זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 6 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס
כוס נבטים סיניים
2 כפות רוטב סויה, כף סילאן, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מחממים מחבת עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הפטריות על אש בינונית במשך כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שהפטריות מגירות נוזלים ומצטמצמות.
-מתבלים ברוטב סויה, סילאן ומעט פלפל שחור, מוסיפים את הנבטים ומערבבים כדקה. מסירים מהאש.
*לפני ההגשה- מומלץ לפזר מעל הסלט אגוזי קשיו קלויים.
כמה גרם זה כוס נבטים?
כ-45 גרם.
שלום אפרת, האם מתאים להוסיף כרוב?
כן ליטל אפשר 🙂
אפשר גם פטריות משימורים?
כן, רצוי שלמות.
היי, אפשר נבט חמניה במקום?
כן אפשר.
בוקר טוב,
האם ניתן להכין את הסלט יום קודם וישאר טעים, כלומר לטגן את הפטריות יום לפני ובאותו יום להוסיף נבטים ותבלינים? המתכונים שלך מעולים וקלים תודה
כן אפשר.
היי לשדרוג נחמד הוספתי אגוזי פקאן מסוכרים יצא ממש טעים
נשמע מעולה 🙂
תודה על השיתוף
מחפשת מתכון לסלט נבטים וזה מצא חן בעיני.
שאלתי היא: האם אוכלים אותו חם או קר?
היי אילנה,
ניתן לאכול את הסלט חם, בטמפ’ החדר או קר.
תודה רבה! שניה לפני שבת חיפשתי מה לעשות עם הפטריות והנבטים. עוד לא הכנתי אבל רציתי כבר מזמן להגיד כמה אני נהנית מהאתר והמתכונים הנהדרים – פשוט טעים וקל! תמשיכי..
תודה אלונה, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!
היי מתאים לטגן בצל לפני?
היי ריקי,
אפשר לטגן בצל.
שבת שלום 🙂
אין עליך מדהימה תשובה בשניות!!!
שבת שלום
יצא אליפות אין מילים תודה תודה!!
שמחה לשמוע 🙂
טעים
תודה חן, שמחה שאהבת 🙂
יצא טעים במיוחד תודה רבה אני מאוד אוהבת את האתר שלך והמתכונים שלך ממש עוזרים לי לגוון בארוחות באפס זמן כל הכבוד
תודה אורנה, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא!
אני גרה בחו”ל ואין פה סילאן… במה אפשר להחליף?
היי ליטל,
אפשר לשים דבש או סירופ מייפל.