שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

2-3 פרוסות של חזה עוף חתוכות לקוביות קטנות

4 כוסות אורז לבן מבושל (= 1+1/3 אורז יבש לא מבושל)

200 גרם שקית קפואה של לקט ירקות סיני (ירקות מוקפאים מעורבים: בצל, גמבה, גזר, כרוב, נבטים, פטריות)

3/4 כוס שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה

1/2 כוס תירס מקופסת שימורים

1/3 כוס שעועית שחורה או אדומה מקופסת שימורים/שקית קפואה (לא חובה)

תיבול: 3 כפות רוטב סויה, 1/3 כוס רוטב טריאקי, כפית פפריקה מתוקה, פלפל שחור.




אופן הכנה:

-מטגנים במחבת גדולה את חזה העוף במחבת כדקה מכל צד (עד שמשנה צבעו ללבן), מסירים מהאש ומעבירים לצלחת.

-באותה מחבת מניחים את כל הירקות (לקט סיני, תירס ושעועית) ומבשלים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את האורז המבושל ואחריו את קוביות העוף המטוגנות ומתבלים. מערבבים היטב מספר דקות עד לספיגה מלאה של הטעמים בתבשיל.

אורז מקסיקני, אורז עם עוף, אורז עם ירקות

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מצה בריימצה בריי
לבבות קישואים לבבות קישואים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
עופרה (11:50 13.08.2023)

האם אני יכולה לעשות את המתכות משאריות עוף כרעיים ורגל?
איך לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:29 13.08.2023)

היי
אפשר, רק שלאחר הטיגון של העוף כ-5 דקות יש להשאיר אותו בסיר, להוסיף כוס אורז לא מבושל, תבלינים ואת הירקות ולערבב כמה דקות. לאחר מכן להוסיף כוס וחצי מים, לערבב ולבשל עם מכסה על אש נמוכה כ-20 דקות.

avatar
בתאל (16:19 29.12.2022)

היי קודם כל תודה על המתכון…לא היה לי לקט קפוא אז מה שעשיתי זה ריככתי מעט את הגזר חתכתי לקוביות.
טיגנתי בצל הוספתי גמבה אדומה חתוכה וקוביות גזר…לגבי תיבול *אין לי טריאקי* שמתי סויה ומעט צ’ילי מתוק במקום ושאר התיבול שציינת יצא מושלםםם.
תודה לך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:22 29.12.2022)

נשמע מעולה, שמחה מאד שאהבת את המתכון(:
תודה על השיתוף❤

avatar
לאה (14:22 18.10.2021)

היי אפרת
נראה לך ילך טוב עם פתיתים במקום אורז?
תודה
ומכורה לאתר שלך:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:47 18.10.2021)

היי לאה,
שמחה שאת נהנית מהאתר!
אפשר גם עם פתיתים מבושלים(:

avatar
סרי (19:15 11.08.2021)

תודה על עוד מתכון נפלא!
יצא מעולה 😋

אורז מקסיקני
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:43 11.08.2021)

איזה כיף לשמוע סרי! נראה ממש מוצלח❤

avatar
אסתר (15:10 23.05.2021)

היה מצוין.
תודההה!

אורז מקסיקני
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:12 23.05.2021)

נראה מעולה! תודה על השיתוף אסתר🌷

avatar
אסתר (13:07 4.08.2021)

רוצה להכין פעם נוספת.
האם מתאים חומוס שימורים במקום התירס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:10 4.08.2021)

היי אסתר,
גם חומוס יהיה מצוין(:

avatar
אופיר (15:27 10.01.2021)

שלום 🙂
האם ניתן להוסיף שעועית לבנה מקופסת שימורים ? ( כזאת שיש לה כבר רוטב )

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:49 10.01.2021)

אני מניחה שאפשרי 🙂

avatar
מארי (15:57 25.10.2020)

היי אפרת,
איזה כייף שיש לנו אותך (:
יש לי לקט קפוא שמכיל קוביות גזר (30%), אפונה (18%), תירס (5%), שעועית ירוקה (32%), שעועית צהובה (15%). אם אוסיף גם בצל, גמבה ופטריות אפשר להכין את המתכון הזה? אם כן, האם צריך לשנות משהו בתהליך הבישול והתיבול? והאם לטגן את הירקות הטריים לפי שאני מוסיפה את הלקט?
איזה עוד מתכונים (לא פשטידות) יכולים להתאים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:37 25.10.2020)

כן אפשר.
תתחילי מטיגון הבצל ואח”כ תוסיפי פטריות וגמבה, תטגני כמה דקות ואז תוסיפי את הלקט.
אפשר להכין עם זה גם מוקפץ סיני עם נודלס או פסטה כמו במתכון הזה- פסטה מוקפצת עם ירקות.

avatar
איב (12:02 14.10.2020)

היה נחמד אם היו סרטונים למתכונים

avatar
עדי (22:58 8.07.2020)

הי אפרת, תודה רבה על המתכונים המדהימים. אם אני רוצה להכין מירקות טריים במקום הלקט הקפוא, המתכון משתנה במשהו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:49 9.07.2020)

אפשר להכין באותו אופן רק שיכול להיות שזמן הבישול של הירקות הטריים יתארך קצת (כ-10 דקות).

avatar
הדס (12:43 20.02.2018)

אפרת שלום 🙂

לא מכירה רוטב טריאקי
מה הטעם שלו? שונה מן הסתם מרוטב סויה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 20.02.2018)

היי הדס,
לטריאקי יש טעם שהוא מין שילוב של סויה וסילאן אבל טעם מעושן.

avatar
בני בר-יהודה (13:19 6.01.2018)

היי אפרת..
ראשית רוצה לומר תודה על מגוון המתכונים שאת מעבירה כאן באתר. אני מנסה חלק מהם. ובכל פעם נהנה מחדש.
מהקלות, המהירות, ומתגובות האוכלים – ואצלי בבית אוהבים לאכול.
השבת ניסיתי משהו מהיר – וזה יצא נפלא. אני משתף אותך.
ארוחה מלאה על צלחת : כוסמת + גזר מגורר+ נתחי עוף.
מטגנים 2 כוסות כוסמת עם 4 כפות שמן , כשמתחיל להיפתח מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, ומבשלים. בדיוק כמו אורז.
כשמתחיל להתרכך מוסיפים 2 גזרים בינוני מגורר ומבשלים.. לאחר כמה דקות מוסיפים נתחי חזה עוף מערבבים ומבשלים
5 דקות עד שנתחי העוף משנים צבעם ללבן. מוסיפים 2 כפיות אבקת מרק עוף, מלח, פלפל, מערבבים היטב לרתיחה נוספת.
מכסים את הסיר במגבת ומכסה ומכבים את האש. משאירים על הגז כמה דקות נותנים לכוסמת לספוח את כל הנוזלים – ויש לנו
ארוחה מלאה על הצלחת. ליד זה סלט ירקות טריים – ואנחנו בעננים.
זמן הכנה 15 דקות בישול + 5 דקות ספיחת הנוזלים = 20 דקות של כייף ללא מאמץ. וטעים בטירוף.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 6.01.2018)

עוד לפני שניסיתי המתכון נקרא נהדר.
תודה רבה על השיתוף!
שבוע טוב 🙂

avatar
רינת (15:08 28.11.2017)

הכוונה ללקט ירקות כתוב 200 גרם כמה כוסות זה בערך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:18 28.11.2017)

זה יוצא בסביבות 2 כוסות של לקט ירקות.

avatar
רינת (14:41 28.11.2017)

לא הכוונה ל-200 גרם של הלקט ירקות

avatar
רינת (13:24 28.11.2017)

צהריים טובים אפרתי כמה כוסות בערך זה 200 גרם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:00 28.11.2017)

הכוונה ל200 גרם אורז יבש? אם כן , כוס = 200 גרם.

avatar
רינת (23:41 27.11.2017)

לילה טוב אפרתי במידה ואני עושה את התבשיל עם אורז יבש שלא בושל אין צורך להוסיף מים,כמה זמן בישול בסה”כ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:45 28.11.2017)

בוקר טוב רינת,
אם את מכינה מאורז יבש אז כדאי להכין קודם את האורז בנפרד ולאחר שהוא מבושל, להכין איתו את המתכון.
יש לבשל כוס ושליש אורז יבש עם 2 כוסות מים. לאחר בישול אמורה לצאת כמות של כ-4 כוסות אורז מבושל.
יום נפלא 🙂

avatar
אלעד (17:13 10.10.2017)

איך הסויה מתקשר למקסיקו ???

avatar
קריסטינה (18:36 12.09.2017)

היי יקירתי !התהשיל ירד מהאש! נראה מעולה , טעם מעולה .
הכנתי מהעוף ברגל שנשאר לי מיום ראשון .
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:02 12.09.2017)

ואו נראה מעולה!
תודה יקירה ושנה טובה 🙂

avatar
טלי (13:34 7.08.2017)

מתכון קל, מוצלח ומאד טעים . חובה פעם בשבוע אצלנו בבית

IMG_9934

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 7.08.2017)

שמחה לשמוע! תודה על השיתוף 🙂

avatar
סיגל (18:48 17.07.2017)

טעים טעים טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:12 17.07.2017)

תודה סיגל, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אור (17:38 17.07.2017)

היי ממש תודה על האתר המדהים!!
יצא מאוד טעים אך יבש.. אני גרועה בבישול ורק בזכות המתכונים שכאן מצליחה להוציא מנות טעימות.
מה יכולה להיות הסיבה לכך שיצא יבש?
אולי יותר מדי אורז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:21 17.07.2017)

היי אור,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אם האורז יצא יבש זה יש להניח שזה בגלל כמות אורז גדולה יחסית לכמות הרוטב.

avatar
יהודית (21:32 12.06.2017)

הי אפרת.
זה המקום הכי קשור שמצאתי לשאלה שלי.. חח
הנבטתי שעועית אדומה בשביל הניסוי ולא עולה לי לראש שול דבר שאפשר להשל איתה. (חוץ ממרק כמובן) יש לך אולי איזה תבשיל טעים להציע לי?? 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:08 12.06.2017)

היי יהודית,
את יכולה להוסיף את השעועית המונבטת לסלט ירקות.
אפשר לבשל את השעועית עד לריכוך ולהוסיף בסביבות כוס ממנה לאורז עם גזר או להכין תבשיל ירקות במחבת (כמו גזר עם קישוא) ולהוסיף לו את השעועית המבושלת.

avatar
שירי זלמן (16:09 2.04.2017)

היי
יצא פצצה !!! טעים לאללה
וכיף להכין משהו טעים בתור מי שלא יודעת להכין כלום!!
אני בדרך כלל לא מגיבה וכותבת
אבל בזכות האתר שלך אני נכנסת למטבח.
ואני שמחה בשבילך שהמפרסמים גילו את האתר המדהים הזה !!
על והצליחי ( :

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:41 2.04.2017)

תודה שירי! כיף לשמוע 🙂
שבוע נפלא וחג שמח

avatar
אילנית (17:17 21.11.2016)

מתכון מושלם, טעים מאוד, אלגנטי ונראה נפלא, וחשוב מאוד מהיר וקל להכנה
מומלץ בחום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 21.11.2016)

תודה אילנית, שמחה שאהבת 🙂

avatar
קרינה (23:44 17.11.2016)

הכנתי ויצא טעים…תודה רבה.הכנתי את האורז ביחד עם הכול בישלתי 20 דקות כמו שרשמת באחת התגובות ויצא טעים פעם הבאה אנסה לפי המתכון.
ורציתי לישאול האם יש תחליף לרוטב טריאקי?אפשרי להכין רק עם רוטב סויה וכמה לשים?
ועוד שאלה האם יש באתר מתכון לחמין פרווה רוצה להכין לשבת.
המון תודות:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:46 18.11.2016)

היי קרינה,
אפשר לשים רוטב סויה עם סילאן או דבש (על כל 2 כפות סויה לשים כף עד כף וחצי סילאן/דבש).
לגבי מתכון לחמין – שלחתי לך במייל.
שבת שלום 🙂

avatar
קרינה (11:58 18.11.2016)

תודה רבה אכין ואעדכן:)

avatar
קרינה (16:21 15.11.2016)

היי אפרת,
רוצה להכין מחר את התבשיל הזה שניראה ממש טוב והיום אקנה את כל המצרכים ורציתי לישאול האם חייב להפשיר ליפני את הירקות או ששכה לשים מהמקפיא?ולגבי האורז איך לבשל אותו אם אין לי מוכן וכמה כוסות אורז צריך וכמה כוסות מים צריך לשים?המים צריכים להיות רותחים?אפשרי להכין מכוס וחצי אורז?
תודה תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:53 15.11.2016)

היי קרינה,
לא חייבים להפשיר את הירקות לפני.
אם אין לך אורז מוכן, את יכולה לבשל כוס וחצי אורז עם 2+1/4 כוסות מים רותחים (מצורף מתכון לאורז לבן). מלח שימי 3/4 כפית.
בהצלחה 🙂

avatar
קרינה (01:16 17.11.2016)

ועוד דבר רוצה להכין גם עם ברוקולי קפוא וכרוב ניצנים קפוא איך אפשרי להיסתדר איתם צריך להפשיר ליפני או לחלוט כמה דקות במים רותחים?אין לי שעועית ותירס קפוא….ואחרי שאני אטגן את העוף לישפוך את הנוזלים שיוצאים ממנו?והאם אחרי העוף לא צריך לנגב את המחבת?
תודה תודה רבה מחר על הבוקר רוצה להכין את התבשיל וכמובן אעדכן איך יצא לי:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:08 17.11.2016)

היי קרינה,
תירס ושעועית ירוקה אפשר להשתמש מקופסת שימורים אם אין לך.
את יכולה להוסיף ברוקולי קפוא (אפשר לחלוט חצי דקה במים רותחים ולסנן). לגבי כרוב ניצנים אני לא בטוחה לגמרי אם הוא מתאים.
ולגבי העוף, לשפוך את הנוזלים ולנגב את המחבת.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

avatar
אילנית (14:10 5.10.2016)

יצא מעולה ועשיתי את זה מלא פעמים,מתכון מוצלח לא הוספתי עדשים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:22 5.10.2016)

תודה אילנית, שמחה לשמוע 🙂

avatar
מיכל (14:26 14.09.2016)

הכנתי עכשיו, דווקא בלי הלקט רק מירקות טריים ויצא מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:27 14.09.2016)

מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
דודו (21:09 1.09.2016)

ערב טוב
אשמח לדעת האם ניתן להחליף חזה עוף בפרגיות במידה וכן הטם אופן ההכנה זהה ???
תודה
דודו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:33 1.09.2016)

כן דודו, אפשר להמיר חזה עוף בפרגיות באותה כמות. אופן ההכנה זהה למעט שהפרגיות זקוקות לטיגון/בישול של 1-2 דקות (מכל צד) יותר מחזה העוף ומומלץ לכסות אותן בזמן הטיגון כדי שיתבשלו היטב גם מבפנים.

avatar
ניצן (15:34 19.08.2016)

האם צריך להפשיר את לקט הירקות והשעועית הירוקה לפני הטיגון ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:23 19.08.2016)

היי ניצן,
מומלץ להפשיר. אפשר פשוט לשים במסננת ולשטוף חצי דקה מתחת לברז.
שבת שלום 🙂

avatar
דודו (08:50 27.05.2016)

נגמר רוטב טריאקי . מה אפשר במקום ???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:12 27.05.2016)

היי דודו,
אתה יכול לתבל בשליש כוס רוטב סויה ו 3-4 כפות סילאן (או דבש אם אין לך סילאן).
בנוסף לזה תשים כפית פפריקה מתוקה ומעט פלפל שחור.
בהצלחה 🙂

avatar
דודו (20:26 24.05.2016)

שלום
כמה זמן בישול עם ירקות טריים והאם נדרש לבשלמאותם בנפרד תחילה ???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:56 24.05.2016)

היי דודו,
אפשר לבשל ירקות טריים באופן הבא: לאחר טיגון חזה העוף כדקה מכל צד, מעבירים לצלחת, מנגבים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים 2 כפות שמן. מטגנים בצל קטן קצוץ עד להזהבה קלה. מוסיפים חצי גמבה קצוצה, גזר בינוני חתוך לקוביות קטנות או למקלות דקים (“גפרורים”), רבע כרוב קצוץ גס, 5-6 פטריות חתוכות. ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים במשך כ-15 דקות (רצוי עם מכסה), עד שהירקות מתרככים. לאחר מכן מוסיפים את התירס והשעועית וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות. במשך כל זמן הבישול יש לערבב מידי פעם. מוסיפים את האורז והעוף וממשיכים כרגיל לפי המתכון.
בהצלחה 🙂

avatar
דודו (06:51 25.05.2016)

תודה על אופן ההכנה . אכין ואעדכן איך יצא .

avatar
שני (20:58 5.05.2016)

הי, בדיוק מכינה את האורז. כמה זה 200 גרם של לקט ירקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:02 5.05.2016)

היי שני,
זה יוצא בסביבות כוס וחצי – 2 כוסות של לקט ירקות.

avatar
שני (21:25 5.05.2016)

תודה רבה על התגובה המהירה! עכשיו גיליתי שאין לי טריאקי 🙁 יש תחליף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:48 5.05.2016)

שימי 2-3 כפות סילאן (תטעמי).

avatar
הילה (17:22 5.05.2016)

עשיתי עם טופו במקום עוף ומאוד טעים. ממליצה להוסיף רוטב צ’ילי חריף, או פלפל חלפיניו קטן לטעם החריף המקסיקני מסורתי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:29 5.05.2016)

תודה הילה, נשמע מעולה 🙂

avatar
אושר (17:39 12.02.2016)

אני לא רק שלא ידעת לבשל יש לי סוג של פחד מבישול, אז ניסיתי ויצא לא תאמינו מעולה, טעים וצבעוני. אז תודה לכותבי האתר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:06 12.02.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

avatar
אריאל (19:44 20.01.2016)

היי
אפשר גם להכין עם אורז מלא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:50 20.01.2016)

כן, אפשר.

avatar
רונה (15:19 23.09.2015)

יצא מעולה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:07 23.09.2015)

שמחה לשמוע רונה 🙂

avatar
מאיה (21:29 25.08.2015)

היי

במידה ואני לא רוצה לבשל את האורז לפני ובנפרד – האם צריך להכין את המתכון באותו אופן ? כלומר לאחר שמטגנים את העוף האם ניתן להוסיף אורז לא מבושל ולטגן ? (עם מים)

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:36 25.08.2015)

היי מאיה,
אם את רוצה לבשל את האורז יחד עם כל המרכיבים אז תטגני קודם בצל קצוץ עד להזהבה קלה (אפילו שלא רשום זה מוסיף הרבה טעם). אח”כ תוסיפי את קוביות חזה העוף ותטגני כדקה מכל צד. לאחר מכן תוסיפי את הירקות, התירס והשעועית ותטגני 5 דקות תוך כדי ערבוב ובסוף תוסיפי כוס ושליש אורז לבן (לא מבושל), סויה, טריאקי, פפריקה ופלפל שחור. תערבבי היטב. תוסיפי 2 כוסות מים רותחים, תערבבי, תביאי לרתיחה על אש גבוהה (כשהמים מבעבעים) ואז תנמיכי את האש, תכסי את הסיר ותבשלי במשך 20 דקות. תכבי את האש ותשאירי את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות.
בהצלחה 😉

avatar
רחלי (17:04 13.08.2015)

ממש טעים יצאאאאא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 13.08.2015)

שמחה לשמוע רחלי 🙂

avatar
קריסטינה (00:29 17.07.2015)

תודה על התגובות המהירות שלך. יעשחו נראה לי הגיוני – כמות הבשר. לדעתי זה בערך 500-600 גרם.
אוקיי אז הוחלט: אושפלאו מהיר ואורז מכסיכני שיתווספו לרטטוי ומרק הירקות הטעים שלך.
תודה

avatar
קריסטינה (22:30 16.07.2015)

ערב טוב שוב! לכמה אנשים מיועדת המנה הזו? האם אפשר להוסיף חזה עוף? נראה לי מעט מדי? או שאני טועה? אגב את מדברת על 2-3 חצי פרפר? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:42 16.07.2015)

ערב מצוין! 🙂
המנה מספיקה ל 2-3 אנשים. וכן, הכוונה ל 2-3 חצאי פרפר אבל אין בעיה להוסיף יותר חזה עוף.

avatar
ג'ני (20:15 18.03.2015)

אני רוצה מחר להכין את המתכון , עכשיו יש משהו שלא הבנתי , כתוב שצריך קודם לטגן את החזה עוף ולהוריד מהאש כשזה מוכן , השאלה שלי-אחרי שמטגנים את חזה העוף על המחבת (עם שמן?!) כתוב שבאותה מחבת שמים את הירקות (צריך להוסיף שמן או שלא??)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:22 18.03.2015)

היי ג’ני,
הדרך המומלצת היא לטגן את קוביות חזה העוף עם מעט שמן (בין חצי כף לכף שמן) ולהעביר לצלחת. לנגב מעט את המחבת מנוזלי העוף, לשים עוד מעט שמן (בין חצי כף לכף שמן) ולטגן את הירקות.
בהצלחה 😉

avatar
שני (19:13 5.03.2015)

היי
לא הבנתי מזאת אומרת אורז לא מבושל וחלק כן מבושל?
ממש לא מבושל מהשקית כשקונים אותו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:15 5.03.2015)

היי שני,
אורז מבושל הכוונה לאורז שבושל עם מים, אורז שהוא מוכן לאכילה (אם נשאר אורז מבושל במקרר אפשר להכין ממנו את המתכון).
אורז לא מבושל הכוונה לאורז רגיל יבש (מהשקית כשקונים אותו).
אם תבשלי כוס ושליש אורז רגיל תראי שייצא לך כ-4 כוסות אורז מבושל (כי האורז סופח נוזלים והנפח שלו גודל) לכן רשמתי כמויות אחרות לאורז יבש ואורז מבושל.

avatar
דנה (21:18 9.12.2014)

אוי, שכחתי לציין שלא שמתי שעועית ירוקה (כי אצלינו זה וטו…), והשתמשתי בשאריות עוף בגריל.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:07 9.12.2014)

איזה כיף לשמוע! שוב תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
דנה (21:16 9.12.2014)

הכנתי כמובטח בשינויים כי היו חסרים כמה דברים. שמתי תירס מקופסא (לא ממותק), שעועית מקסיקנית חריפה (מעט…), נבטים טריים וכן גמבות טריות (צהובה ואדומה). יצא אששששש! חולה על המתכונים שלך!

avatar
דנה (18:44 8.12.2014)

מכינה מחר!

avatar
קארינה (05:54 28.09.2014)

יותר מדי מוצרים מפחיות וכו’ יוצא כמו דייסה, אי אפשר עם ירקות טריים??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:16 28.09.2014)

הי קארינה,
זה כדי לקצר את משך ההכנה אבל אפשר בהחלט להשתמש בירקות טריים.
שבוע נפלא 🙂

avatar
קרן (10:03 28.07.2014)

אין צורך בהוספת מלח ? אחלה אתר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:06 28.07.2014)

הי קרן,
אין צורך מאחר והרטבים (סויה וטריאקי) מספיק מלוחים.
יום נפלא 🙂

avatar
טל (20:54 21.07.2014)

האורז יצא ממש ממש טעים ובכלל המתכונים באתר שלכם מדהימים אני לא משתמשת בשום אתר אחר רק באתר שלכם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:03 21.07.2014)

איזה כיף לשמוע, תודה טל 🙂

avatar
חגית (22:33 13.06.2014)

ןןאןן וואוו וואווו יצא מעולה !!! תודה <3

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:14 14.06.2014)

שמחה לשמוע, תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
יסמין (17:43 27.05.2014)

סליחה, אם האורז לא מבושל – כמה מים צריך להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:50 27.05.2014)

הי יסמין,
תכיני עם כוס וחצי אורז לבן לא מבושל ותוסיפי 2+1/4 מים רותחים.

avatar
יסמין (17:42 27.05.2014)

לא מוסיפים מים???

avatar
רותי (08:58 27.04.2014)

הכנתי אתמול ויצא מעולה!!

לקריאת כל התגובות