זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 15-20 כדורים
סוג: פרווה
רכיבים
100 גרם שוקולד צ’יפס של סוויטאנגו
4 כפות טחינה גולמית (*לא מומלץ להשתמש בטחינה משומשום מלא)
2 כפות תחליף סוכר סוויטאנגו
רבע כוס (60 מ”ל) מים
כוס (80 ג’) קוקוס טחון
כוס (100 ג’) שקדים טחונים
אופן ההכנה
-מניחים בקערה את השוקולד צ’יפס, שופכים שליש כוס מים וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מערבבים לתערובת חלקה (התערובת אמורה להיות נוזלית).
-מוסיפים טחינה גולמית (חשוב לערבב לפני השימוש) וממתיק סוויטאנגו ומערבבים. מוסיפים קוקוס ושקדים טחונים ומערבבים היטב עד לתערובת רכה ואחידה.
-יוצרים כדורים בקוטר 3-4 ס”מ ומניחים בצלחת (ניתן לצפות בקוקוס). מכניסים למקרר להתייצבות.
ראו גם
- סופלה ללא תוספת סוכר |
- שבלולי וניל ללא תוספת סוכר |
- קינוח ג’לי ללא סוכר |
- עוגת שמרים ללא תוספת סוכר |
- עוגת בננה ללא סוכר |
- עוגת שוקו ללא תוספת סוכר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
אם לא מצאתי שוקולד צ’יפס אוכל לשים במקום זה שוקולד מריר 70 אחוז? ואם כן, כדאי להגדיל את כמות הכפות של הסוויטאנגו? תודה!
כן אפשר ולהוסיף עוד כף גדושה סוויאטנגו
אפשר לשים סוכר במקום התחליף הנל? כמה זמן מחזיק בהקפאה? האם מתאים לבר בברית?
כן לשתי השאלות:)
מחזיק במקפיא כחודשיים.
איפה קונים סוויטאנגו?
אם אין לי בבית תחליף של סוויטנגו אלא אחר כמה לשים?
צריך לראות מה רשום על האריזה. אם רשום 1:1 כמו סוכר לבן אז 2 כפות.