זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 45 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

400 גרם ברוקולי טרי מפורק לפרחים

3-4 כפות שמן זית

3 שיני שום כתושות

רבע כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

-מערבבים בקערית את חומרי התיבול (שמן זית, שום כתוש, פפריקה, מלח ופלפל שחור).

-מניחים את פרחי הברוקולי בתבנית על נייר אפיה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים בעזרת הידיים לתיבול כמה שיותר אחיד.

-מכסים את התבנית בנייר כסף, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 30 דקות (חום עליון ותחתון).

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מסירים את הכיסוי, מחזירים לתנור ומנמיכים ל-185 מעלות. אופים במשך 15 דקות נוספות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קינואה עם פטריותקינואה עם פטריות
סלט עגבניות ופלפלים צלוי סלט עגבניות ופלפלים צלוי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
קרן אור אביב (10:26 11.11.2021)

שלום!!
בגלל כשרות, איננו יכולים לאכול ברוקולי טרי אלא רק קפוא. האם זה יעבוד גם עם ברוקולי קפוא? האם יש משהו שצריך להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:44 11.11.2021)

היי,
אין בעיה להכין גם עם ברוקולי קפוא, ללא שינוי במתכון🙂

avatar
יהודית (17:03 11.11.2021)

אני חושבת שכן, מכינה תמיד מברוקולי קפוא מאפים בסגננון הזה.