שום דבר לא נמצא

אצבעות מבצק פילו (סיגרים ארוכים ודקים) במילוי גבינה בטעם פיצה.

ניתן להגיש כנשנוש או תוספת באירוח חלבי.

אצבעות פילו במילוי גבינה

מצרכים (כמות: 20 יחידות):

10 דפי פילו מופשרים ומוכנים לשימוש

פרוסות גבינה צהובה חתוכות לרצועות ברוחב 2 ס"מ

קטשופ או רוטב פיצה מוכן

תבלין אורגנו מיובש

*שומשום לפיזור מעל (לא חובה)

אופן הכנה:

-מומלץ לקרוא לפני ההכנה: איך עובדים עם בצק פילו.

-מחממים תנור ל-190 מעלות.

-פורשים דף פילו על משטח עבודה ומברישים את מחציתו בשמן (ניתן להשתמש בתרסיס שמן). מקפלים לשני חלקים שווים ומברישים בשמן. את המלבן שנוצר חוצים לשני חלקים שווים נוספים.

-בצד שבו מתחילים את הקיפול, מורחים פס דק של קטשופ (בכמות של כרבע כפית קטשופ), 2 רצועות של גבינה צהובה ומפזרים מעט אורגנו. מקפלים את השוליים ומגלגלים לצורה של סיגר.

-מסדרים על נייר אפיה, מברישים את החלק העליון והתחתון בשמן ומפזרים שומשום. אופים במשך כ-10 דקות עד שסיגרים מזהיבים. 

אצבעות פילו במילוי גבינה

ראו גם
קציצות ברוקולי ושיבולת שועל
חזה עוף במייפל

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
יפית (14:17 15.08.2019)

היי אני מקבלת עדכונים מהאתר למייל וחלק מהמתכונים לא ניתן לפתוח. מתקבלת הודעה 404 שגיאה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:09 15.08.2019)

היי יפית,
שלחתי לך מייל.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.