זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
1 חציל חתוך לפרוסות
1 קישוא חתוך לפרוסות
1/2 כוס קמח חומוס
2 כפות מים
1/2 כפית אבקת אפייה
תיבול: 1/2 כפית פפריקה מתוקה, מלח, פלפל
אופן הכנה:
-מערבבים בקערה את קמח החומוס, המים וחומרי התיבול עד לקבלת בלילה אחידה (לא דלילה מידי).
-טובלים את פרוסות החציל והקישוא בבלילה ומטגנים במחבת עם שמן חם כדקה מכל צד, עד שהירקות מעט משחימים. מוציאים לנייר סופג.
מתכונים ללא גלוטן, קמח חומוס מתכונים, מאכלים ללא גלוטן
רעיון להגשה מושלמת:
חציל וקישוא מטוגנים בקמח חומוס הם מנה נהדרת שכבר משלבת את הטעם האגוזי של החומוס. להשלמת החוויה, הגישו לצד הירקות המטוגנים חומוס ביתי קרמי כמטבל משדרג. הניגוד בין הפריכות החיצונית של הירקות המטוגנים למרקם החלק של החומוס יוצר חוויית אכילה מושלמת. מתכון מהיר להכנת חומוס מקופסת שימורים יכול להיות מוכן ב-10 דקות בלבד, בזמן שהירקות מתקררים מעט לאחר הטיגון.
אפשר להשתמש במשהו אחר במקום קמח חומוס? תודה
היי,
אפשר להשתמש בקורנפלור או בפירורי לחם, התוצאה תהיה שונה.
היי אפרת, יש לך מתכון לקציצות חצילים, עדיף פרווה? תודה!
סורי, אין לי 🙂
היי אפרת [
עכשיו אני מכינה .
הוספתי 2 כפות מים לבלילה והיא מאוד יבשה רשום 2 כפות מים האם להוסיף יוד מים (לא הוספתי אבקת אפייה)
בתודה ובברכה .
כן, תוסיפי עוד מים.
אפשר לוותר על אבקת האפיה.
אפשר לאפות, החלק החיצוני ייצא קצת יותר יבש לכן מומלץ לשמן את נייר האפיה.
היי אפרת
האם אפשר לאפות ?
ואם מוותרת על אבקת האפייה זה משמעותי?
תודה .