שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40-45 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

4 זוקיני גדולים קלופים

4 כפות שמן זית

4 שיני שום כתושות

חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור (רצוי גרוס)

רבע כפית טימין מיובש

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-200 מעלות.

-חותכים את הזוקיני לאורך לפרוסות בעובי כ-1 ס”מ ומניחים בתבנית על נייר אפיה.

-מתבלים את פרוסות הזוקיני בשמן זית משני הצדדים, מורחים מעל שום כתוש ומפזרים מלח, פלפל שחור וטימין.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 40-45 דקות, עד להשחמה יפה.

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

 

ראו גם
מקלות פרמזןמקלות פרמזן
חצ’פורי מהיר חצ’פורי מהיר
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
אלישבע נ. (16:27 15.03.2023)

היי אפרת, האם המתכון מתאים להכין מראש לשבת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:05 15.03.2023)

היי,
אפשר להכין יום קודם, אבל הכי טעים להגיש סמוך להכנה.

avatar
טליה (07:36 22.12.2022)

הי, אפשר עם סוג קישואים אחר? אלו הבהירים..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:53 22.12.2022)

היי,
אפשר(: