www.10dakot.co.il

סלט פלפלים

סלט שמזכיר סלט פלפלים קלויים מבלי לקלות את הפלפלים ומבלי לקלף אותם.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

30 דקות

כשר מסוג

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • חצי בצל בינוני קצוץ
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • 2 פלפלים אדומים קצוצים (גמבות)
  • 2 פלפלים צהובים קצוצים

תיבול:

  • כף שמן זית, 2 כפות חומץ רגיל, שליש כפית סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים כחצי דקה.
  2. מוסיפים את הפלפלים הקצוצים, מוסיפים כף שמן זית, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-25 דקות, עד שהפלפלים מתרככים. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם (במידה והתבשיל מתייבש יש להוסיף מעט מים).
    הפעל טיימר (25 דק’)
    +
    טיימר פועל
  3. מעבירים את התערובת לקערה ומניחים לה להתקרר מעט. מתבלים בכף שמן זית, חומץ, סוכר, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  4. שומרים בצנצנת או קופסה סגורה במקרר.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
68 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

68 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות