האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
2 כפות רוטב סויה, כפית דבש (או מייפל/סילאן), מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מעט פפריקה חריפה (לא חובה)
אופן ההכנה
מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הגמבה והפטריות, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים עם מכסה במשך 10-15 דקות, עד שהגמבה מתרככת מעט (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם).
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
מוסיפים את התירס, מערבבים כדקה ומתבלים ברוטב סויה, דבש, מלח לפי הטעם, מעט פלפל שחור וקמצוץ פפריקה חריפה. מפזרים עלי כוסברה מערבבים כ-2 דקות ומסירים מהאש.