שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-23 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

כוס בורגול עבה או רגיל

2 בצלים בינוניים קצוצים

450-500 גרם פרגיות חתוכות

רבע כוס עלי כוסברה קצוצים

רבע כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

תיבול לפרגיות: חצי כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור (רצוי גרוס)

תיבול לתבשיל: רבע כפית כורכום, רבע כפית כמון, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

השריית הבורגול (ללא בישול): משרים את הבורגול בקערה עם מים רותחים במשך במשך 35-40 דקות ומסננים (מומלץ לטעום ולוודא שהוא מוכן).

-בינתיים, מחממים סיר רחב עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל במשך 10-15 דקות, עד להזהבה (אש בינונית, יש לערבב מידי פעם). מעבירים את הבצל לצלחת עמוקה.

-מחממים את אותו סיר בכף שמן ומטגנים את הפרגיות במשך 2-3 דקות מכל צד.

-מוסיפים לסיר את הבורגול והבצל המטוגן ומתבלים בכורכום, כמון, מלח ופלפל שחור. מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה, מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה במשך כ-5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת מייפל עם יוגורט
עוגיות אגוזים טחונים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
תהילה (11:34 2.03.2020)

דבר ראשון תודה רבה על המתכונים! תמיד יוצאים מושלם!!
אפשר לשים חזה עוף במקום פרגית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:00 2.03.2020)

כן אפשר. אם זה חזה עוף אז מספיק לטגן כדקה מכל צד.

Avatar
טלי כהן (08:12 6.02.2020)

תודה רבה לך על המתכונים אני נהנית מהמם מאד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 6.02.2020)

שמחה לשמוע ❤️

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.