האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
3 קישואים קטנים קלופים חתוכים לקוביות או לחצאי עיגולים
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
6 שיני שום שמנות קצוצות
רבע כוס מים
תיבול:
כפית פפריקה מתוקה, כפית כמון, חצי כפית מלח, רבע כפית שטוחה פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים סיר רחב (רצוי עם ציפוי שאינו נדבק) עם 3 כפות שמן ומוסיפים את החציל, הקישואים, העגבניות והשום. ממליחים עם המלחייה בנדיבות, מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-25 דקות. יש לערבב מידי פעם ולוודא שהתבשיל אינו מתייבש. במידה וכן, יש להוסיף מעט מים.
הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
מוסיפים רבע כוס מים ומתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב ומכסים. מבשלים כ-20 דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.