מצרכים להכנת עוגיות שקדים טחונים ללא גלוטן
- 1 חלבון (הלבן)
- קורט מלח
- 1.5 כוסות קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים דק)
- 2 כפות סוכר
איך מכינים עוגיות שקדים טחונים ללא גלוטן?
- מחממים תנור ל 170 מעלות.
- מקציפים במשך כדקה את החלבון עם המלח.
- מוסיפים את הסוכר, אח”כ את אבקת השקדים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
- יוצרים עיגולים קטנים בעזרת הידיים, משטחים אותם ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 15-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. מוצאים ומצננים.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- *יש להניח לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מהתנור מעט רכות בתוכנן אך נעשות קצת יותר פריכות לאחר שמתקררות בטמפרטורת החדר).
- *העוגיות יוצאות במתיקות מעודנת ובמרקם פריך-רך.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגיות שקדים טחונים עוגיות שקדים ללא קמח עוגיות ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
62 תגובות
כניסה
62 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














