שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-23 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

רכיבים

כוס בורגול עבה או רגיל

2 בצלים בינוניים קצוצים

450-500 גרם פרגיות חתוכות

רבע כוס עלי כוסברה קצוצים

רבע כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

תיבול לפרגיות: חצי כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור (רצוי גרוס)

תיבול לתבשיל: רבע כפית כורכום, רבע כפית כמון, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

השריית הבורגול (ללא בישול): משרים את הבורגול בקערה עם מים רותחים במשך במשך 35-40 דקות ומסננים (מומלץ לטעום ולוודא שהוא מוכן).

-בינתיים, מחממים סיר רחב עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל במשך 10-15 דקות, עד להזהבה (אש בינונית, יש לערבב מידי פעם). מעבירים את הבצל לצלחת עמוקה.

-מחממים את אותו סיר בכף שמן ומטגנים את הפרגיות במשך 2-3 דקות מכל צד.

-מוסיפים לסיר את הבורגול והבצל המטוגן ומתבלים בכורכום, כמון, מלח ופלפל שחור. מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה, מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה במשך כ-5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

ראו גם
עוגת מייפל עם יוגורט
עוגיות אגוזים טחונים

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
טלי כהן (08:12 6.02.2020)

תודה רבה לך על המתכונים אני נהנית מהמם מאד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 6.02.2020)

שמחה לשמוע ❤️

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.