שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 95 דקות

מצרכים:

חלקי עוף לפי הטעם: שוקיים, ירכיים, כנפיים וחזה.

בצל גדול חתוך גס.

3 תפוחי אדמה חתוכים לחצאים.

3 גזרים חתוכים לחצאים.

כוס וחצי מים רותחים.

תיבול: כפית גדושה אבקת מרק, כף פפריקה מתוקה, כשליש כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם.




אופן הכנה:

-מטגנים בסיר את הבצל במעט שמן עד להזהבה.

-מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מעט משני הצדדים.

-מוסיפים את תפו”א והגזר, מתבלים ומוסיפים את המים הרותחים.

-מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כשעה וחצי.

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוף בתנור עם תפוחי אדמהעוף בתנור עם תפוחי אדמה
עוף בקטשופ עוף בקטשופ
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
יונית (23:48 4.01.2024)

היי אפרת,
איזה אתר מוש 3>

רציתי לשאול-
אפשר לבשל את העוף בלי מים בכלל? (אני מכינה אותו בלי ירקות).
ש’יתבשל במיץ של עצמו’ ויצא בסגנון צלוי יותר?
אם כן, כמה זמן לבשל אותו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:18 5.01.2024)

היי יונית
אפשר בתנאי שאת משתמשת בסיר עם ציפוי נון סטיק (שאינו נדבק) אחרת העוף ישרף.
זמן בישול כשעה וחצי.
שבת שלום💜

avatar
יונית (20:37 6.01.2024)

האמת היא שהכנתי את המתכון הזה די בחשש.
מה כבר יכול לצאת מתיבול כל כך פשוט?
לא היתה לי סבלנות להתקשקש עם משהו יותר שווה, אז זרמתי.
יצא יאמייייי….
ללקק ת’אצבעות!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:22 6.01.2024)

איזה כיף לשמוע:)
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
ניצה (11:50 19.01.2023)

שלום!
אפשר להוסיף כרובית?
באיזה שלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:35 19.01.2023)

היי,
אפשר להוסיף כרובית קפואה לאחר כשעה של בישול.
אם זו כרובית טרייה יש לבשל אותה לפני כן: להרתיח מים ואז להוסיף את הכרובית ולבשל כ-7 דקות.

avatar
שרית (14:55 14.07.2022)

היי אפרת
אני מחפשת דרך לבשל שוק וחזה עוף יחד (אני יודעת שצריך לבשל את החזה בשלב מתקדם של בישול השוק כדי שלא יתייבש) אבל אני רוצה שהשוק יתבשל ממש טוב ולא יהיו בו חלקים לא מבושלים.
פעם ניסיתי להשרות אותו במשרה ולטגן במחבת אבל לא יצא מוצלח.
לצד זה להגיש פתיתים עם ירקות -מתכון שלך שראיתי.
אציין שאין לי תנור בשרי כך שאני חייבת בסיר/מחבת. יש לך מתכון מתאים לשוק והחזה?
ממש תודה לך❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:33 14.07.2022)

היי,
אין לי מתכון ספציפי לשוקיים וחזה יחד.
אבל באופן כללי- אפשר לבשל אותם בנפרד על מנת שיתבשלו בצורה הטובה ביותר, לאחר מכן אם תרצי תוכלי לאחד אותם.

avatar
דפנה (09:06 15.09.2021)

היי אפרת, אני צריכה כמויות ל-4 סועדים. יש לי 4 חלקי עוף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:31 15.09.2021)

היי דפנה,
תכיני מחצית מהכמויות במתכון.
גמר חתימה טובה🌺

avatar
אדוה (14:34 14.07.2021)

האם המים צריכים לכסות לגמרי את חלקי העוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:54 14.07.2021)

לא לגמרי, אבל את רובם(:

avatar
הדר (12:23 18.05.2021)

הי אפרת,
נשארים לי המון מים בסיום הבישול האם כך זה צריך להיות ? אני מעדיפה שיהיו פחות מים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:02 18.05.2021)

היי,
את יכולה להוריד חלק מהמים שנשארו ולהמשיך לבשל עוד קצת.

avatar
מיכל (19:11 21.04.2021)

מה יכולה לשים במקום אבקת מרק עוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:25 21.04.2021)

היי מיכל,
אפשר לשים קצת יותר מלח. תתחילי מכפית שטוחה ותוסיפי יותר בסוף לפי הטעם.😊

avatar
יעלה (11:02 5.04.2021)

מתכון מושלם
מתכונים מושלים
חולה על האתר הזה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:10 5.04.2021)

שמחה מאוד לשמוע:) תודה יעלה🌺

avatar
לאה (11:37 22.03.2021)

לכמה כרעיים מדובר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:24 22.03.2021)

היי לאה,
כ8-10 כרעיים.

avatar
הודיה (10:30 11.11.2020)

שלום.האם אפשר לוותר על הירקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:27 11.11.2020)

כן אין בעיה לוותר על הירקות 🙂

avatar
פנינוש (17:09 26.08.2020)

יצא מאודדדד טעים!!!!
אין על האתר הזה רק ממנו אני מבשלת!!!
🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:02 27.08.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
עדי (19:25 16.08.2020)

היי אפרת,
שמתי במקום תפו”א אפונה וגזר משקית קפואה, אומנם יצא טעים אך שרוף לגמרי..
שמתי את הסיר לשעה וחצי והעוף יצא מצוין.
מה כדאי לעשות כדי שהאפונה והגזר לא ייצאו שרופים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:20 17.08.2020)

השתמשת בסיר מנירוסטה במקרה?
על איזה אש בישלת?
אני מניחה שהנוזלים התאדו במהלך הבישול?

avatar
עדי (08:19 17.08.2020)

כן סיר מנירוסטה רחב.
על אש בינונית, וכן הם באמת התאדו..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:47 17.08.2020)

אז להבא עדיף להכין בסיר עם ציפוי שאינו נדבק ולאפות באש בינונית נמוכה (הכוונה – עיגול בינוני על אש הכי נמוכה).
אם בכל זאת מכינים בסיר מנירוסטה כדאי לבדוק כל הזמן שהנוזלים לא מתאדים ואם כן, להוסיף מים במהלך הבישול.

avatar
עדי (18:42 17.08.2020)

מעדכנת שהכנתי בסיר לא מנירוסטה ויצא מעולה – ולא שרוף 🙂
תודה רבה אפרת על היחס ועל המתכונים !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:00 17.08.2020)

מעולה 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

avatar
רלי (11:58 25.06.2020)

היי אפרת,
אני רוצה להכין סיקר קטנטן עם 3 שוקי עוף.
יכולה בבקשה לכתוב לי את הכמויות של יתר המרכיבים?
תודה רבה לך 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:38 25.06.2020)

.3 שוקיים
בצל קטן חתוך גס.
תפוח אדמה גדול חתוך ל-3
גזר חתוך לחצי
כוס מים רותחים.
תיבול: כפית אבקת מרק, כפית פפריקה מתוקה, כרבע כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

avatar
רלי (15:30 25.06.2020)

תודה יקירה,
בסוף עשיתי לפי מה שהיה נראה לי,
שמתי 4 תפוחי אדמה קטנים רבעים כזה, בצל אחד גדול. מבחינת תבלינים שמתי אבקת מרק עוף, טיפה כורכום, מלח ופלפל. יצא מעדן….תודה רבה 🙂

עוף מבושל
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:47 25.06.2020)

נראה מעולה! 🙂

avatar
בתיה (16:00 7.04.2020)

הי אפרת, האם יהיה מץאים להוסיף קצת יין אדום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:45 7.04.2020)

נראה לי מיותר. זה טעים כמו שזה.
חג שמח 🌺

avatar
איתי (14:28 7.04.2020)

יוצא נהדר גם בסיר לחץ

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:58 7.04.2020)

תודה איתי 🙂
חג שמח

avatar
מריה (13:33 19.03.2020)

האם צריך לערבב מידי פעם? ואם יש לי סיר עמוק עד איפה המים צרכים להגיע?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 19.03.2020)

אפשר לערבב כל 20-30 דקות.
שימי כוס וחצי מים.

avatar
ענת (16:16 12.10.2019)

לכמה פוחקע מיועדות הכמויות במתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:45 12.10.2019)

8-10.

avatar
מיכל (08:46 21.08.2019)

אם אני רוצה להוסיף עדשים כלשהם מתי רצוי ואיזה לדעתך ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 21.08.2019)

אפשר להוסיף כשני שליש כוס עדשים ירוקות לאחר שמוסיפים את המים.
מומלץ להשרות אותן כשעה לפני במים.

avatar
חני (18:10 14.08.2019)

האם אפשר להכין בלי תפוחי אדמה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:40 15.08.2019)

כן.

avatar
טלי (10:06 3.07.2019)

אחלה מתכון, ניתן להכין יום מראש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 3.07.2019)

כן.

avatar
מוריה (14:24 16.04.2019)

יצא טעים מאד!!!
כמות התיבול מדוייקת כ”כ. פשוט טעים!!
תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 16.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מוריה וחג שמח!

avatar
עופרה (12:03 15.03.2019)

הי,הכנתי את העוף והוספתי יותר מים עכשיו העוף חיוור, איך אפשר להןסיף לו קצת צבע?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 15.03.2019)

תוסיפי פפריקה מתוקה.

avatar
רעות (19:37 10.01.2019)

אפשר קישואים במקום תפו”א? ואם כן- באיזה שלב להכניס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 10.01.2019)

אפשר להכניס אותם בשלב ששמים את תפוחי האדמה אבל מומלץ לחתוך אותם לעיגולים עבים.

avatar
פיש (23:02 21.12.2018)

תודה רבה על המתכון הנהדר והפשוט.
חשוב לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות מאוד גדולות (ממש לפרוס תפוח אדמה בינוני ל-2) מאחר ובישול של כשעה מרכך אותם היטב, כי אחרת הם ייצאו רכים מדי.
הייתי ממליץ למי שמעוניין להוסיף מעט שום גרוס/אבקת שום/שיני שום לתבשיל כדי להעשיר את הטעם.
ניתן גם להוסיף גרגירי חומוס מקופסת שימורים, מאחר והם מעט קשים בדרך כלל ובישול של כשעה ירכך אותם ויישתלב היטב עם התבשיל.
הערה קטנה : כדאי להוסיף לרשימת רכיבי המתכון את השמן (שבו מטגנים את הבצל).

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:14 22.12.2018)

תודה על השיתוף 🙂

avatar
של (11:18 18.10.2018)

אפשר לוותר על פפריקה, ? יש מצב לשים משהו במקום או פשוט ללא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 18.10.2018)

הפפריקה מוסיפה גם טעם וגם צבע לתבשיל אבל אפשר להכין גם בלי.

avatar
מיכל (10:38 25.09.2018)

אפרת מועדים לשמחה,

רק לעדכן ולאמר תודה על מתכון פנטסטי שאיחד את כל בני המשפחה, כך שבעת שאני מכינה אותו, אין צורך להכין מהעיקרית ‘למבוגרים’ ומנה אחרת לילדים (-:. המתכון מוכן שוב ושוב והידים לא חדלים לבקש אותו.

לטובת עושי הניסויים (-: –

הכנתי את המתכון ללא הגזר (לטובת חלק מהילדים…) עם ארבעה כרעיים מחולקים (ירך ופולקע) ו – 8 תפוחי אדמה (עם הכמויות של הבשר ותפוחי האדמה ‘אני משחקת’ בהתאם למה שאני מצליחה לופף ולהכניס לסיר ואחר כך ‘משחקת’ בהתאמה עם כמויות התיבול). הגדלתי בהתאם את כמות אבקת המרק לכף גדושה ואת כמות המים לשתי כוסות. כל זה בסיר רחב (32′). ערבבתי כמה פעמים תוך כדי בישול כדי לוודא שתפוחי האדמה ‘לא נתפסים’ בתחתית הסיר וכן כדי לבדוק את מצב הנוזלים ורכות תפוחי האדמה ומוכנות הבשר. אצלי בד”כ (להבה בינונית), מספיקה גם פחות משעה על האש.

…והכי הכי נהנים כולנו – לנגב את הרוטב עם חלה מתוקה (-:

שוב תודה רבה על עוד מתכון מעולה ומועדים לשמחה
מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 25.09.2018)

שמחה שכולם אהבו 🙂
תודה מיכל ❤️

avatar
רז (16:26 30.10.2018)

תודה מיכל זה מה שאעשה…

avatar
ברכה כהן (17:28 9.08.2018)

אפרת יקרה, עברה יותר משנה מאז גיליתי את האתר שלך ואני נהנית למצוא בו מתכונים שאפשר להכין בלי להשתגע, תודה!
היום לא הייתי בבית בשעות הבוקר, והבנות הגדולות שלי הכינו את ארוחת הצהרים עם המתכון הזה. היה מוצלח וטעים מאד (למרות שזה לא היה כמו שאני מכינה בדרך כלל, וקצת מלוח לטעמי).
איזה כיף שיכולתי להיות רגועה כשהן מכינות את האוכל בלעדי – יש להן מתכון ברור כל כך ופשוט… ממש תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:00 9.08.2018)

כיף גדול לשמוע!
תודה ברכה ❤️

avatar
מיגי (14:21 1.06.2018)

נעלם לי העוץ

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:50 1.06.2018)

לא הבנתי

avatar
מורן (14:30 23.03.2018)

היי,
אם אני רוצה לחמם על פלטת שבת יש צורך להגדיל את כמות המים? אם כן בכמה?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 23.03.2018)

כמות המים אמורה להספיק לחימום על הפלטה. כמובן שאם במקרה הנוזלים מתאדים יש להוסיף מים.

avatar
אריאלה מור (14:28 23.03.2018)

היי,
אם אני רוצה להכין את המתכון ל18 סועדים באילו כמויות להשתמש? [בתיבול, כמות המים, כמות תפוחי אדמה…]
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:19 23.03.2018)

זה תלוי איזה מנה בשרית נוספת מוגשת ליד זה.
אפשר להכין בסיר גדול כ-20 חתיכות עוף, 2 בצלים גדולים, 6-8 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים, 6 גזרים חתוכים, 3.5 כוסות מים, כף גדושה אבקת מרק, 2כפות פפריקה מתוקה, כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

avatar
חנית (15:21 20.03.2018)

התחלתי עכשיו לבשל מתכון שלך
כמה סמן לטגן את העוף? עשיתי כבר שני צדדים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 20.03.2018)

מספיק לטגן 2 דקות מכל צד.

avatar
מירי (08:16 10.01.2018)

מה ניתן לשים במקום אבקת מרק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:26 10.01.2018)

שימי פשוט קצת יותר מלח. תתחילי מכפית שטוחה ותוסיפי יותר בסוף לפי הטעם.

avatar
רוני (22:47 2.10.2017)

היי! ראשית רוצה לציין שהמתכון מעולה.
שנית, האם אפשר להוסיף אפונה? ואם כן באיזה צורה ובאיזה שלב מוסיפים לסיר? אפונה קפואה או בשימורים? האם היא צריכה להיות אותו זמן כמו הגזר והתפוחי אדמה?
תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:03 3.10.2017)

היי רוני,
אפשר להוסיף אפונה משקית קפואה כבר בתחילת הבישול, זאת אומרת לאחר הוספת המים.
יום מקסים 🌺

avatar
זיוה (10:31 20.09.2017)

היי עשיתי בעבר שוקיים עוף ברוטב עם תפוחי אדמה שמתגנים בצל ואז את העוף ואז מוסיפים גמבה עגבניות תפוחי אדמה וכו ובסוף שמים גם את המים ואני לא מוצאת כעת את המתכון תוכלי לשלוח לי קישיר אליו או את המתכון עצמו זה יצא ממש מעולה ורוצה להכין שוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:02 20.09.2017)

היי זיוה,
מצרפת לינק למתכון – עוף ברוטב עגבניות.
שנה טובה 🙂

avatar
רחל (15:04 17.08.2017)

אפרת עשיתי שבוע שעבר ויצא לי גרוע:(
עשיתי בסיר גדול כי אין לי יותר קטן ושמתי 2 כוסות מים ובסוף הבישול לא נשאר רוטב והבטטה ששמתי נהייתה כמו דייסה , מה אפשר לעשות ? כי אני רוצה להכין שוב ואין לי סיר יותר קטן
ואם עושים שוקיים צריך להוציא להם את העור ?
אשמח שתעני לפני הערב , תודה

avatar
רחל (15:26 17.08.2017)

והפעם אני רוצה לשים גזר ותפוח אדמה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:58 17.08.2017)

היי רחל,
אם השתמשת בסיר גדול אז 2 כוסות מים אינם מספיקים ויש להוסיף אפילו כ-4 כוסות, תלוי בגודל הסיר. אם מגדילים את כמות המים יש להגדיל גם את התיבול בהתאם ולשים כף אבקת מרק, כף וחצי פפריקה מתוקה, שני שליש כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
לגבי הבטטה, זה יכול להיות כתוצאה מערבוב יתר (יש לערבב מעט ובעדינות) או חיתוך הבטטה קטן מידי או כתוצאה מסוג הסיר. באיזה סוג סיר השתמשת? טפלון, נירוסטה או משהו אחר?
אין צורך להסיר את העור מהשוקיים.

avatar
יבגניה (20:37 9.08.2017)

היי, אפרת.
כמה חלקי עוף אפשר לקחת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:07 9.08.2017)

8-10 יחידות.

avatar
רחל (18:00 8.08.2017)

אם אני מחליפה את הגזר בבטה אז מתי לשים אותו ? ואיך יודעים שהעוף התבשל ? כי כתבת שענ עד שעה וחצי ואני לא יודעת כמה זמן לחכות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 8.08.2017)

היי רחל,
העוף אמור להיות מבושל כמו שצריך לאחר שעה וחצי לכן זה הזמן שאני ממליצה לבשל.
את יכולה לחתוך בטטה לחתיכות גדולות (ל2-3 חלקים, תלוי בגודל הבטטה) ולשים מהתחלה, עם תפוחי האדמה.
בהצלחה 🙂

avatar
רוסמן פיעה (19:31 6.07.2017)

הי אפרת
המתכון ממש קל פשוט וטעים
הכנתי אותו לשבת וממש אהבנו
רק מה לפי דעתי צריך לבשל קודם את העוף והגזרים ואח”כ
לקראת הסוף להוסיף את התפ”א כי הם נעשו לי רכים מדי
אבל חוץ מזה טעים מאד בחום הזה אני מחפשת מתכונים קלים וטעימים להכנה
תודה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:44 6.07.2017)

היי פיעה,
זה תלוי בגודל שאת חותכת את תפוחי האדמה.
בכל מקרה תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבת שלום!

avatar
ליטל (19:23 9.06.2017)

היי אפרת
במקום 3 גזרים אני רוצה לשים עוד 3 תפוחי אדמה או אפילו יותר. איך היחס מבחינת התיבול? הכמויות משתנות?
תודה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:39 10.06.2017)

היי ליטל,
אין צורך לשנות את התיבול. כמובן שמומלץ לטעום לקראת סוף הבישול ואם חסר מלח אז להוסיף לפי הטעם.

avatar
הודיה (14:33 9.06.2017)

שלום ממש תודה על כל מתכונים!רציתי לשאול אפשר להוסיף דבש? או שלא קשור למתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:53 9.06.2017)

אפשר להוסיף כף דבש.
שבת שלום 🙂

avatar
גל (21:20 1.06.2017)

הכנתי
מעולהה
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:44 1.06.2017)

תודה גל, שמחה לשמוע 🙂

avatar
רון (13:13 13.11.2016)

אפשר להחליף את הפפריקה בכורכום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:48 13.11.2016)

היי רון,
אפשר, העוף פשוט ייצא צהוב ולא אדום.

avatar
לידור (13:24 16.10.2016)

יש לך אתר מצוין!
המים צריכים לכסות את העוף והתפו”א?
יש חלקים שנמצאים מעל המים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:07 16.10.2016)

היי לידור,
המים לא צריכים לכסות את העוף ותפו”א. הם רק בשביל שהתחתית לא תהיה יבשה ושיהיה רוטב.
חג שמח 🙂

avatar
יצחק (06:52 7.06.2016)

שלום!
אם אני עושה שני כרעיים מה התיבול שאני צריך?
תודה רבה מראש!

avatar
יצחק (07:11 7.06.2016)

וגם הכמויות באופן כללי- מים, ירקות וכו..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:36 7.06.2016)

היי יצחק,
הכמויות לשני כרעיים נשארות אותן כמויות. תפו”א וגזר אפשר לשים כמה שרוצים והמים והתיבול נשארים אותו דבר (כי זה רוטב שבתוכו מתבשל העוף).
יום נפלא 🙂

avatar
רוסמן פיעה (22:08 25.05.2016)

הי, אני הוספתי קצת רסק ויצא טעים, תנסו

avatar
פטי (11:33 22.05.2016)

היי המתכון הוא ללא רסק עגבניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:38 22.05.2016)

נכון, ללא רסק.
שבוע נפלא 🙂

avatar
ריקי (15:32 9.05.2016)

מתכון טעים ומעולה , תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:37 9.05.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ריקי והמשך יום נפלא

avatar
יפעת (14:45 27.03.2016)

אפשר להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:57 27.03.2016)

אפשר, חוץ מאת תפוח האדמה אחרת הוא משנה את מרקמו לאחר ההפשרה ועלול לפגוע בכל התבשיל.

avatar
דני (14:22 6.03.2016)

היי
לא מומלץ מדי פעם לבדוק שלא חסר נוזלים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:47 6.03.2016)

כן דני, מומלץ.

avatar
רחל (18:55 8.08.2017)

ואם חסר מה לעשות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:46 8.08.2017)

להוסיף מים, בין חצי לכוס מים.

avatar
טובה (18:58 22.02.2016)

היי אני רוצה לנסות את המתכון איך אפשר לעשות אותו חריף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 22.02.2016)

היי טובה,
אפשר להוסיף פפריקה חריפה. ממליצה להתחיל בכפית שטוחה ולהוסיף יותר לפי הטעם.
בהצלחה 😉

avatar
מיכל (14:06 21.02.2016)

שלום, רציתי בבקשה לשאול: את התפוחי אדמה צריך לקלף ואז לחתוך לחצי? או שלא צריך לקלף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 21.02.2016)

היי מיכל,
צריך לקלף ואז לחתוך לחצי.
בהצלחה 😉

avatar
אופיר (11:17 4.02.2016)

אפשר להוסיף פטריות ????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:26 4.02.2016)

כן אפשר 🙂

avatar
לבנת (20:16 18.12.2015)

כמו תמיד מתכון מצוין וקל!! הכנתי ללא העור(כשאני מכינה עוף בסיר אני מסירה את העור). הוספתי בטטה. אפשר לבשל אפילו יותר משעה וחצי. הכנתי בסיר רחב של ממולאים.
יצא רך וטעים מאוד!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:19 18.12.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂
תודה לבנת ושבת שלום!

avatar
מורן (12:30 5.10.2015)

האם יש משהו שאפשר לשים במקום אבקת מרק עוף?
אנחנו פחות מתחברים לטעם הזה..

תודה מראש וחג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:38 5.10.2015)

היי מורן,
מספיק כפית מלח, כף גדושה פפריקה מתוקה ופלפל שחור לפי הטעם.
חג שמח 🙂

avatar
עדי (12:10 9.09.2015)

אפשר להוסיף אפונה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:25 9.09.2015)

כן עדי, למה לא 🙂
עדיף שזו תהיה אפונה שכבר מבושלת או משקית קפואה.

avatar
שרה (14:08 7.08.2015)

תודה רבה, כל המתכונים שלכם שניסיתי יצאו נהדר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:13 7.08.2015)

תודה שרה, איזה כיף לשמוע!
שבת שלום 🙂

avatar
שרה (15:23 7.08.2015)

כל מתכון שלכם – בול, מה שאני צריכה אני מחפשת קודם כל במתכונים בעשר דקות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:09 7.08.2015)

תודה שרה! 🙂

avatar
שרון (17:47 5.04.2015)

חג שמח,כמה חלקי עוף צריך לשים (שוקיים וירכיים), מלח ופלפל?לכמה מנות זה מספיק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:54 5.04.2015)

היי שרון,
בסביבות 8-10 חלקים של שוקיים וירכיים.
כפית שטוחה מלח ושליש כפית פלפל שחור.
לגבי כמות המנות זה תלוי כמה חלקי עוף תשימי.
חג שמח 🙂

avatar
דליה (08:53 12.03.2015)

היי,

מה עם רסק עגבניות? לא צריך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:20 12.03.2015)

היי דליה,
אין צורך לשים רסק עגבניות.
יום נעים 🙂

avatar
דליה (18:29 10.02.2015)

הוספתי בטטה וכרפס עלים והשורש. יצא מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:13 10.02.2015)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
מיטל (15:49 30.01.2015)

היי
לבשל כשעה על להבה נמוכה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:40 30.01.2015)

כן, כשעה עד שעה וחצי על אש נמוכה.

avatar
לימור (11:20 17.02.2014)

גרגירי חומוס מקופסת שימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:23 17.02.2014)

היי לימור, אפשר להוסיף גרגירי חומוס מקופסת שימורים או משקית קפואה. יום נפלא!

avatar
לימור (15:14 17.02.2014)

תודה רבה על התגובה המהירה! להוסיף את גרגירי החומוס בסוף או על ההתחלה ולבשל אותם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:34 17.02.2014)

את יכולה להוסיף גם בהתחלה כדי שיספגו בטעמים.

avatar
ליטל (18:52 30.01.2014)

הככנתי אתמול יצא מעולה!!! מתכון קל ופשוט להכנה מומלץ מאוד טעים ופשוט מה שאני הוספתי זה גרגירי חומוס מאוד טעים ביחד מומלץ!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:55 30.01.2014)

היי ליטל, רעיון מעולה לשים גרגירי חומוס! תודה על העדכון ושבת שלום 🙂

לקריאת כל התגובות