זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
1 חציל חתוך לפרוסות
1 קישוא חתוך לפרוסות
1/2 כוס קמח חומוס
2 כפות מים
1/2 כפית אבקת אפייה
תיבול: 1/2 כפית פפריקה מתוקה, מלח, פלפל
אופן הכנה:
-מערבבים בקערה את קמח החומוס, המים וחומרי התיבול עד לקבלת בלילה אחידה (לא דלילה מידי).
-טובלים את פרוסות החציל והקישוא בבלילה ומטגנים במחבת עם שמן חם כדקה מכל צד, עד שהירקות מעט משחימים. מוציאים לנייר סופג.
מתכונים ללא גלוטן, קמח חומוס מתכונים, מאכלים ללא גלוטן
ראו גם
אפשר להשתמש במשהו אחר במקום קמח חומוס? תודה
היי,
אפשר להשתמש בקורנפלור או בפירורי לחם, התוצאה תהיה שונה.
היי אפרת, יש לך מתכון לקציצות חצילים, עדיף פרווה? תודה!
סורי, אין לי 🙂
היי אפרת [
עכשיו אני מכינה .
הוספתי 2 כפות מים לבלילה והיא מאוד יבשה רשום 2 כפות מים האם להוסיף יוד מים (לא הוספתי אבקת אפייה)
בתודה ובברכה .
כן, תוסיפי עוד מים.
אפשר לוותר על אבקת האפיה.
אפשר לאפות, החלק החיצוני ייצא קצת יותר יבש לכן מומלץ לשמן את נייר האפיה.
היי אפרת
האם אפשר לאפות ?
ואם מוותרת על אבקת האפייה זה משמעותי?
תודה .