שום דבר לא נמצא
    >

מצרכים:

1 חציל חתוך לפרוסות

1 קישוא חתוך לפרוסות

1/2 כוס קמח חומוס

2 כפות מים

1/2 כפית אבקת אפייה

תיבול: 1/2 כפית פפריקה מתוקה, מלח, פלפל

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את קמח החומוס, המים וחומרי התיבול עד לקבלת בלילה אחידה (לא דלילה מידי).

-טובלים את פרוסות החציל והקישוא בבלילה ומטגנים במחבת עם שמן חם כדקה מכל צד, עד שהירקות מעט משחימים. מוציאים לנייר סופג.

 

מתכונים ללא גלוטן, קמח חומוס מתכונים, מאכלים ללא גלוטן

ראו גם
פיצה ללא גלוטן
קרפ ללא גלוטן

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
עינת (12:09 23.12.2018)

היי אפרת [
עכשיו אני מכינה .
הוספתי 2 כפות מים לבלילה והיא מאוד יבשה רשום 2 כפות מים האם להוסיף יוד מים (לא הוספתי אבקת אפייה)

בתודה ובברכה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:56 23.12.2018)

כן, תוסיפי עוד מים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 3.10.2018)

אפשר לוותר על אבקת האפיה.
אפשר לאפות, החלק החיצוני ייצא קצת יותר יבש לכן מומלץ לשמן את נייר האפיה.

Avatar
עינת (13:10 3.10.2018)

היי אפרת

האם אפשר לאפות ?

ואם מוותרת על אבקת האפייה זה משמעותי?

תודה .

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.