מצרכים להכנת לביבות תפוחי אדמה
- 3 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים בפומפיה גסה
- חצי בצל קטן מגורד דק, סחוט מנוזלים (לא חובה)
- 2 ביצים
- שליש כוס פירורי לחם
- שני שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור (לא חובה)
- כף שמן זית (יש להוסיף אם אופים בתנור)
איך מכינים לביבות תפוחי אדמה?
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה. יוצרים קציצות עם הידיים.
- לביבות תפוחי אדמה מטוגנות: מחממים מחבת עם שמן (כרבע כוס) ומטגנים את הלביבות 3-4 דקות מכל צד (אש בינונית) עד להזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג.
- לביבות תפוחי אדמה אפויות: מחממים תנור מראש ל190 מעלות. מוסיפים כף שמן זית לתערובת ומערבבים. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. מניחים את הלביבות ומרססים/מברישים מעל במעט שמן. מכניסים לתנור החם ואופים 25-30 דקות. הופכים צד ואופים 10-15 דקות נוספות, עד להזהבה.
לחצו כאן – לביבות תפוחי אדמה טבעוניות וללא גלוטן.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
לביבות לטקעס לביבות תפוחי אדמה לביבות תפוחי אדמה 10 דקות לביבות תפוחי אדמה בתנור לביבות תפוחי אדמה מטוגנות מתכון ללביבות תפוחי אדמה לחנוכה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
299 תגובות
כניסה
299 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














