זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 2-3 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
2 אבוקדו שעדיין לא התרככו (אבל לא קשים מידי)
2 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות
2 צנוניות חתוכות לקוביות קטנות
גבעול בצל ירוק קצוץ לעיגולים
חצי פלפל צ’ילי חריף קצוץ דק (מי שלא אוהב חריף יכול לוותר)
חצי כוס עלי כוסברה/ פטרוזיליה קצוצים (מומלץ לשלב)
תיבול: 2 כפות מיץ לימון, כף וחצי שמן זית, מלח לפי הטעם, חצי כפית שטוחה חרדל דיז’ון (לא חובה)
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה ומתבלים לפני ההגשה.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים בריאים
תודה אפרת על המתכונים הנפלאים, אפשר להכין את הסלט הזה יומיים לפני ההגשה? לשמור במקרר?
אפשר לחתוך את הירקות חוץ מהאבוקדו (כי הוא משחיר מהר) ולשמור במקרר.
באותו יום להוסיף את האבוקדו ולתבל.
היי אפרת,
אפשר לוותר על הצנוניות? או לשים ירק אחר במקום?
תודה
היי,
אפשר לוותר על צנונית או להוסיף ירק אחר שאוהבים(:
וואי נראה מגרה וטעים!!
זה לא, לא בריא לאכול אבוקדו לא בשל??
היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
אכן לא בריא לאכול פירות/ירקות שהם בוסריים, אבל כאן מדובר על אבוקדו שעדיין לא רך אך לא קשה מדי-בוסר.