www.10dakot.co.il

מגולגלות תמרים

מגולגלות תמרים שמכינים מבצק פשוט וזריז על בסיס שמן וללא ביצים. עוגיות תמרים קלות להכנה, פריכות וטעימות בטירוף.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

30-35 דקות

מס׳ מנות

18-20 עוגיות תמרים

כשר מסוג

מצרכים

  • 2 כוסות (280 ג’) קמח לבן
  • חצי כפית שטוחה אבקת אפיה
  • שקית (10 ג’) סוכר וניל
  • חצי כוס (120 מ”ל) שמן קנולה
  • שליש כוס (80 מ”ל) מים חמים (לא רותחים)

למילוי:

  • 4 כפות גדושות ממרח תמרים, חצי כפית אבקת קינמון, שליש כוס אגוזים טחונים, רבע כוס קוקוס טחון (לא חובה)

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור מראש ל-175 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
  3. מרדדים את הבצק על נייר אפיה למרובע בעובי כעד חצי ס”מ. מורחים ממרח תמרים ומפזרים אבקת קינמון, אגוזים וקוקוס.
  4. מגלגלים את הבצק בעדינות לרולדה וחותכים את הרולדה לפרוסות בעובי כ-1.5 ס”מ (אם הבצק רך מידי לחיתוך אפשר להכניס את הרולדה למקפיא למשך כרבע שעה לפני שחותכים).
  5. מסדרים את העוגיות במרווחים קלים על נייר אפיה ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 30-35 דקות עד להזהבה קלה.
    הפעל טיימר (30 דק’)
    +
    טיימר פועל
  6. מוצאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לטמפ’ החדר.
מגולגלות תמרים
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
237 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

237 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות