זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

מרכיבים:

40 סרדינים נקיים מעצמות

שמן או חמאה לטיגון

חופן של פטרוזיליה קצוצה

1 בצל ירוק קצוץ

פירורי לחם לציפוי




אופן הכנה:

טובלים את הסרדינים משני הצדדים בפירורי לחם ומטגנים אותם במחבת מכל הכיוונים עד להזהבה.

מניחים את הסרדינים המטוגנים על מצע של פטרוזיליה ובצל ירוק.

המתכון באדיבות “השקד”, מסעדת דגים,  רח’ החשמונאים 90 תל אביב. 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מרק טום יאםמרק טום יאם
ספגטי ארטישוק ספגטי ארטישוק
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה