האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
2 סלסלות פטריות שמפיניון או פורטבלו טריות חתוכות לקוביות קטנות
2 חצילים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
תיבול:
כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה כמון, מלח (בין חצי כפית ל2/3 כפית), פלפל שחור לפי הטעם, כף רוטב סויה (לא חובה).
אופן ההכנה
מחממים סיר רחב עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (אש בינונית).
מוסיפים את השום ופטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות.
מוסיפים את החצילים, ממליחים מעט עם המלחייה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 25-30 דקות, עד שהחצילים מתרככים. מידי פעם יש הרים את המכסה ולערבב (במידה והתבשיל מתייבש יש להוסיף כרבע כוס מים).
הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
מתבלים בפפריקה, כמון, מלח, פלפל שחור ורוטב סויה ומערבבים כדקה.