זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 15-20 כדורים
סוג: פרווה
רכיבים
100 גרם שוקולד צ’יפס של סוויטאנגו
4 כפות טחינה גולמית (*לא מומלץ להשתמש בטחינה משומשום מלא)
2 כפות תחליף סוכר סוויטאנגו
רבע כוס (60 מ”ל) מים
כוס (80 ג’) קוקוס טחון
כוס (100 ג’) שקדים טחונים
אופן ההכנה
-מניחים בקערה את השוקולד צ’יפס, שופכים שליש כוס מים וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מערבבים לתערובת חלקה (התערובת אמורה להיות נוזלית).
-מוסיפים טחינה גולמית (חשוב לערבב לפני השימוש) וממתיק סוויטאנגו ומערבבים. מוסיפים קוקוס ושקדים טחונים ומערבבים היטב עד לתערובת רכה ואחידה.
-יוצרים כדורים בקוטר 3-4 ס”מ ומניחים בצלחת (ניתן לצפות בקוקוס). מכניסים למקרר להתייצבות.
ראו גם
- סופלה ללא תוספת סוכר |
- שבלולי וניל ללא תוספת סוכר |
- קינוח ג’לי ללא סוכר |
- עוגת שמרים ללא תוספת סוכר |
- עוגת בננה ללא סוכר |
- עוגת שוקו ללא תוספת סוכר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
אפשר לשים סוכר במקום התחליף הנל? כמה זמן מחזיק בהקפאה? האם מתאים לבר בברית?
כן לשתי השאלות:)
מחזיק במקפיא כחודשיים.
איפה קונים סוויטאנגו?
אם אין לי בבית תחליף של סוויטנגו אלא אחר כמה לשים?
צריך לראות מה רשום על האריזה. אם רשום 1:1 כמו סוכר לבן אז 2 כפות.