זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
400 גרם בוטנים קלופים קלויים
2 כפות שמן
לפי הטעם: מלח, דבש/סירופ מייפל טבעי
אופן ההכנה
-מניחים את הבוטנים, השמן והמלח בבלנדר נינג’ה בתוך מיכל הערבול וסוגרים את המכסה.
-בוחרים בתוכנית “ממרח” ולוחצים להפעלה.
-טועמים ומוסיפים מלח ודבש/מייפל לפי הטעם.
ראו גם
- שום קונפי |
- סלט סלק מבושל |
- מתכון לחומוס ביתי |
- פתיתים ואצבעות שניצל |
- אורז וכנפיים בצ’ילי |
- מרק גזר ובטטה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
תודה על המתכון 🙂 יש לי בוטנים לא קלויים, אפשר להכין איתם?
זה אפשרי אבל מבחינת הטעם אני חושבת שיותר טעים עם קלויים.
אבל יותר בריא לא קלויים
בבוטנים קלויים אין ערכים תזונתיים בכלל.