זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 2 יחידות
סוג: חלבי
6 דפי אורז
לטבילת הדפים: ביצה גדולה, חצי כפית דבש/סילאן, 4 כפות חלב
רוטב פיצה
גבינת מוצרלה מגורדת
תוספות לבחירה: טבעות זיתים, תירס, פטריות, בצל קצוץ, טונה וכדו’
לפיזור מעל: שומשום
*תרסיס שמן קנולה של פאם
-מחממים תנור מראש ל-200 מעלות טורבו.
-טורפים בצלחת עמוקה רחבה – ביצה, דבש וחלב.
-מתיזים תרסיס שמן על נייר אפיה. טובלים דף אורז בבלילה ומניחים על נייר האפיה. טובלים דף אורז נוסף ומניחים מעל דף האורז וחוזרים על הפעולה עם דף אורז נוסף (סכ”כ שלושה דפי אורז לסמבוסק).
-מורחים מעל חצי עיגול חצי כפית רוטב פיצה, גבינת מוצרלה ותוספות שרוצים ומקפלים לחצי עיגול.
-מתיזים תרסיס שמן על החלק העליון ומפזרים שומשום מעל.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-10 דקות, עד להשחמה.
- מניפת פילו ובולגרית |
- שבלולי פיצה מטורטיה |
- בורקס תפוח אדמה מדפי אורז |
- מאפה גבינות מדפי אורז |
- מלוואח מדפי אורז |
- בורקס גבינה מדפי אורז
אני רוצה לקבל מתכונים למייל איך עושים זאת?
היי תהילה,
הוספתי את המייל שלך לרשימת התפוצה:)
תודה נשמה אין עליך!