האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מחממים מחבת רחבה או סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את קוביות החצילים, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 25-30 דקות, עד שהחצילים מתרככים (יש לערבב מידי פעם).
הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
מוסיפים את העגבניות המגורדות והשום ומבשלים עם מכסה במשך 15 דקות, מערבבים מידי פעם.
הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים 5-10 דקות נוספות.