שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-45 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית בגודל 20X30

100 גרם שוקולד לבן (חלבי)

¾ כוס (180 מ”ל) שמן

4 ביצים

חצי כוס (100 ג’) סוכר

2 שקיות (20 ג’) סוכר וניל

כוס ושליש (320 מ”ל) חלב

כוס וחצי (210 ג’) קמח תופח 

כוס (90 ג’) קוקוס

סירופ מעל העוגה:

75 גרם שוקולד לבן (חלבי) + רבע כוס מים או חלב

*קוקוס לפיזור מעל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור ל175 מעלות ומשמנים תבנית.

-מניחים בקערית 100 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות ו¾ כוס שמן. ממיסים כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה.

-מערבבים בקערה (עם מטרפה או כף) את הביצים עם הסוכר הלבן וסוכר הוניל. מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן ומערבבים. מוסיפים חלב ומערבבים. מוסיפים את הקמח התופח והקוקוס ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים.

-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך 30-35 דקות (תבנית אינגליש קייק) או 40-45 דקות (תבנית מלבנית), עד שקיסם יוצא יבש.

-בזמן שהעוגה בתנור מכינים את סירופ השוקולד הלבן: מניחים בקערה 75 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות ורבע כוס חלב או מים. ממיסים כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה. לאחר שהעוגה מוכנה ובעודה חמה, יוצקים את הסירופ על העוגה (הסירופ אמור להספג בעוגה). מפזרים מעל קצת קוקוס.

ראו גם
פסטה ברוטב גבינותפסטה ברוטב גבינות
מאפה במילוי פטריות וגזר מאפה במילוי פטריות וגזר
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
יפעת (22:39 23.10.2022)

10 דקות עבודה ויש לכם עוגה מעולה!!! טעים טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:07 23.10.2022)

שמחה שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
ענבר (09:56 12.03.2021)

היי אפרת, חובה להשתמש בקמח תופח או שאפשר לשים קמח רגיל עם אבקת אפיה? אם כן מה הכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:01 12.03.2021)

היי ענבר,
את יכולה להוסיף לקמח שקית אבקת אפייה.
שבת שלום:)

avatar
רחל (15:48 12.01.2021)

היי אפרת רציתי לדעת אני יכולה לשים במקום שוקולד לבן שוקולד צי’פס לבן (פרווה) ועוד שאלה קטנה חייב לשים כוס קוקוס אפשר חצי
אני פשוט לא רוצה שממממש! ירגישו את הקוקוס כאילו שירגישו בקטנה
תודה ענקיתתתתתתת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:24 12.01.2021)

אפשר בשני המקרים רחל 🙂
בהצלחה😍🙏

avatar
רחלי (16:28 7.01.2021)

היי ותודה על כל המתכונים הנפלאי
אני רוצה להכין את העוגה בגרסה פרווה במה אפשר להחליף את החלב? ובאיזה כמות? ועוד שאלה קטנה אפשר ערבב במיקסר? או חייבת בכף
תודה רבה😍

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:51 7.01.2021)

היי רחלי 🙂
מניסיון של אחת המגיבות- במקום השוקולד החלבי תוכלי להשתמש במטבעות שוקולד לבן פרווה
ובמקום חלב להשתמש ב 160 מ”ל מיץ תפוזים ו-160 מ”ל מים

avatar
רחלי (21:02 7.01.2021)

אין את פשוט מדהימה עונה לנו מהר על התשובות מסבירה בטוב טען ובצורה ברורה אני חייבת להחמיא לך שהיום גם הכנתי את העוף בדבש וצילי מתוק שלך ובעלי אמר שזה בדיוק הטעם שהוא אכל פעם במסעדה אז ממש תודה על הסברים הטובים והברורים ועל מתכונים מושלמים😍😍

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:52 7.01.2021)

❤️

avatar
נופר (08:22 20.12.2020)

טעים מאוד, תודה!

עוגת קוקוס ושוקולד לבן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:55 20.12.2020)

נראה מעולההה נופר 🙂
שבוע נפלא❤️

avatar
אורית (14:33 15.08.2020)

אחת העוגות הבחושות הטעימות שהכנתי לאחרונה. הכנתי ללא הציפוי כי לקחתי אותה לחוף הים, והיא נותרה עסיסית ונטרפה כולה תוך יומיים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:50 15.08.2020)

שמחה שאהבת 🙂
תודה אורית

avatar
ענבל (08:30 27.07.2020)

היי 🙂
יש לי ביצים XL- האם עדיין להשתמש ב4 או פחות?
המון תודה ויום נעים 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:26 27.07.2020)

כן, עדיין כדאי להשתמש ב-4 ביצים.
יום נפלא 🙂

avatar
ענבל (12:29 27.07.2020)

היי שוב אני- העוגה בתנווור (שיואו איזה ריח מושלם!!) ורציתי לשאול איך מכינים גנאש לבן? ממש כמו גנאש לעוגת יומולדת חומה-רק בלבן. ניסיתי פעם אבל זה היה משהו חסר צבע ולא חגיגי
שוב, תודה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:06 27.07.2020)

יש להמיס 100 גרם שוקולד לבן + 3 כפות שמנת מתוקה.
אם הגנאש נוזלי מידי אפשר להניח אותו בצד כמה דקות לקירור כדי שיסמיך קצת.

avatar
נוי (00:40 27.07.2020)

מתכון פשוט והעוגה מדהימה! יצא לי בול!! אחרי ארבעה ימים עדיין הייתה טרייה כאילו יצאה מהתנור!

עוגת קוקוס ושוקולד לבן
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:25 27.07.2020)

מהמם ❣️
תודה נוי

avatar
מורן (18:08 23.06.2020)

היי, אפשר כמויות לאינגליש קייק אחת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:50 23.06.2020)

כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת:
50 גרם שוקולד לבן (חלבי)
שליש כוס שמן
2 ביצים
רבע כוס סוכר
שקית סוכר וניל
שני שליש כוס חלב
3/4 כוס קמח תופח
חצי כוס קוקוס
סירופ מעל העוגה:
40 גרם שוקולד לבן (חלבי) + 3 כפות מים או חלב
*קוקוס לפיזור מעל

avatar
מורן (20:00 23.06.2020)

תודה על תשובה סופר מהירה, תבורכי!!!

avatar
שולי ג'. (13:29 5.06.2020)

היי.
עוגות מעולותתת.איך מאחסנים לאחר האפייה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:02 5.06.2020)

אפשר לשמור על השיש במקום מוצל וקריר ולעטוף היטב.

avatar
מיטל (15:53 12.05.2020)

היי, על איזה שמן מדובר במתכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 12.05.2020)

שמן קנולה.

avatar
Gideon Mandel (12:46 11.09.2020)

מתכון נראה ממש טעים. האם שימוש בשמן חמניות גורע את הטעם?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:57 11.09.2020)

אין בעיה להשתמש בשמן חמניות.

avatar
רחל (15:54 10.05.2020)

העוגה יצאה פשוט מושלם!!!
מכייון שרצינו אותה לשבת עשיתי אותה בפרווה:
במקום השוקולד החלבי שמתי מטבעות שוקולד לבן פרווה
ובמקום חלב שמתי 160 מ\”ל מיץ תפוזים ו-160 מ\”ל מים
יצא טעיםםםם לא נשאר פרור מהעוגה למוצ\”ש… 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:43 10.05.2020)

שמחה שהעוגה יצאה טעימה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

לקריאת כל התגובות