שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

2 אבוקדו שעדיין לא התרככו (אבל לא קשים מידי)

2 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות

2 צנוניות חתוכות לקוביות קטנות

גבעול בצל ירוק קצוץ לעיגולים

חצי פלפל צ’ילי חריף קצוץ דק (מי שלא אוהב חריף יכול לוותר)

חצי כוס עלי כוסברה/ פטרוזיליה קצוצים (מומלץ לשלב)

תיבול: 2 כפות מיץ לימון, כף וחצי שמן זית, מלח לפי הטעם, חצי כפית שטוחה חרדל דיז’ון (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה ומתבלים לפני ההגשה.

ראו גם
עוגת תפוזים עם אינסטנט פודינגעוגת תפוזים עם אינסטנט פודינג
עוגיות חמאה ללא גלוטן עוגיות חמאה ללא גלוטן
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
יעל (19:30 14.03.2024)

תודה אפרת על המתכונים הנפלאים, אפשר להכין את הסלט הזה יומיים לפני ההגשה? לשמור במקרר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:31 14.03.2024)

אפשר לחתוך את הירקות חוץ מהאבוקדו (כי הוא משחיר מהר) ולשמור במקרר.
באותו יום להוסיף את האבוקדו ולתבל.

avatar
רבקה (11:52 9.11.2022)

היי אפרת,
אפשר לוותר על הצנוניות? או לשים ירק אחר במקום?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:12 9.11.2022)

היי,
אפשר לוותר על צנונית או להוסיף ירק אחר שאוהבים(:

avatar
מיכל (11:35 31.03.2022)

וואי נראה מגרה וטעים!!
זה לא, לא בריא לאכול אבוקדו לא בשל??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:39 31.03.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
אכן לא בריא לאכול פירות/ירקות שהם בוסריים, אבל כאן מדובר על אבוקדו שעדיין לא רך אך לא קשה מדי-בוסר.