שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

בצל קטן

כרובית בינונית מפורקת לפרחים (600-650 גרם)

גזר בינוני

חצי פלפל אדום (גמבה)

3 שיני שום

תיבול: כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור, כף סילאן, 2 כפות רוטב סויה

שליש כוס עלי כוסברה קצוצים

לפיזור מעל: כוסברה או בצל ירוק

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-טוחנים במעבד מזון את הבצל, הכרובית, הגזר, הפלפל והשום עד לקבלת פירורים קטנים (אין לכם מעבד מזון? אפשר לגרד את הכרובית במגרדת ואת יתר הירקות לקצוץ לקוביות קטנטנות).

-מחממים מחבת רחבה או סיר סוטאז עם 2-3 כפות שמן ומוסיפים את הירקות הטחונים. מבשלים על אש בינונית במשך 20-25 דקות, עד לריכוך (יש לערבב במהלך הבישול).

-מתבלים במלח, פלפל שחור, סילאן ורוטב סויה ומערבבים. מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים.

ראו גם
עוגת בישקוטיםעוגת בישקוטים
סטייק כרובית סטייק כרובית
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
רותם (18:34 15.06.2024)

מתכון ממש טוב,
מאוד קל להוסיף עוד דברים, אני הוספתי למשל אפונה, ממש שתי דקות לפני שזה מוכן. גם טופו עובד טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:12 15.06.2024)

נשמי מעולה:)
תודה רותם

avatar
שף ב10 דק'... (21:10 20.05.2024)

יש לי במג’ימיקס אופציה של סכינים שמסתובבים בתחתית שלו ויש אופציה למעין פומפייה שמסתובבת בחלק העליון שלו.
כשאת כותבת לטחון על איזה חלק את מתכוונת ?
פשוט אני חושש שלא יצא לי פתיתים יפים כמו בתמונה…
תודה רבה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:04 21.05.2024)

היי:)
אני טחנתי עם הסכינים בחלק התחתון.

avatar
romi (11:25 22.03.2024)

ואוו זה אחד המתכונים האהובים עלי עלי אדמות!! הכנתי את זה בהתחלה מלת בררה כי לא הספקתי להכין כלום וזה מאוד מהיר ומספק והמשפחה שלי פשוט עפו על זה!! גם מהיר, גם טעים וגם בריא. אין על המתכונים פה איןן, גם בן אדם שלא גדל במטבח כמוני יוכל להסתדר ולהינות!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:16 22.03.2024)

איזה כיף לשמוע❤️
תודה רוני

avatar
צילה (11:11 16.02.2024)

היי, אין צורך לבשל מעט את הכרובית לפני זה? תודה על המענה המהיר ושבת שלום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:36 16.02.2024)

אין צורך.
שבת שלום🙂

avatar
אופיר (17:55 12.01.2024)

הי, האם לא צריך להוסיף מים לתבשיל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:32 13.01.2024)

חשוב להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק ואז אין צורך:)

avatar
לייקי (09:08 12.01.2024)

אני כל- כך נהנית מהמתכונים שלך. כל המתכונים שלך יוצאים טעימים. הכי כיף- את מסבירה בגובה העיניים והמצרכים נגישים בכל בית. אני רצה להכין לשבת את האורז מהכרובית. זה נראה מגרה וטעים בטירוף. תודה רבה וגוט שאבעס.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:39 12.01.2024)

תודה יקרה❤️
שבת שלום ומבורך!

avatar
ציפי (21:08 11.01.2024)

נשמע מעולה
האם ניתן להשתמש בכרובית קפואה?
תודה רבה וחודש טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 12.01.2024)

כן, זה אמור לעבוד גם עם כרובית קפואה:)

avatar
אריאלה (19:03 6.06.2024)

צריך לבשל את הכרובית הקפואה? או להפשיר ולטחון ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 7.06.2024)

אין צורך לבשל.
להפשיר ממש קצת ולטחון

לקריאת כל התגובות