שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 חציל חתוך לפרוסות

1 קישוא חתוך לפרוסות

1/2 כוס קמח חומוס

2 כפות מים

1/2 כפית אבקת אפייה

תיבול: 1/2 כפית פפריקה מתוקה, מלח, פלפל




אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את קמח החומוס, המים וחומרי התיבול עד לקבלת בלילה אחידה (לא דלילה מידי).

-טובלים את פרוסות החציל והקישוא בבלילה ומטגנים במחבת עם שמן חם כדקה מכל צד, עד שהירקות מעט משחימים. מוציאים לנייר סופג.

 

מתכונים ללא גלוטן, קמח חומוס מתכונים, מאכלים ללא גלוטן

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פיצה ללא גלוטןפיצה ללא גלוטן
קרפ ללא גלוטן קרפ ללא גלוטן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
טליה (12:00 21.06.2022)

אפשר להשתמש במשהו אחר במקום קמח חומוס? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:00 21.06.2022)

היי,
אפשר להשתמש בקורנפלור או בפירורי לחם, התוצאה תהיה שונה.

avatar
ורד (07:52 22.01.2021)

היי אפרת, יש לך מתכון לקציצות חצילים, עדיף פרווה? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:27 22.01.2021)

סורי, אין לי 🙂

avatar
עינת (12:09 23.12.2018)

היי אפרת [
עכשיו אני מכינה .
הוספתי 2 כפות מים לבלילה והיא מאוד יבשה רשום 2 כפות מים האם להוסיף יוד מים (לא הוספתי אבקת אפייה)

בתודה ובברכה .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:56 23.12.2018)

כן, תוסיפי עוד מים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 3.10.2018)

אפשר לוותר על אבקת האפיה.
אפשר לאפות, החלק החיצוני ייצא קצת יותר יבש לכן מומלץ לשמן את נייר האפיה.

avatar
עינת (13:10 3.10.2018)

היי אפרת

האם אפשר לאפות ?

ואם מוותרת על אבקת האפייה זה משמעותי?

תודה .

לקריאת כל התגובות