שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 18-21 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

מצרכים:

200 גרם נודלס (אטריות ביצים)

350-400 גרם בשר בקר טחון

1 בצל בינוני קצוץ

גמבה חתוכה לרצועות קצרות ודקות

גזר גדול קלוף חתוך לגפרורים

תיבול: 3 כפות רוטב סויה, 2 כפות סילאן, מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור וכחצי כפית תבלין צ’ילי חריף (אפשר לוותר).

כשליש כוס עלי כוסברה טריים קצוצים




אופן הכנה:

-מבשלים את הנודלס לפי הוראות שעל גבי האריזה (אם רוצים שהנודלס יהיו בצבע צהוב מומלץ להוסיף חצי כפית כורכום למי הבישול). לאחר שהנודלס מבושל מעבירים למסננת ומזליפים מעל מעט שמן זית.

-מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים גזר וגמבה, ממליחים מעט ומבשלים במשך 5-7 דקות, עד לריכוך חלקי.

-מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים במשך כ-5 דקות עד שהוא משנה את צבעו ומתבשל. מוסיפים את הנודלס המבושל ומתבלים בסויה, סילאן, מעט מלח, פלפל שחור ותבלין צ’ילי. מפזרים עלי כוסברה קצוצים ומערבבים. מבשלים 3-4 דקות לספיגת הטעמים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
אורז עם שוםאורז עם שום
תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פיקנטי תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פיקנטי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אביבה (10:51 9.12.2024)

מתכון מושלםםם.וטעים.
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:51 9.12.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
תהילה (16:40 29.08.2024)

היי, כן הפשרתי לגמרי, וזה היה בשר טחון עם רמת שומן בינונית. גם המרקם יצא צמיגי לטעמי (של הבשר),הצבע היה נראה חולה כזה וגם הטעם לא היה עסיסי.. וגם הוא הגיר המון נוזלים ברמה ששפכתי לפחות כוס שלימה מהסיר..גם הטעמים לא כל כך התישבו לי טוב.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:37 30.08.2024)

אז יכול להיות שזה הבשר עצמו שהיה לא משהו..

avatar
תהילה (18:28 28.08.2024)

הי אפרת אהובה
אני מכינה רבים מהמתכונים שלך ותמי ד יוצא מצוין
לצערי, הפעם יצא מזעזע:( ואני חושבת שזה בגלל שהשתמשתי בבשר טחון קפוא.
תוכלי להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדל בינהם? ?אני נשואה טריה ולא באלי להרוס מתכונים..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:51 29.08.2024)

היי תהילה,
תוכלי לפרט מה יצא לא טוב? המרקם של הבשר? הטעם?
הפשרת את הבשר לפני שבישלת אותו?

avatar
מעריצה מושבעת (16:40 25.07.2024)

היי אפרת ,קודם כל תודה , אפשר להשתמש בספגטי רגיל? אין לי נודלס כרגע

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:28 25.07.2024)

כן אפשר:)

avatar
תום (06:22 17.06.2024)

היי,
הכפות של הסויה והסילאן זה כפות של 10 מ”ל או 15 מ”ל?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:23 17.06.2024)

10 מ”ל

avatar
אלה (13:57 9.06.2024)

הי אפרת קודם כל תודה על המתכונים הקלים והטעימים , והשאלה היא כזאת הילד לא אוכל ירקות בכלל אפשר לעשות בלי גזר וגמבה? או אולי לגרד את הגזר דק דק? והאם כדאי להוסיף קצת רסק עגבניות ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:25 9.06.2024)

אפשר להכין בלי.
הרסק מיותר לטעמי אבל את יכולה להחליט בסוף, אחרי שזה מוכן.

avatar
רוית (21:36 28.02.2024)

היי,
יש לי 2 שאלות –
1. האם אפשר להשתמש בכוסברה קפואה של דורות?
2. הכנתי את המתכון פעם אחת, עם בשר מקצביה טובה שנטחן פעמיים, הבשר היה סך הכל לפחות 12 דקות על האש וכל הצבע השתנה, אבל עדיין היה לבשר טעם של בשר במובן השלילי, כלומר כאילו שהוא עדיין נא ולא התבשל. למשל הכנתי קציצות בתנור לפי המתכון שבאתר ואחרי ההכנה היה פשוט טעם של קציצות מבושלות וזהו (לא של בשר נא), אבל כאן היה לי כמו טעם של בשר נא ומאד שומני. את יודעת מה זה? זה אמור להיות ככה? עשיתי משהו לא נכון? תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:03 28.02.2024)

היי רוית,
1. אם יש לך כוסברה טריה עדיף. אם לא את יכולה להשתמש בכוסברה קפואה.
2. זה תלוי בסוג הנתח שהוא טחן. יש חלקים שיש להם טעם חזק של בשר והם יותר שומניים. את יודעת איזה חלק זה היה? אני ממליצה על צוואר או צלעות.

avatar
רוית (22:26 29.02.2024)

אני לא יודעת איזה נתח… פשוט ביקשתי בשר טחון פעמיים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:08 29.02.2024)

לא נורא, להבא תשאלי.

avatar
ברכה (23:38 27.02.2024)

הכנתי םעמיים- פעם אחת עם עוף ופעם עם בשר
והבשר פשוט מנצח- אם כי גם עם העוף היה ממש טעים

תודה על עוד מתכון מעולה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:43 28.02.2024)

תודה שאת תמיד חוזרת לשתף🌺

avatar
טליה (08:11 23.02.2024)

היי,
הלכתי לסופר וראיתי מלא חברות של נודלס. יש חברה שאת ממליצה או שהכל פחות או יותר אותו דבר? תודה

avatar
טליה (08:19 23.02.2024)

ועוד שאלה – את יכולה בבקשה לרשום כמה מלח להוסיף? אני לא בטוחה כמה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:36 23.02.2024)

היי טליה,
אין חברה ספציפית. תבחרי לפי הצורה שאת אוהבת.
מלח בערך שליש כפית.

avatar
טליה (19:21 24.02.2024)

תודה על התשובות. ויש לי עוד שאלה – שמים בהתחלה 2 כפות שמן, אחר כך בצל, אחר כך ירקות ואחר כך את הבשר. האם השמן אחרי מספר דקות לא נעלם כבר בתוך הבצל והירקות? איך 2 כפות שמן של ההתחלה מספיקים לבצל, ירקות, בשר וכל התהליך? תודה, אני קצת מתחילה בבישולים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:46 24.02.2024)

היי טליה,
למרות שהשמן נספג בבצל ובירקות, המחבת עדיין שמנונית אז אין צורך להוסיף שמן.
חשוב רק להשתמש במחבת עם ציפוי נון סטיק (שאינו נדבק). מחבת מנירוסטה למשל פחות מומלצת.

avatar
טליה (21:46 25.02.2024)

היי,
קניתי נודלס שהיה כתוב עליהם לבשל 3 דקות. אבל אחרי 3 דקות (שהיו במים רותחים מבעבעים) עדיין הרגשתי כשטעמתי שהאטריות קשיחות, רק בערך אחרי 6 דקות הרגשתי שהן אל דנטה. אז זה נכון שהייתי צריכה לחכות יותר או שהייתי צריכה להוציא ב-3 כשהן עדיין קשיחות?
ושאלה נוספת – היה כתוב על האריזה לסנן ולשטוף במים קרים. צריך לשטוף במים קרים או שלא?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:01 25.02.2024)

טוב שבישלת יותר. בדר”כ הזמנים שרשומים על האריזה לא מדויקים.
מומלץ לשטוף במים קרים כי זה ממונע הדבקות של הנודלס אחד לשני.

avatar
טליה (00:58 26.02.2024)

הכנתי ויצא טעים מאד.
הוספתי קישואים, ושמתי סך הכל 5 כפות סויה ו-2 כפיות מלח.

נודלס עם בשר טחון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:25 26.02.2024)

תודה שחזרת לשתף🙂

avatar
מרים (10:09 31.01.2024)

היי אפרת,
המתכונים טעימים וקלים! את אלופה!!!
אפשר להוסיף רסק עגבניות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:41 31.01.2024)

היי מרים🙂
אפשר רק ממליצה להוסיף בהדרגה ולטעום. תתחילי בכף.

avatar
עודד (10:36 17.11.2023)

הכנתי ויצא מעולה!!
אפשר להוסיף חלב/קרם קוקוס ואם כן באיזה שלב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:16 17.11.2023)

היי עודד,
שמחה שיצא טעים:)
אני חושבת שכן. לקראת הסוף אחרי טיגון הבשר. יכול להיות שיהיה כדאי גם להוסיף קצת רוטב צ’ילי מתוק. תטעם ותחליט.
אגב יש גם את הרוטב במתכון הזה- נודלס בקארי וקרם קוקוס.

avatar
נועה רייכמן - בשן (14:44 16.05.2023)

פשוט מדהים. את אלופה. זו המנה שאני קוטפת עליה הכי הרבה מחמאות, והיא נכס צאן ברזל אצלנו בבית.
את פשוט אישה מדהימה ומהממת, תמשיכי לעשות לנו טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:16 16.05.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
פיש (11:12 9.12.2022)

הוספתי 2 שיני שום קצוצות לבצל המוזהב לכ-30 שניות טיגון לפני הוספת היקרות וזה שידרג בכמה רמות את המעדן הזה.מומלץ בחום (לא גבוה מדי :O))

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:12 9.12.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
פיש (10:37 8.12.2022)

תודה לך על עוד מתכון נהדר וקל להכנה. אני חושב שיכול לעזור לדעת האם לכסות אאת הסיר בשלב מסויים (בעת ריכוך הגזר/גמבה) ובאיזה רמת חום לבשל.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:46 8.12.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון😊
במהלך בישול הנודלס אין צורך לכסות. בטיגון הירקות והבשר אפשר אך לא חובה לכסות.
את הנודלס מבשלים על אש גבוהה, שאר המתכון על אש בינונית- נמוכה.

avatar
פיש (12:51 8.12.2022)

תודה רבה !

avatar
הדסה (12:46 29.11.2022)

אפשר להוסיף גם קישוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:25 29.11.2022)

היי,
אפשר.

avatar
דניאלה (15:26 25.08.2022)

הי אפרת,
את מופלאה, אני אמא לחבורה שלא חובבת מטבח (חוסר כישרון משולב בחוסר סבלנות) ובזמן האחרון כל הזמן מבשלת ומקבלת מחמאות 🙂

במתכון הזה הנודלס יצאו לי קצת רכים – זה בסדר? חשבתי שבמוקפץ הם קריספיים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:04 25.08.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר! תודה על הפרגון🌺
אם הנודלס יצאו רכים מאד יכול להיות שבישלת אותם יותר זמן מהדרוש, הם אמורים לצאת רכים אבל לא מדי.

avatar
דניאלה (21:31 25.08.2022)

המון תודה!
אני חשבצי שאמורים לצאת קריספיים.
מתכננת ארוחת שבת בשרית – יש לך הצעה לקינוח מתוק פרווה שהוא לא עוגה? רציתי כדורי ריבת חלב אבל רוצה פרווה.

ו… נדמה לי שאת לא מבינה *כמה* אני נהנית מהאתר. אני רואה “קורט %₪#@” ומיד מדפדפת הלאה…
אין לי ציפורן
א י לא מסוגלת להכין ציר
לפקח על מנה בשישה שלבים

..אולי אולי כשאגיע לנכדים. אבל עם חבורה צעירה ורעבה, אין מצב פשוט.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:20 26.08.2022)

הנה כמה מתכונים פרווה:
ריבועי שוקולד ופיצוחים,
קרם שניט אישי,
מוס שוקולד פרווה,
מאפינס שוקולד במילוי קצפת.
שמחה מאד שהאתר שימושי עבורך, תודה על המילים החמות🌺

avatar
תמר (18:15 6.07.2022)

מתכון טעים מאד! משביע זה ממש ארוחה שכוללת הכל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:41 6.07.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
דקלה (07:05 13.04.2022)

היי אפרת , אם אני רוצה שהבשר יהיה ממש מטוגן 5 דק יספיקו ? אני בדכ מטגנת לפחות 20 דק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:03 13.04.2022)

היי דקלה,
אם את מעדיפה את הבשר במידת עשייה כזו תוכלי לטגן עוד קצת עד שתגיעי למידת הטיגון הרצויה.
בהצלחה!

avatar
גלי (09:11 25.03.2022)

אפשר לעשות עם טופו? אם כן איך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:28 25.03.2022)

היי,
מצרפת מתכון למוקפץ עם טופו.
בהצלחה!

avatar
מאי (21:29 10.03.2022)

טעים מאוד, מתכון מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:06 10.03.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤

avatar
גלי (07:46 2.03.2022)

תודה על המתכון, עשיתי אותו עם אטריות אורז, יצא מעולה, הבת שלי לקחה לעבודה ואמרה שכל העובדים קינאו בה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:25 2.03.2022)

שמחה כל כך לשמוע! תודה על השיתוף❤

avatar
לילך (12:46 22.12.2021)

היי אפרת:) שאלה לגבי הבשר… אין לי יותר מדי ניסיון עם בשר טחון, רק בקציצות שאותן צריך לבשל מינימום 45 דקות. 5 דקות באמת יספיקו כאן לבישול הבשר? כי אם אני שמה אותו בגוש אחד במחבת אני צריכה לחכות לא רק שהוא יתבשל אלא שהוא גם יתפרק לחתיכות קטנות… זה קורה תוך 5 דקות? או שכדאי עם הכף לפרק אותו תוך כדי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:55 22.12.2021)

היי לילך,
אפשר ורצוי בלי קשר למשך הבישול לערבב מדי פעם את הבשר כדי לאפשר לו להתפרק ולהתבשל היטב.
5 דקות אמורות להספיק, אבל את כמובן יכולה לתת עוד 2-3 דקות בישול לפי הצורך ולפי מידת העשייה שאת אוהבת.

avatar
נועה (00:52 6.09.2021)

רק שתדעי שזה האתר הכי שימושי אצלי!!!! אלופה..
הקסם שלך זה דברים פשוטים, וטעימים!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:02 6.09.2021)

תודה על הפרגון! חג שמח ושנה טובה🍯

avatar
שרה (20:24 1.07.2021)

יצא טעיםםםםם!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 1.07.2021)

איזה כיף לשמוע❤

avatar
יהודית (09:19 28.05.2021)

קודם כל תודה על אתר קסום, משתמשת בו המון.
נראה לך אפשרי במקום גמבה פלפל צהוב/ירוק?
רוצה להכין ואין לי גמבה כרגע…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 28.05.2021)

כן, בוודאי😊 בהצלחה!

avatar
רומי (18:53 7.04.2021)

יצא מעדן הילדים מתים על זה. האם אפשרי להקפיא את מה שנשאר? הכנתי כמות גדולה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:16 7.04.2021)

היי רומי,
שמחה שאהבתם:) אפשר להקפיא😊

avatar
שירה (19:04 2.02.2021)

איזה מתכון טעים!!
אני בדרך כלל מכינה עם חזה עוף, כיף לשנות!!
אלופה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:30 2.02.2021)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שירה

avatar
מרים (11:22 7.12.2020)

הי האם ניתן להכין את המנה הזו עם חזה עוף טחון
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:28 7.12.2020)

כן אפשר.

avatar
ענאל (12:35 19.10.2020)

היי, כרוב לבן גם ילך במתכון הזה?
אם כן, באיזה שלב צריך להוסיף אותו? כמה זמן הוא צריך להיות על הגז בשביל להתבשל? תודה מראש 🙃

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:46 19.10.2020)

כן אפשר להוסיף כרוב לבן יחד עם הגזר והגמבה. לבשל כ-10 דקות, עד שהוא מתרכך.

avatar
סיון (12:13 18.08.2020)

יתאים עלי בזיליקום במקום כוסברה?
תודה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:21 18.08.2020)

אפשר אבל אם כן כדאי לשים כמות קטנה יותר.
אפשר גם להכין בלי כוסברה/בזיליקום בכלל.

avatar
יעלי (13:18 11.08.2020)

היי אפרת, מה שלומך?
אשמח לדעת האם אפשר להמיר את הרוטב סויה בסילאן או במשהו אחר חוץ מרוטב טריאקי או ברביקיו?
תודה רבה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:46 11.08.2020)

אפשר לוותר על הסויה ולהכין עם יותר סילאן אבל זה ייצא פחות טעים.
אם יש לך רוטב צ’ילי מתוק אפשר להוסיף קצת.

avatar
חני (21:19 3.08.2020)

היי רציתי לשאול אם ניתן במקום רוטב סויה לשים רוטב טריאקי או ברביקיו? תודה רבה מתכונים מעולים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:49 3.08.2020)

אפשר לשים רוטב טריאקי.

avatar
אהובה (18:07 16.07.2020)

היי אני מכינה כמעט כל שבוע את המתכון הזה כל פעם יוצה ממש טעיםםםםם מתכון ממש ממש מוצלח וממש קלללללללללל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 16.07.2020)

שמחה לשמוע ❣️

avatar
מעיין (17:38 17.06.2020)

היי זה יצא בסדר גם עם פסטה רגילה נכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:49 17.06.2020)

כן. רצוי ספגטי.

avatar
מעיין (20:11 24.05.2020)

מתכון מעולה, מנה עשירה וקלה להכנה
יצא מאוד טעים!!
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:04 24.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מעיין

avatar
mosha (19:43 30.03.2020)

יצא מאוד טעים
(אבל רציתי לשאול האם סיגנון התיבול הזה לא חוזר על עצמו ממתכון למתכון)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 30.03.2020)

יש גם תיבולים אחרים אבל במתכונים מסוג כזה זה התיבול המתאים.

avatar
mosha (00:51 31.03.2020)

שלא תבינו אותי אני מת על האתר הזה בלי האתר הייתי נשאר רעב,
ממש תודה רבה לך

avatar
אודליה (22:32 26.03.2020)

מנה מוצלחת ביותר!! הכנתי היום עם מעט שינויים כי מה לעשות, חייבים לעבוד עם מה שיש לפני פסח נכון? 🙂 אז השתמשתי באטריות דקות ובמקום בשר טחון, הכנתי עם סויה טחון שהשראתי בקצת רוטב סויה, מה שלמדתי מהמתכון שלך של שווארמה טבעונית :-), הוספתי שום כתוש כי אני פשוט אוהבת והיה מאוד מאוד טעים! תודה רבה אפרת, חודש טוב ומבורך ושבת שלום 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:35 26.03.2020)

מעולה 🙂
תודה על השיתוף!
שבת שלום

avatar
שירה (16:28 25.03.2020)

היי
אין לי רוטב סויה וגם לא צילי
ואי אפשר לצאת לסופר בגלל הקורונה…
מה את ממליצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:39 26.03.2020)

היי שירה,
אפשר לוותר על הסויה ולהכין עם יותר סילאן אבל זה ייצא פחות טעים.

avatar
רבקי (15:18 19.12.2019)

טעים מאד
משמש לארוחת צהרים הרבה פעמים

-מה אפשר לשים אם נגמר לי הסילאן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 19.12.2019)

אפשר לשים דבש או סירופ מייפל.

avatar
חני (13:31 22.09.2019)

אפרת-תודה רבה!
אני כ”כ נהנית מהמתכונים שלך!
הכנתי את הבשר עם הנודלס ויצא מוצלח!

רציתי לשאול- אפשר להקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 22.09.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי הקפאה, אין לי תשובה ודאית כי לא ניסיתי. יש כאלה שאומרים שאין בעיה ויש כאלה שאומרים שאטריות הביצים מתפרקות קצת לאחר הפשרה.

avatar
הודיה (21:31 6.09.2019)

היי
אני ממש לא אוהבת את הטעם של הסויה…
אפשר לשים רק רטוב צילי? זה עדיין יצא טעים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 7.09.2019)

כן אפשר. ממליצה לשים גם סילאן.

avatar
מיכל לב (06:56 21.06.2019)

היי,
האם ניתן להשתמש באיטריות אורז במקום בנודלס ביצים? (רגישות לגלוטן)
והאם ניתן לוותר על הכוסברה?
(שונאת באופן מיוחד כוסברה 😒)
המון תודה,
נהנית מאוד מהאתר 🙏🌷

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:20 21.06.2019)

כן אפשר (לשתי השאלות) 🙂

avatar
שירה (14:48 19.06.2019)

אני עושה את המתכון הזה כבר הרבה זמן עם חזה עוף
לא יודעת למה לא חשבתי על הרעיון לעשות את זה עם בשר טחון!
פשוט נפפלא!!
הרבה יותר קל וטעים!
תודה רבה לך!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:55 19.06.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שירה

avatar
חנה (16:13 30.05.2019)

אין עלייך בעולם!
ארוחת צהריים קלילה ומהירה(:
תודה רבה על כל המתכונים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:19 30.05.2019)

שמחה שנהנית ❤️

avatar
חן (13:23 20.05.2019)

מתכונים ממש טעימים, כל פעם שאני רוצה לגוון אני נכנסת לאתר 🙂
אם אין איטריות ביצים, אני יכולה להשתמש בספגטי מספר 8 רגיל? זה יצא עדיין טעים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:58 20.05.2019)

כן 🙂

avatar
כוכי (08:58 25.03.2019)

איזה ירקות ניתן להוסיף בנוסף למה שצויין במתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:28 25.03.2019)

פלפל צהוב/כתום, קישוא/זוקיני, פטריות.

avatar
גיאורגי (05:23 8.02.2019)

היי אפרת, על איזה גובה להבה יש להכין את כל הסיפור הטעים? והאם יש צורך בווק או שמחבת רגילה יכולה להתאים?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:53 8.02.2019)

היי,
על אש בינונית אבל כל הזמן להשגיח שזה לא נשרף.
אפשר להכין גם בווק גם במחבת רגילה.

avatar
יעל (19:59 29.01.2019)

מתי ואיך אני אמורה לערב את הבשר עם הנודלס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:53 29.01.2019)

היי יעל,
רשום באופן ההכנה. את הנודלס יש לבשל בנפרד ולהוסיף לתערובת הירקות הבשר הטחון. מערבבים ומתבלים.

avatar
מלכי (16:30 1.01.2019)

היי אפרת
ויתרתי על הכוסברה, החלפתי בעוף טחון במקום בשר והוספתי שימורי פטריות.
יצא טעים באופן מיוחד!
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:36 1.01.2019)

איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂

avatar
מלכי (08:53 1.01.2019)

בוקר טוב אפרת.
המתכון יכול להתאים גם עם עוף טחון?

(ובאופן כללי יש כללים מתי אפשר להמיר בשר/עוף/הודו טחון במתכונים? )

תודה רבה מאד!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:46 1.01.2019)

בוקר טוב,
כן, אפשר להכין עם עוף טחון.
לרוב אפשר להמיר בשר/עוף/הודו טחון במתכונים. הטעם פשוט משתנה בהתאם לסוג הבשר.
יום מקסים 🌷

avatar
תמרה (22:41 4.11.2018)

יצא מעולה! תודה רבה על המתכון 🙂 אמנם קצת חריף (קצת הרבה.. אולי כפית שלמה של צ’ילי חריף זה יותר מדי בשבילנו..) אבל בכל זאת נהדר.
הוספתי מעט שברי בוטנים בסוף על המנה המוכנה וזה הוסיף ממש! ממליצה בחום 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:12 5.11.2018)

היי תמרה,
שמחה שיצא טעים! מתנצלת שהיה חריף מידי 😉 (הפחתתי במתכון לחצי כפית)
תודה שחזרת לעדכן.
יום מעולה 🌺

avatar
שמואל (21:01 17.10.2018)

אם אין רוטב סויה? מה במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 17.10.2018)

היי שמואל,
רוטב הסויה מוסיף המון טעם במקרה הזה, לא בטוחה שכדאי לוותר עליו. אם בכל זאת אתה רוצה להכין אז אפשר לשים 2-3 כפות רוטב צ’ילי מתוק אבל קח בחשבון שזה ייצא מתקתק-פיקנטי.

avatar
אורלי (09:04 20.09.2018)

הי….אם אני צריכה כמות גדולה יותר נגיד ל 8 אנשים האם להכפיל הכל? תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 20.09.2018)

כן, להכפיל את כל הכמויות, כולל של התיבול.

avatar
חיה (10:56 30.08.2018)

ואם אין סילאן?
יש אפשרות לוותר על זה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:20 30.08.2018)

היי חיה,
כדאי לשים משהו אחר שיאזן את הטעמים כמו דבש או סירופ מייפל.

avatar
חיה (15:26 30.08.2018)

אם אין אז לא כדאי להכין?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:18 30.08.2018)

את יכולה לשים כף סוכר במקום.

avatar
נירית (12:15 25.08.2018)

נשברה לי תבנית הזכוכית המלבנית. יש לי תבנית מלבנית קטנה-בינונית או תבנית עוגה.
אפשרי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:15 25.08.2018)

היי נירית,
אין צורך בתבנית, הבישול הוא במחבת.

avatar
ראובן יהודה חזן (15:55 2.08.2018)

מאד מאד טעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:23 2.08.2018)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
אסיה (22:58 26.07.2018)

יצא מאוד טעים! תודה רבה.
לא לשכוח להמליח טוב טוב את הנודלס.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:03 26.07.2018)

תודה אסיה 🙂

avatar
ראובן יהודה חזן (15:57 2.08.2018)

טוב ששאלת

avatar
שיר (14:44 14.07.2018)

היי אפרת, אתר מהמם!

מה אפשר לשים במקום הגזר?
האם ניתן לשלב פטריות במתכון?

שיר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 14.07.2018)

היי שיר, תודה 🙂
אפשר לשים פטריות במקום הגזר.

avatar
ראובן יהודה חזן (16:00 2.08.2018)

טוב ששאלת

avatar
אורטל (20:52 19.06.2018)

יצא מעולה!! ממש טעים 😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 19.06.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורטל

avatar
מזל (17:51 15.06.2018)

היי אפרת,
אני יכולה להחליפה את האטריות ביצים לאטריות אורז?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:07 15.06.2018)

נראה לי שכן.

avatar
לימור (21:09 6.05.2018)

הי אפרת
חיפשתי מתכון קליל ושגם נראה מוצלח ובאופן אוטומטי הגעתי כמובן לאתר שלך.
הכנתי היום ויצא טעים מאד.
אין עליך!
תודה ❣️❣️

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:13 6.05.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה לימור 🌷

avatar
קריסטינה (21:27 8.03.2018)

ווא, היה מאוד מאוד טעים! תודה יקירה על המתכון הנפלא!!1

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:03 8.03.2018)

שמחה שאהבת! 😘

avatar
רבקה (22:49 5.03.2018)

ערב טוב!
האים צריך לבשל את הבשר הטחון לפני ואיך?
תודה רבה ולילה טוב.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:13 6.03.2018)

היי רבקה,
אין צורך בבישול מקדים. מוסיפים את הבשר הטחון כמו שהוא לאחר טיגון הגזר והגמבה (אל דאגה, הוא מתבשל לגמרי).
יום מקסים 🙂

avatar
סיון (08:45 2.03.2018)

יצא מעולה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 2.03.2018)

תודה סיון, שמחה לשמוע 🙂

לקריאת כל התגובות