זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 45 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
500 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל 2X2 ס”מ
2 קישואים/זוקיני קלופים וחתוכים לחצאי עיגולים
גזר בינוני קלוף חתוך לחצאי עיגולים
פלפל אדום (גמבה) חתוך גס
תיבול: 3-4 כפות שמן זית, 2 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית פטרוזיליה/כוסברה מיובשת
אופן הכנה:
-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומניחים את הירקות החתוכים. מערבבים בקערית את חומרי התיבול ומתבלים את הירקות בצורה אחידה.
-מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים במשך כ-45 דקות, עד שהירקות מתרככים.
הפעל טיימר (45 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- תבשיל ירקות אסייתי |
- סלט ברוקולי וירקות אפוי |
- תבשיל כרוב עם תפוח אדמה |
- ירקות בחרדל ודבש |
- סלט קישואים וגמבה |
- תבשיל כרוב וגזר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים צמחוניים
תגובות
היי אפרת,
האם אפשר להכין עם דלורית במקום דלעת והאם צריך לשנות משהו במתכון?
כן אפשר. אין שינוי
ואוו, תודה רבה על התשובה המהירה (:
אני מנסה להכין עם האייר פרייר (סיר בישול ללא שמן). אעדכן איך יצא
מעולה 🙂
זה יהיה טעים אם אכין יום מראש ואחמם?
כן.
אכלנו בראש השנה, היה ממש טעים.
תודה אפרת ושנה טובה
שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה וגמר חתימה טובה ❤️
זה טוב בהקפאה?
לא אמורה להיות בעיה להקפיא אבל עד שבוע.
כאן גם מופיעות הפרסומות שכתבתי לך.
לא מצליחה לצלם.
תודה!
הבעיה היא שהפרסומות מתחלפות אז כשאני נכנסת לדף הזה אני לא רואה אותן 🙁
צילום יעזור לי כי אז אוכל להעביר את זה הלאה לטיפול. אם את לא מצליחה לפחות תרשמי לי איפה בדיוק מופיעות אותן פרסומות ומה את רואה בהן (אפשר במייל אישי – [email protected]).
נראה מעניין!
לכמה אנשים הכמות תספיק, אם מגישים כתוספת למנה עיקרית ופחמימה?
תודה לך
אם זה מוגש כתוספת אז כ-5 מנות.