שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

בצל קטן

כרובית בינונית מפורקת לפרחים (600-650 גרם)

גזר בינוני

חצי פלפל אדום (גמבה)

3 שיני שום

תיבול: כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור, כף סילאן, 2 כפות רוטב סויה

שליש כוס עלי כוסברה קצוצים

לפיזור מעל: כוסברה או בצל ירוק

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-טוחנים במעבד מזון את הבצל, הכרובית, הגזר, הפלפל והשום עד לקבלת פירורים קטנים (אין לכם מעבד מזון? אפשר לגרד את הכרובית במגרדת ואת יתר הירקות לקצוץ לקוביות קטנטנות).

-מחממים מחבת רחבה או סיר סוטאז עם 2-3 כפות שמן ומוסיפים את הירקות הטחונים. מבשלים על אש בינונית במשך 20-25 דקות, עד לריכוך (יש לערבב במהלך הבישול).

-מתבלים במלח, פלפל שחור, סילאן ורוטב סויה ומערבבים. מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים.

ראו גם
עוגת בישקוטיםעוגת בישקוטים
סטייק כרובית סטייק כרובית
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
צילה (11:11 16.02.2024)

היי, אין צורך לבשל מעט את הכרובית לפני זה? תודה על המענה המהיר ושבת שלום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:36 16.02.2024)

אין צורך.
שבת שלום🙂

avatar
אופיר (17:55 12.01.2024)

הי, האם לא צריך להוסיף מים לתבשיל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:32 13.01.2024)

חשוב להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק ואז אין צורך:)

avatar
לייקי (09:08 12.01.2024)

אני כל- כך נהנית מהמתכונים שלך. כל המתכונים שלך יוצאים טעימים. הכי כיף- את מסבירה בגובה העיניים והמצרכים נגישים בכל בית. אני רצה להכין לשבת את האורז מהכרובית. זה נראה מגרה וטעים בטירוף. תודה רבה וגוט שאבעס.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:39 12.01.2024)

תודה יקרה❤️
שבת שלום ומבורך!

avatar
ציפי (21:08 11.01.2024)

נשמע מעולה
האם ניתן להשתמש בכרובית קפואה?
תודה רבה וחודש טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 12.01.2024)

כן, זה אמור לעבוד גם עם כרובית קפואה:)