לא עבים במיוחד ולאפות ב-190 מעלות במשך כשעה, עד לריכוך.

אנונימית (19:45 22.05.2021)

אני לא בישלתי לפני, ופשוט הוספתי עוד חמש דקות על חום 200 וזה התרכך מצוין.

מעין (21:15 31.01.2021)

היי אפרת, האם ניתן לוותר על המיונז? או מה אפשר במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:52 31.01.2021)

אפשר לשים כף שמן נוספת במקום המיונז.

שנה (18:45 5.01.2021)

הי אפרת תודה על המתכונים!
רציתי לדעת איך עושים ללא קיצור זמן אפיה כי אין לנו מיקרוגל.
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (21:31 5.01.2021)

היי,
תוכלי לבשל כ-5-7 דק’ במים חמים

שנה (00:51 6.01.2021)

תודה רבה לך על המתכון עשיתי את זה במים ויצא מעולה!
אבל לדעתי עם מכינים למישפחה כולה צריך להכין כפול או משהו כי רק אני ואח שלי אכלנו (זללנו) וכבר נגמר……….
תודה רבה זה מתכון אלוף👌

מתכונים ב-10 דקות (11:05 6.01.2021)

שמחה שאהבת יקירה❤️

איתנה (20:45 31.12.2020)

היי
האם לבשל במיקרו לפניי עם מים או בלי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:02 1.01.2021)

בלי מים.

מעין (22:10 27.12.2020)

וואו יצא נדירררר הכנתי עכשיו וטרפנו הכללל!!! פוטטו מושלם…
תודה רבה אפרת..

מתכונים ב-10 דקות (09:46 28.12.2020)

תודה מעין!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️
יום נפלא

נטלי (20:46 5.11.2020)

היי אפרת, האתר שלך נפלא! תודה!
הכנתי את המתכון הזה, אבל הורגש הטעם של הקורנפלור. אני חושבת שערבבתי היטב. את יודעת אולי מדוע?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:02 5.11.2020)

היי נטלי 🙂
מרגישים קצת את הקורנפלור אבל לא מאוד.
אולי שמת כף גדושה/מלאה?
פעם הבאה נסי להפחית אפילו לחצי כף.

נטלי (16:17 6.11.2020)

שמתי כף מלאה. אנסה שוב ואשים פחות. תודה רבה על המענה!

רחל (21:24 2.11.2020)

יצא מושלם!!
שאלה קטנה לפעם הבאה –
ראיתי שכתבת שמקום המיונז אפשר לשים עוד כף שמן,
יוצא אותו דבר?

מתכונים ב-10 דקות (09:03 3.11.2020)

היי רחל,
כמובן שעם המיונז לטעמי יוצא יותר טוב
אבל תוכלי להשתמש במיונז והשינוי הוא לא קריטי

———
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

מוריה (11:28 20.10.2020)

היי אפרת אני רוצה להכין את זה עכשיו רציתי לישאול אם אני רוצה לעשות יותר תפוחי אדמה זה נישאר אותו תיבול באותן כמויות????

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:52 20.10.2020)

תתחילי בכמות שמתכון. אם יהיה חסר, תמי אפשר להכין חצי כמות נוספת.

גלי (09:56 5.10.2020)

שלום. יש לי בבית רק קמח תופח. בעייתי או שזה בסדר במקום הקורנפלור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:42 5.10.2020)

אין בעיה.

לילך (19:18 13.07.2020)

היי! אני מתכננת עכשיו להכין את המתכון ורציתי לשאול מה ניתן לעשות במקום לשים אותם במיקורגל לריכוך. אין לי מיקרוגל מה ניתן לעשות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:38 13.07.2020)

היי לילך,
אפשר לבשל את פלחי תפוחי האדמה במים רותחים עד לריכוך חלקי (10-15 דקות). לאחר מכן לסנן, לייבש היטב ואז לתבל.
אפשר גם לוותר על הריכוך המקדים ולאפות יותר זמן (45-60 דקות).

ליליה (21:54 8.05.2020)

היי, ניתן להכין גם עם בטטה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:51 9.05.2020)

אני חושבת שכן.

נעמה (22:25 12.04.2020)

האם אפשר לשים קמח תפו\”א במקום קורנפלור?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:53 13.04.2020)

אני חושבת שכן.

נעמה (21:57 12.04.2020)

חג שמח
האם ניתן להכין במחבת פסים?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:52 13.04.2020)

אני חושבת שכן אבל חשוב לרכך אותם לפני.

ליאור (13:32 6.02.2020)

משאירים את הקליפה על התפוחי אדמה?
צריך לקלף אותם?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:52 6.02.2020)

אפשר להכין עם קליפה או בלי קליפה, איך שאוהבים.

צ ש (20:50 14.01.2020)

שמתי צ\’ילי מתוק במקום קטשופ, יצא מעדן!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 15.01.2020)

מעולה 🙂
תודה על השיתוף!

ענבל (20:03 6.11.2019)

היי!
אם אני רוצה לוותר על שלב המיקרו, כמה זמן אני צריכה לאפות את התפוחי אדמה?

תודה רבה על אתר מדהים עם מתכונים מעולים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 7.11.2019)

היי ענבל,
זה יוצא יותר מוצלח אם מרככים את תפוחי האדמה לפני (זה יוצא רך מבפנים וקריספי מבחוץ). אפשר לרכך גם ע”י בישול במים רותחים על הגז.
אם לא מבשלים לפני, כדאי לחתוך לפלחים לא עבים במיוחד ולאפות ב-190 מעלות במשך כשעה, עד לריכוך.

רחלי (23:33 5.10.2019)

הייי אני יכולה לטגן במקום אפיה ?אם כן איך מטבלים אשמח לדעת..רוצה להכין עכשיווו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 6.10.2019)

אפשר לתבל באותו אופן ולטגן בשמן עמוק.

יאנה (20:49 29.06.2019)

היי אפרת אין לי לא קורנפלור ולא קמח זה יצא גם טוב בלי זה?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:07 30.06.2019)

הקורנפלור או הקמח יוצרים מין ציפוי לתפוחי האדמה. בלי קמח זה יהיה כמו תפוח אדמה מתובל אבל עדיין טעים.

נגה (11:12 15.02.2019)

אם אנחנו אלרגים לגלוטן יש ואין קונפלור במה אפשר להשתמש ? ( לא קמח לבן )

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 15.02.2019)

אם יש לך קמח ללא גלוטן כמו כרגיל או תמי אני מניחה שאפשר לשים.

לילך (12:11 7.02.2019)

כדאי להוריד בכפות שמן בתערובת, כך שהמתבל לא יוצא נוזלי וספוג בשמן וגם לא נספג בפלחי תפו”א. במקום 4 כפות, לשים 2-3 כפות ויוצא סמיך יותר.

רות נדיב (11:40 31.12.2018)

אפשר להוסיף פירורי לחם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 31.12.2018)

כן.

דניאלה (13:27 7.12.2018)

היי אפרת
אם אין לי קורנפלור מה אפשר לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:45 7.12.2018)

אפשר לשים כף שטוחה קמח לבן.

יסכה חי (22:30 8.09.2018)

מתכונים טובים אבל לא בעשר דקות!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:09 8.09.2018)

זה אמור להיות 10 דקות עבודה, לא כולל זמן אפיה ובישול 🙂
שנה טובה ומתוקה 🌺

ליאת (17:26 15.08.2018)

יצא מושלםםםםםםם הכנתי הרגעעעע

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:35 15.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

ש (22:09 19.06.2018)

שלום אפרת
אני רוצה להכין אבל בתנור ראיתי שרשמת לשים על טורבו , סליחה על הבורות איך הסימן של טורבו נראה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 19.06.2018)

סימן של מאוורר עם עיגול מסביבו.

ניקו (13:06 30.01.2018)

היי תגידי אם יש לי כבר תפוחי אדמה בתחילת הבישול שלהם בסיר מים רותחים כמה זמן לבשל לפני שאני מוציא מתבל ולתנור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 30.01.2018)

היי ניקו,
תלוי אם הם שלמים או חתוכים. תבשל עד שאפשר לנעוץ בהם מזלג בקלות. שים לב שלא יתבשלו יותר מידי אחרת הם עלולים להתפרק.

נועה (20:23 26.11.2017)

היי, אנחנו לא אוהבים מיונ זוקטשופ (לא אוהבים ולא אוכוכלים רטבים מוכנים), אפשר לוותר על שניהם? עדיין ייצא טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 26.11.2017)

היי נועה,
אפשר לתבל רק ב 4-5 כפות שמן, כפית פפריקה, מלח ופלפל שחור.

אנה (12:59 1.08.2017)

האם אפשר לשים משהו אחר במקום קורנפלור ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:19 1.08.2017)

אפשר לשים כף שטוחה קמח לבן.

מיכל (14:27 21.07.2017)

תוכנית טורבו (!), כדי שחהיה פריך…

מתכונים ב-10 דקות (15:10 21.07.2017)

כן אפשר בהחלט לאפות בטורבו כדי שזה ייצא פריך יותר.
שבת שלום 🙂

מירי אוויה (11:27 20.07.2017)

אתר נפלא , למדתי הרבה דרך השאלות ותשובות שלך שהן כל כך ברורות גם לאחת כמוני שאין לה מושג בבישול ואפיה..
את פשוט נהדרת .. כל הכבוד שירבו כמוך…

מתכונים ב-10 דקות (13:00 20.07.2017)

תודה רבה מירי 🙂

מיטל (09:10 18.05.2017)

היי אפרת,
האם ניתן להכין מראש (נגיד, בחמישי, בשביל לאכול בשישי שבת) או שבמקרה הזה זה יהיה פחות מוצלח?

מתכונים ב-10 דקות (09:52 18.05.2017)

היי מיטל,
לדעתי פחות מומלץ במקרה הזה.
יום מקסים 🙂

שרה (11:57 27.01.2017)

היי רציתי לדעת בבקשה אפשר גם לשים קצת מרק עוף נכון? תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:15 27.01.2017)

כן שרה, אפשר להוסיף בסביבות כפית אבקת מרק.
שבת שלום 🙂

אביגיל (19:18 20.12.2016)

יצא אחד הדברים הטעימים!!!!!!!!
אתר כל כך מוצלח!! מתכונים ממש פשוטים להכנה, וטעימיםםםםםם!

מתכונים ב-10 דקות (19:52 20.12.2016)

תודה אביגיל, שמחה שאהבת 🙂

דני (09:42 20.12.2016)

בוקר טוב
יצא מאוד טעים תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:55 20.12.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דני

דביר (14:29 11.12.2016)

ואוווווו…….
יצא מאוד טעים!
כל המשפחה אמרה שזה ממש נדיר!!!
תודה רבה !

מתכונים ב-10 דקות (14:40 11.12.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה דביר ושבוע נפלא 🙂

צופיה (10:08 23.10.2016)

חשוב לעסות עם מיונז?

מתכונים ב-10 דקות (11:28 23.10.2016)

היי צופיה,
המיונז מוסיף טעם אבל אם אין לך אפשר לוותר.
חג שמח 🙂

לירז כהן (21:24 12.10.2016)

מתכון מעולה , התפוחי אדמה יצאו מאוד טעימים !

מתכונים ב-10 דקות (22:07 12.10.2016)

תודה לירז, שמחה שיצא טעים 🙂

אליס (15:58 28.08.2016)

יצא ממש טעים! לא כמו של מקדולנס אבל נורא טעים.
הכנתי לאחי הקטן, הוא לא אוהב תפוחי אדמה ואת זה הוא ממש אהב. תודה רבה, מתכון מוצלח ביותר!

מתכונים ב-10 דקות (17:17 28.08.2016)

תודה אליס, שמחה שיצא טעים 🙂

גלית (17:34 31.07.2016)

לכמה מנות זה?

מתכונים ב-10 דקות (17:47 31.07.2016)

היי גלית,
2-3 מנות.

jsns (10:45 30.06.2016)

אפשר להשתמש התפוח אדמה לבן? זה יצא אותו דבר?

jsns (10:47 30.06.2016)

סה האימיל

מתכונים ב-10 דקות (10:54 30.06.2016)

היי,
מומלץ יותר להשתמש באדום אבל אם אין לך אפשר גם להכין מלבן. זה עדיין ייצא טעים.
יום נפלא 🙂

אור (14:42 20.06.2016)

משתמשים בתפו’א אדום או לבן?

מתכונים ב-10 דקות (15:31 20.06.2016)

היי אור,
עדיף תפו”א אדום.

מורן (09:27 18.06.2016)

הי
אם אין קמח וקורנפלור, עדיין יכול לעבוד?

מתכונים ב-10 דקות (10:51 18.06.2016)

היי מורן,
הקורנפלור או הקמח יוצרים מין ציפוי לתפוחי האדמה (בלי קמח זה יהיה כמו תפוח אדמה מתובל). את יכולה לנסות עם פירורי לחם אם יש לך.

מיכל שיחל (18:00 12.06.2016)

אין לי קורנפלור האם הוא הכרחי הוא שאפשר למצוא תחליף?

מתכונים ב-10 דקות (19:46 12.06.2016)

היי מיכל,
אפשר לשים כף קמח לבן במקום.

לאה (20:58 8.04.2016)

פשוט מעולה!!! תודה!

מתכונים ב-10 דקות (09:10 9.04.2016)

תודה לאה, שמחה שאהבת 🙂

מיכל (17:48 20.03.2016)

לא צריך בכלל לכסות עם נייר כסף בתנור?

מתכונים ב-10 דקות (18:26 20.03.2016)

לא מיכל, אין צורך.

רוני ב. (14:44 9.03.2016)

וואו ….ועוד וואו …
הכנתי כמות לגדוד …יצא מעולה …בסוף הארוחה לא נשאר פירור . תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:15 9.03.2016)

שמחה לשמוע רוני!
תודה שחזרת לעדכן.

עופרה (09:52 5.02.2016)

וואי זה טעיםםםםםםם ,,,,אין דברים כאלה.!!!!

מתכונים ב-10 דקות (10:09 5.02.2016)

שמחה לשמוע!
תודה עופרה ושבת שלום 🙂

אנונימית (13:24 26.01.2016)

זה יוצא קריספי?

מתכונים ב-10 דקות (13:29 26.01.2016)

כן, זה יוצא מעט קריספי בציפוי (מבפנים רך כמובן).

שירה (10:48 1.01.2016)

בס”ד
שלום
הכנתי ללא בישול מוקדם.
ממש טעים!
לא כדאי לוותר על הקטשופ.
שבת שלום!

מתכונים ב-10 דקות (11:01 1.01.2016)

תודה שירה, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

אירנה (07:27 31.12.2015)

היי, רציתי לברר על עניין המיקרו האם להכניס בקערה עם קצת מים? סגורה או פתוחה? איזו עוצמה? ואם אני מכפילה את הכמות האם להכפיל את הזמן במיקרו או להשאיר כפי שכתבת.
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:27 31.12.2015)

היי אירנה,
אין צורך להוסיף מים. יש להניח את פלחי תפוחי האדמה בצלחת, לכסות במכסה שמיועד למיקרו ולהפעיל על העוצמה הכי חזקה במשך כ-5 דקות.
אם את מכפילה כמויות אני ממליצה לרכך במיקרוגל באותו אופן אבל בכמה פעמים כדי שלא יהיה עומס בצלחת (תפוחי האדמה לא יכולים להיות זה על זה אלא יש להניח אותם בצלחת אחד ליד השני).
בהצלחה 😉

אירנה (19:02 4.01.2016)

הכנתי כמות גדולה (2 תבניות) כתוספת בארוחה גדולה לאורחים. תבנית אחת עשיתי בתוספת של צילי לגיוון. יצא מצויין והכל נטרף.
יופי של מתכון, פשוט וטעים, תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (19:04 4.01.2016)

שמחה לשמוע אירנה!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

רויטל (16:26 4.11.2015)

ואוווו יצא סוף !! תודה אתר מעולה
עשיתי ממנו גם כדורי שוקולד וגם את הפוטטו ובאמת יצא לי טעים ממשששש פעם ראשונה

מתכונים ב-10 דקות (17:31 4.11.2015)

תודה רויטל, שמחה לשמוע 🙂

רחלי דיסקינד (18:25 2.11.2015)

הי, האם אפשר לעשות את המתכון עם ציפס קפוא?

מתכונים ב-10 דקות (20:22 2.11.2015)

היי רחלי,
אני מניחה שזה ייצא פחות טעים 🙂

נוי (16:30 14.10.2015)

אוקי. אז הכנתי את המתכון בדיוק כמו שכתוב.
לא ממש האבתי את התוצא הסופית..
אני חושבת שחסר לזה קרנצ’יות (אולי אפשר להוסיף פרורי לחם)
בכל מיקרה פשוט הרגשתי שלקחתי תפח”א מבושל וטבלתי במיונז/קצ’טופ..

שליו (20:51 21.10.2015)

זה פוטטו….
זה כמו להגיד על צ’יפס שהרגשת שזה תפוח אדמה מטוגן…

אבי (21:31 3.10.2015)

ניסנו…יצא מעולה…יש לנו בעיה עם מיונז בבית..אז כעצתך הוספנו שמן…הציפוי לא בדיוק נבדק אבל יצא מעולה…אתר נהדר יש לך!!!

מתכונים ב-10 דקות (21:48 3.10.2015)

תודה אבי! אני שמחה שיצא טעים 🙂

מורן (13:04 2.09.2015)

היי, האם אפשר להכין את הכל עכשיו – ז”א לרכך במיקרו ולטבול ברוטב, לסדר בתבנית ולשים במקרר ופשוט לאפות יותר מאוחר?

מתכונים ב-10 דקות (13:13 2.09.2015)

כן מורן, לא אמורה להיות בעיה 🙂

מורן (13:22 2.09.2015)

תודה על התגובה המהירה!!! אני אופה בתבנית חד פעמית, האם לשים נייר אפיה? או פשוט ככה?

מתכונים ב-10 דקות (13:57 2.09.2015)

לדעתי עדיף לשים על נייר אפיה.
בהצלחה והמשך יום נפלא 🙂

יעל (15:11 7.08.2015)

אפשר במקום שמן זית שמן קנולה?

מתכונים ב-10 דקות (15:13 7.08.2015)

כן יעל, אפשר 🙂

יוסי (22:03 4.06.2015)

יצא טעים מאד, תוספת אישית שלי שום ובצל ירוק מוסיף המון! תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (22:29 4.06.2015)

תודה על השיתוף יוסי 🙂

ענבל (11:56 13.11.2014)

היי האם אפשר לטגן טיגון עמוק במקום לאפות?

מתכונים ב-10 דקות (12:04 13.11.2014)

בוודאי ענבל 🙂

אנה (14:56 8.10.2014)

אפשר להוסיף לתערובת הציפוי צ’ילי מתוק (הרוטב)? או שלא קשור? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (17:32 8.10.2014)

הי אנה,
אפשר אם את אוהבת 🙂

גיל (19:04 7.10.2014)

מה אפשר לשים בימקום המיונז
אסור לנו בייצים

מתכונים ב-10 דקות (19:12 7.10.2014)

הי גיל,
אז תוותרו בכלל על המיונז ותשימו עוד כף שמן ועדיף לא לוותר על הקטשופ אלא אם כן אתם לא אוהבים.

מורן (13:27 29.05.2014)

היי, יש אפשרות לוותר על הקורנפלור או להחליף במשהו אחר?
תודה(:

מתכונים ב-10 דקות (13:43 29.05.2014)

הי מורן, אפשר להחליף בקמח רגיל.

יולי (11:24 28.02.2014)

תודה על התגובה המפורטת! בסוף היה לי זמן, אז שמתי בתנור ללא הכנה מוקדמת. כבר רעבה 🙂

יולי (08:55 28.02.2014)

במשביל לקצר את זמן האפיה אני מעדיפה לבשל במקום לשים במיקרו. עד איזה רמת רכות צריך לבשל – כמו בשביל פירה או פחות?

מתכונים ב-10 דקות (09:04 28.02.2014)

היי יולי, חצי בישול, שלא יהיה לגמרי רך כמו בישול לצורך פירה.
אפשר לוותר בכלל על הבישול לפני וישר לאפות. אני מניחה שהבישול במים ייקח לא פחות מ15 דקות, כך שהחיסכון בזמן לא יהיה משמעותי כל כך.
אם בכל זאת החלטת לבשל לפני מומלץ לייבש היטב את תפוחי האדמה לאחר הבישול ולפני שמצפים אותם בתערובת מאחר ובזמן הבישול במים תפוח האדמה סופג מים דבר שיכול לפגוע אחר כך בפריכות.
שבת שלום 🙂

עדי (14:29 19.02.2014)

ויתרתי על הקטשופ והחימום במיקרו אז זמן האפייה קרוב ל45 דקות.. ועדיין יצא מצויין! אתר מעולה!! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:32 19.02.2014)

תודה עדי 🙂

riki cohen (18:53 12.11.2013)

תודה שמצאתי אתכם אשמח לעדכונים שלכם

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.