שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 95 דקות

מצרכים:

חלקי עוף לפי הטעם: שוקיים, ירכיים, כנפיים וחזה.

בצל גדול חתוך גס.

3 תפוחי אדמה חתוכים לחצאים.

3 גזרים חתוכים לחצאים.

כוס וחצי מים רותחים.

תיבול: כפית גדושה אבקת מרק, כף פפריקה מתוקה, כשליש כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אופן הכנה:

-מטגנים בסיר את הבצל במעט שמן עד להזהבה.

-מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מעט משני הצדדים.

-מוסיפים את תפו”א והגזר, מתבלים ומוסיפים את המים הרותחים.

-מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כשעה וחצי.

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוף בתנור עם תפוחי אדמה
עוף בקטשופ

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
דפנה (09:06 15.09.2021)

היי אפרת, אני צריכה כמויות ל-4 סועדים. יש לי 4 חלקי עוף

מתכונים ב-10 דקות (09:31 15.09.2021)

היי דפנה,
תכיני מחצית מהכמויות במתכון.
גמר חתימה טובה🌺

אדוה (14:34 14.07.2021)

האם המים צריכים לכסות לגמרי את חלקי העוף?

מתכונים ב-10 דקות (15:54 14.07.2021)

לא לגמרי, אבל את רובם(:

הדר (12:23 18.05.2021)

הי אפרת,
נשארים לי המון מים בסיום הבישול האם כך זה צריך להיות ? אני מעדיפה שיהיו פחות מים

מתכונים ב-10 דקות (13:02 18.05.2021)

היי,
את יכולה להוריד חלק מהמים שנשארו ולהמשיך לבשל עוד קצת.

מיכל (19:11 21.04.2021)

מה יכולה לשים במקום אבקת מרק עוף?

מתכונים ב-10 דקות (19:25 21.04.2021)

היי מיכל,
אפשר לשים קצת יותר מלח. תתחילי מכפית שטוחה ותוסיפי יותר בסוף לפי הטעם.😊

יעלה (11:02 5.04.2021)

מתכון מושלם
מתכונים מושלים
חולה על האתר הזה

מתכונים ב-10 דקות (11:10 5.04.2021)

שמחה מאוד לשמוע:) תודה יעלה🌺

לאה (11:37 22.03.2021)

לכמה כרעיים מדובר?

מתכונים ב-10 דקות (12:24 22.03.2021)

היי לאה,
כ8-10 כרעיים.

הודיה (10:30 11.11.2020)

שלום.האם אפשר לוותר על הירקות?

מתכונים ב-10 דקות (13:27 11.11.2020)

כן אין בעיה לוותר על הירקות 🙂

פנינוש (17:09 26.08.2020)

יצא מאודדדד טעים!!!!
אין על האתר הזה רק ממנו אני מבשלת!!!
🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:02 27.08.2020)

שמחה לשמוע ❤️

עדי (19:25 16.08.2020)

היי אפרת,
שמתי במקום תפו”א אפונה וגזר משקית קפואה, אומנם יצא טעים אך שרוף לגמרי..
שמתי את הסיר לשעה וחצי והעוף יצא מצוין.
מה כדאי לעשות כדי שהאפונה והגזר לא ייצאו שרופים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:20 17.08.2020)

השתמשת בסיר מנירוסטה במקרה?
על איזה אש בישלת?
אני מניחה שהנוזלים התאדו במהלך הבישול?

עדי (08:19 17.08.2020)

כן סיר מנירוסטה רחב.
על אש בינונית, וכן הם באמת התאדו..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:47 17.08.2020)

אז להבא עדיף להכין בסיר עם ציפוי שאינו נדבק ולאפות באש בינונית נמוכה (הכוונה – עיגול בינוני על אש הכי נמוכה).
אם בכל זאת מכינים בסיר מנירוסטה כדאי לבדוק כל הזמן שהנוזלים לא מתאדים ואם כן, להוסיף מים במהלך הבישול.

עדי (18:42 17.08.2020)

מעדכנת שהכנתי בסיר לא מנירוסטה ויצא מעולה – ולא שרוף 🙂
תודה רבה אפרת על היחס ועל המתכונים !

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:00 17.08.2020)

מעולה 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

רלי (11:58 25.06.2020)

היי אפרת,
אני רוצה להכין סיקר קטנטן עם 3 שוקי עוף.
יכולה בבקשה לכתוב לי את הכמויות של יתר המרכיבים?
תודה רבה לך 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:38 25.06.2020)

.3 שוקיים
בצל קטן חתוך גס.
תפוח אדמה גדול חתוך ל-3
גזר חתוך לחצי
כוס מים רותחים.
תיבול: כפית אבקת מרק, כפית פפריקה מתוקה, כרבע כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

רלי (15:30 25.06.2020)

תודה יקירה,
בסוף עשיתי לפי מה שהיה נראה לי,
שמתי 4 תפוחי אדמה קטנים רבעים כזה, בצל אחד גדול. מבחינת תבלינים שמתי אבקת מרק עוף, טיפה כורכום, מלח ופלפל. יצא מעדן….תודה רבה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:47 25.06.2020)

נראה מעולה! 🙂

בתיה (16:00 7.04.2020)

הי אפרת, האם יהיה מץאים להוסיף קצת יין אדום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:45 7.04.2020)

נראה לי מיותר. זה טעים כמו שזה.
חג שמח 🌺

איתי (14:28 7.04.2020)

יוצא נהדר גם בסיר לחץ

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:58 7.04.2020)

תודה איתי 🙂
חג שמח

מריה (13:33 19.03.2020)

האם צריך לערבב מידי פעם? ואם יש לי סיר עמוק עד איפה המים צרכים להגיע?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 19.03.2020)

אפשר לערבב כל 20-30 דקות.
שימי כוס וחצי מים.

ענת (16:16 12.10.2019)

לכמה פוחקע מיועדות הכמויות במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:45 12.10.2019)

8-10.

מיכל (08:46 21.08.2019)

אם אני רוצה להוסיף עדשים כלשהם מתי רצוי ואיזה לדעתך ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 21.08.2019)

אפשר להוסיף כשני שליש כוס עדשים ירוקות לאחר שמוסיפים את המים.
מומלץ להשרות אותן כשעה לפני במים.

חני (18:10 14.08.2019)

האם אפשר להכין בלי תפוחי אדמה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:40 15.08.2019)

כן.

טלי (10:06 3.07.2019)

אחלה מתכון, ניתן להכין יום מראש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 3.07.2019)

כן.

מוריה (14:24 16.04.2019)

יצא טעים מאד!!!
כמות התיבול מדוייקת כ”כ. פשוט טעים!!
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 16.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מוריה וחג שמח!

עופרה (12:03 15.03.2019)

הי,הכנתי את העוף והוספתי יותר מים עכשיו העוף חיוור, איך אפשר להןסיף לו קצת צבע?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 15.03.2019)

תוסיפי פפריקה מתוקה.

רעות (19:37 10.01.2019)

אפשר קישואים במקום תפו”א? ואם כן- באיזה שלב להכניס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 10.01.2019)

אפשר להכניס אותם בשלב ששמים את תפוחי האדמה אבל מומלץ לחתוך אותם לעיגולים עבים.

פיש (23:02 21.12.2018)

תודה רבה על המתכון הנהדר והפשוט.
חשוב לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות מאוד גדולות (ממש לפרוס תפוח אדמה בינוני ל-2) מאחר ובישול של כשעה מרכך אותם היטב, כי אחרת הם ייצאו רכים מדי.
הייתי ממליץ למי שמעוניין להוסיף מעט שום גרוס/אבקת שום/שיני שום לתבשיל כדי להעשיר את הטעם.
ניתן גם להוסיף גרגירי חומוס מקופסת שימורים, מאחר והם מעט קשים בדרך כלל ובישול של כשעה ירכך אותם ויישתלב היטב עם התבשיל.
הערה קטנה : כדאי להוסיף לרשימת רכיבי המתכון את השמן (שבו מטגנים את הבצל).

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:14 22.12.2018)

תודה על השיתוף 🙂

של (11:18 18.10.2018)

אפשר לוותר על פפריקה, ? יש מצב לשים משהו במקום או פשוט ללא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 18.10.2018)

הפפריקה מוסיפה גם טעם וגם צבע לתבשיל אבל אפשר להכין גם בלי.

מיכל (10:38 25.09.2018)

אפרת מועדים לשמחה,

רק לעדכן ולאמר תודה על מתכון פנטסטי שאיחד את כל בני המשפחה, כך שבעת שאני מכינה אותו, אין צורך להכין מהעיקרית ‘למבוגרים’ ומנה אחרת לילדים (-:. המתכון מוכן שוב ושוב והידים לא חדלים לבקש אותו.

לטובת עושי הניסויים (-: –

הכנתי את המתכון ללא הגזר (לטובת חלק מהילדים…) עם ארבעה כרעיים מחולקים (ירך ופולקע) ו – 8 תפוחי אדמה (עם הכמויות של הבשר ותפוחי האדמה ‘אני משחקת’ בהתאם למה שאני מצליחה לופף ולהכניס לסיר ואחר כך ‘משחקת’ בהתאמה עם כמויות התיבול). הגדלתי בהתאם את כמות אבקת המרק לכף גדושה ואת כמות המים לשתי כוסות. כל זה בסיר רחב (32′). ערבבתי כמה פעמים תוך כדי בישול כדי לוודא שתפוחי האדמה ‘לא נתפסים’ בתחתית הסיר וכן כדי לבדוק את מצב הנוזלים ורכות תפוחי האדמה ומוכנות הבשר. אצלי בד”כ (להבה בינונית), מספיקה גם פחות משעה על האש.

…והכי הכי נהנים כולנו – לנגב את הרוטב עם חלה מתוקה (-:

שוב תודה רבה על עוד מתכון מעולה ומועדים לשמחה
מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 25.09.2018)

שמחה שכולם אהבו 🙂
תודה מיכל ❤️

רז (16:26 30.10.2018)

תודה מיכל זה מה שאעשה…

ברכה כהן (17:28 9.08.2018)

אפרת יקרה, עברה יותר משנה מאז גיליתי את האתר שלך ואני נהנית למצוא בו מתכונים שאפשר להכין בלי להשתגע, תודה!
היום לא הייתי בבית בשעות הבוקר, והבנות הגדולות שלי הכינו את ארוחת הצהרים עם המתכון הזה. היה מוצלח וטעים מאד (למרות שזה לא היה כמו שאני מכינה בדרך כלל, וקצת מלוח לטעמי).
איזה כיף שיכולתי להיות רגועה כשהן מכינות את האוכל בלעדי – יש להן מתכון ברור כל כך ופשוט… ממש תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:00 9.08.2018)

כיף גדול לשמוע!
תודה ברכה ❤️

מיגי (14:21 1.06.2018)

נעלם לי העוץ

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:50 1.06.2018)

לא הבנתי

מורן (14:30 23.03.2018)

היי,
אם אני רוצה לחמם על פלטת שבת יש צורך להגדיל את כמות המים? אם כן בכמה?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 23.03.2018)

כמות המים אמורה להספיק לחימום על הפלטה. כמובן שאם במקרה הנוזלים מתאדים יש להוסיף מים.

אריאלה מור (14:28 23.03.2018)

היי,
אם אני רוצה להכין את המתכון ל18 סועדים באילו כמויות להשתמש? [בתיבול, כמות המים, כמות תפוחי אדמה…]
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:19 23.03.2018)

זה תלוי איזה מנה בשרית נוספת מוגשת ליד זה.
אפשר להכין בסיר גדול כ-20 חתיכות עוף, 2 בצלים גדולים, 6-8 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים, 6 גזרים חתוכים, 3.5 כוסות מים, כף גדושה אבקת מרק, 2כפות פפריקה מתוקה, כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

חנית (15:21 20.03.2018)

התחלתי עכשיו לבשל מתכון שלך
כמה סמן לטגן את העוף? עשיתי כבר שני צדדים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 20.03.2018)

מספיק לטגן 2 דקות מכל צד.

מירי (08:16 10.01.2018)

מה ניתן לשים במקום אבקת מרק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:26 10.01.2018)

שימי פשוט קצת יותר מלח. תתחילי מכפית שטוחה ותוסיפי יותר בסוף לפי הטעם.

רוני (22:47 2.10.2017)

היי! ראשית רוצה לציין שהמתכון מעולה.
שנית, האם אפשר להוסיף אפונה? ואם כן באיזה צורה ובאיזה שלב מוסיפים לסיר? אפונה קפואה או בשימורים? האם היא צריכה להיות אותו זמן כמו הגזר והתפוחי אדמה?
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:03 3.10.2017)

היי רוני,
אפשר להוסיף אפונה משקית קפואה כבר בתחילת הבישול, זאת אומרת לאחר הוספת המים.
יום מקסים 🌺

זיוה (10:31 20.09.2017)

היי עשיתי בעבר שוקיים עוף ברוטב עם תפוחי אדמה שמתגנים בצל ואז את העוף ואז מוסיפים גמבה עגבניות תפוחי אדמה וכו ובסוף שמים גם את המים ואני לא מוצאת כעת את המתכון תוכלי לשלוח לי קישיר אליו או את המתכון עצמו זה יצא ממש מעולה ורוצה להכין שוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:02 20.09.2017)

היי זיוה,
מצרפת לינק למתכון – עוף ברוטב עגבניות.
שנה טובה 🙂

רחל (15:04 17.08.2017)

אפרת עשיתי שבוע שעבר ויצא לי גרוע:(
עשיתי בסיר גדול כי אין לי יותר קטן ושמתי 2 כוסות מים ובסוף הבישול לא נשאר רוטב והבטטה ששמתי נהייתה כמו דייסה , מה אפשר לעשות ? כי אני רוצה להכין שוב ואין לי סיר יותר קטן
ואם עושים שוקיים צריך להוציא להם את העור ?
אשמח שתעני לפני הערב , תודה

רחל (15:26 17.08.2017)

והפעם אני רוצה לשים גזר ותפוח אדמה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:58 17.08.2017)

היי רחל,
אם השתמשת בסיר גדול אז 2 כוסות מים אינם מספיקים ויש להוסיף אפילו כ-4 כוסות, תלוי בגודל הסיר. אם מגדילים את כמות המים יש להגדיל גם את התיבול בהתאם ולשים כף אבקת מרק, כף וחצי פפריקה מתוקה, שני שליש כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
לגבי הבטטה, זה יכול להיות כתוצאה מערבוב יתר (יש לערבב מעט ובעדינות) או חיתוך הבטטה קטן מידי או כתוצאה מסוג הסיר. באיזה סוג סיר השתמשת? טפלון, נירוסטה או משהו אחר?
אין צורך להסיר את העור מהשוקיים.

יבגניה (20:37 9.08.2017)

היי, אפרת.
כמה חלקי עוף אפשר לקחת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:07 9.08.2017)

8-10 יחידות.

רחל (18:00 8.08.2017)

אם אני מחליפה את הגזר בבטה אז מתי לשים אותו ? ואיך יודעים שהעוף התבשל ? כי כתבת שענ עד שעה וחצי ואני לא יודעת כמה זמן לחכות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 8.08.2017)

היי רחל,
העוף אמור להיות מבושל כמו שצריך לאחר שעה וחצי לכן זה הזמן שאני ממליצה לבשל.
את יכולה לחתוך בטטה לחתיכות גדולות (ל2-3 חלקים, תלוי בגודל הבטטה) ולשים מהתחלה, עם תפוחי האדמה.
בהצלחה 🙂

רוסמן פיעה (19:31 6.07.2017)

הי אפרת
המתכון ממש קל פשוט וטעים
הכנתי אותו לשבת וממש אהבנו
רק מה לפי דעתי צריך לבשל קודם את העוף והגזרים ואח”כ
לקראת הסוף להוסיף את התפ”א כי הם נעשו לי רכים מדי
אבל חוץ מזה טעים מאד בחום הזה אני מחפשת מתכונים קלים וטעימים להכנה
תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (19:44 6.07.2017)

היי פיעה,
זה תלוי בגודל שאת חותכת את תפוחי האדמה.
בכל מקרה תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבת שלום!

ליטל (19:23 9.06.2017)

היי אפרת
במקום 3 גזרים אני רוצה לשים עוד 3 תפוחי אדמה או אפילו יותר. איך היחס מבחינת התיבול? הכמויות משתנות?
תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (12:39 10.06.2017)

היי ליטל,
אין צורך לשנות את התיבול. כמובן שמומלץ לטעום לקראת סוף הבישול ואם חסר מלח אז להוסיף לפי הטעם.

הודיה (14:33 9.06.2017)

שלום ממש תודה על כל מתכונים!רציתי לשאול אפשר להוסיף דבש? או שלא קשור למתכון?

מתכונים ב-10 דקות (14:53 9.06.2017)

אפשר להוסיף כף דבש.
שבת שלום 🙂

גל (21:20 1.06.2017)

הכנתי
מעולהה
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (21:44 1.06.2017)

תודה גל, שמחה לשמוע 🙂

רון (13:13 13.11.2016)

אפשר להחליף את הפפריקה בכורכום?

מתכונים ב-10 דקות (13:48 13.11.2016)

היי רון,
אפשר, העוף פשוט ייצא צהוב ולא אדום.

לידור (13:24 16.10.2016)

יש לך אתר מצוין!
המים צריכים לכסות את העוף והתפו”א?
יש חלקים שנמצאים מעל המים

מתכונים ב-10 דקות (14:07 16.10.2016)

היי לידור,
המים לא צריכים לכסות את העוף ותפו”א. הם רק בשביל שהתחתית לא תהיה יבשה ושיהיה רוטב.
חג שמח 🙂

יצחק (06:52 7.06.2016)

שלום!
אם אני עושה שני כרעיים מה התיבול שאני צריך?
תודה רבה מראש!

יצחק (07:11 7.06.2016)

וגם הכמויות באופן כללי- מים, ירקות וכו..

מתכונים ב-10 דקות (08:36 7.06.2016)

היי יצחק,
הכמויות לשני כרעיים נשארות אותן כמויות. תפו”א וגזר אפשר לשים כמה שרוצים והמים והתיבול נשארים אותו דבר (כי זה רוטב שבתוכו מתבשל העוף).
יום נפלא 🙂

רוסמן פיעה (22:08 25.05.2016)

הי, אני הוספתי קצת רסק ויצא טעים, תנסו

פטי (11:33 22.05.2016)

היי המתכון הוא ללא רסק עגבניות?

מתכונים ב-10 דקות (11:38 22.05.2016)

נכון, ללא רסק.
שבוע נפלא 🙂

ריקי (15:32 9.05.2016)

מתכון טעים ומעולה , תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:37 9.05.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ריקי והמשך יום נפלא

יפעת (14:45 27.03.2016)

אפשר להקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (14:57 27.03.2016)

אפשר, חוץ מאת תפוח האדמה אחרת הוא משנה את מרקמו לאחר ההפשרה ועלול לפגוע בכל התבשיל.

דני (14:22 6.03.2016)

היי
לא מומלץ מדי פעם לבדוק שלא חסר נוזלים?

מתכונים ב-10 דקות (14:47 6.03.2016)

כן דני, מומלץ.

רחל (18:55 8.08.2017)

ואם חסר מה לעשות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:46 8.08.2017)

להוסיף מים, בין חצי לכוס מים.

טובה (18:58 22.02.2016)

היי אני רוצה לנסות את המתכון איך אפשר לעשות אותו חריף?

מתכונים ב-10 דקות (19:09 22.02.2016)

היי טובה,
אפשר להוסיף פפריקה חריפה. ממליצה להתחיל בכפית שטוחה ולהוסיף יותר לפי הטעם.
בהצלחה 😉

מיכל (14:06 21.02.2016)

שלום, רציתי בבקשה לשאול: את התפוחי אדמה צריך לקלף ואז לחתוך לחצי? או שלא צריך לקלף?

מתכונים ב-10 דקות (14:36 21.02.2016)

היי מיכל,
צריך לקלף ואז לחתוך לחצי.
בהצלחה 😉

אופיר (11:17 4.02.2016)

אפשר להוסיף פטריות ????

מתכונים ב-10 דקות (11:26 4.02.2016)

כן אפשר 🙂

לבנת (20:16 18.12.2015)

כמו תמיד מתכון מצוין וקל!! הכנתי ללא העור(כשאני מכינה עוף בסיר אני מסירה את העור). הוספתי בטטה. אפשר לבשל אפילו יותר משעה וחצי. הכנתי בסיר רחב של ממולאים.
יצא רך וטעים מאוד!

מתכונים ב-10 דקות (23:19 18.12.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂
תודה לבנת ושבת שלום!

מורן (12:30 5.10.2015)

האם יש משהו שאפשר לשים במקום אבקת מרק עוף?
אנחנו פחות מתחברים לטעם הזה..

תודה מראש וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (12:38 5.10.2015)

היי מורן,
מספיק כפית מלח, כף גדושה פפריקה מתוקה ופלפל שחור לפי הטעם.
חג שמח 🙂

עדי (12:10 9.09.2015)

אפשר להוסיף אפונה?

מתכונים ב-10 דקות (12:25 9.09.2015)

כן עדי, למה לא 🙂
עדיף שזו תהיה אפונה שכבר מבושלת או משקית קפואה.

שרה (14:08 7.08.2015)

תודה רבה, כל המתכונים שלכם שניסיתי יצאו נהדר!

מתכונים ב-10 דקות (14:13 7.08.2015)

תודה שרה, איזה כיף לשמוע!
שבת שלום 🙂

שרה (15:23 7.08.2015)

כל מתכון שלכם – בול, מה שאני צריכה אני מחפשת קודם כל במתכונים בעשר דקות

מתכונים ב-10 דקות (16:09 7.08.2015)

תודה שרה! 🙂

שרון (17:47 5.04.2015)

חג שמח,כמה חלקי עוף צריך לשים (שוקיים וירכיים), מלח ופלפל?לכמה מנות זה מספיק?

מתכונים ב-10 דקות (17:54 5.04.2015)

היי שרון,
בסביבות 8-10 חלקים של שוקיים וירכיים.
כפית שטוחה מלח ושליש כפית פלפל שחור.
לגבי כמות המנות זה תלוי כמה חלקי עוף תשימי.
חג שמח 🙂

דליה (08:53 12.03.2015)

היי,

מה עם רסק עגבניות? לא צריך?

מתכונים ב-10 דקות (09:20 12.03.2015)

היי דליה,
אין צורך לשים רסק עגבניות.
יום נעים 🙂

דליה (18:29 10.02.2015)

הוספתי בטטה וכרפס עלים והשורש. יצא מעולה

מתכונים ב-10 דקות (19:13 10.02.2015)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

מיטל (15:49 30.01.2015)

היי
לבשל כשעה על להבה נמוכה?

מתכונים ב-10 דקות (17:40 30.01.2015)

כן, כשעה עד שעה וחצי על אש נמוכה.

לימור (11:20 17.02.2014)

גרגירי חומוס מקופסת שימורים?

מתכונים ב-10 דקות (11:23 17.02.2014)

היי לימור, אפשר להוסיף גרגירי חומוס מקופסת שימורים או משקית קפואה. יום נפלא!

לימור (15:14 17.02.2014)

תודה רבה על התגובה המהירה! להוסיף את גרגירי החומוס בסוף או על ההתחלה ולבשל אותם?

מתכונים ב-10 דקות (17:34 17.02.2014)

את יכולה להוסיף גם בהתחלה כדי שיספגו בטעמים.

ליטל (18:52 30.01.2014)

הככנתי אתמול יצא מעולה!!! מתכון קל ופשוט להכנה מומלץ מאוד טעים ופשוט מה שאני הוספתי זה גרגירי חומוס מאוד טעים ביחד מומלץ!!!

מתכונים ב-10 דקות (18:55 30.01.2014)

היי ליטל, רעיון מעולה לשים גרגירי חומוס! תודה על העדכון ושבת שלום 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.