זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 45 דקות
סוג: בשרי
מכשיר נינג’ה סמארט ליד
עוף שלם עם העור (1.5-2 קילו)
6-8 תפוחי אדמה גדולים קלופים
2 כוסות מים רותחים
תיבול: 5 כפות שמן זית, כף תבלין גריל עוף, כפית פפריקה מתוקה, 3 שיני שום כתושות, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
מערבבים בקערית את חומרי התיבול ומתבלים את העוף השלם משני הצדדים ואת תפוחי האדמה.
-מוסיפים 2 כוסות מים רותחים לסיר. מעל מניחים את סלסילת הטיגון ושמים בתוכה את העוף ותפוחי האדמה.
-מפעילים את מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ע”י לחיצה על כפתור ההפעלה.
– מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 30 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
-כשהבישול הסתיים והלחץ שוחרר, פותחים את הסיר, מוציאים בזהירות את סלסילת הטיגון ומעבירים את הנוזלים שיש בסיר לכלי. מחזירים לסיר את סלסילת הטיגון עם העוף ומעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר/בישול. בוחרים בתוכנית טיגון באוויר חם, מכוונים טמפ’ ל- 190 מעלות ואת הזמן ל 10-15 דקות.
מומלץ לתבל את העוף כמה שעות לפני ההכנה (אפשר גם יום לפני).
View this post on Instagram
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל |
- פיצה בטאבון נינג’ה |
- גלידת קינדר |
- גלידה דלת קלוריות
מתאים גם לנינג’ה XL?
כן(:
איך הדגם הזה נקרא?
יש מבחר ככ גדול ואני מעוניינת לרכוש ולא יודעת מה הכי עדיף לי
היי,
הדגם נקרא נינג’ה סמארט ליד OL553.
היי תודה על המתכונים
אפשרי להכין בנינג’ה גריל?
היי,
אפשר(:
שבוע טוב!😊
איך אני עושה את זה בנינגה גריל?
בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי התיבול.
מצפים את העוף בתערובת מכל צדדיו. מניחים את סלסילת Crisp & Cook בתוך המכשיר וסוגרים את מכסה ההשחמה.
מחממים מראש את המכשיר על תכנית “אפייה צלייה” ובטמפרטורה של 175 מעלות. מכוונים את מד הזמן לחמש דקות ולוחצים על כפתור START/STOP.
לאחר שהמכשיר חם, מניחים את העוף ותפוחי האדמה בתוך הסלסילה, בוחרים תכנית “אפייה צלייה”, ומכוונים את מד הזמן ל-35 דקות, לוחצים על כפתור START/STOP ואופים.
יש לי את הפודי, יש לו תוכנית של שחרור מהיר?
בנינג’ה פודי OP300 יש תכנית סיר לחץ.