האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה. פורשים את בצק העלים על נייר האפיה ומרימים מעט את השוליים. דוקרים בעזרת קיסם בכמה מקומות בבצק. כשהתנור חם מאוד מכניסים את הבצק לאפיה של 12 דקות ומוציאים מהתנור (משאירים את התנור דולק על 200 מעלות). הערה: יכול להיות שהבצק בכל זאת יתנפח. הניחו לו כמה דקות בחוץ, הנפח אמור לרדת. אם לא ירד לבד, אפשר לשטח מעט במרכז בעזרת האצבעות.
הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל
יוצקים את תערובת הפטריות מעל בצק העלים ומכניסים לתנור החם במשך כ-20 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל
חותכים לריבועים קטנים בגודל כ 5X5 ס”מ ומגישים.
הערה: אם רוצים להכין בגרסה חלבית אפשר להוסיף לתוך תערובת הפטריות כחצי כוס גבינה צהובה מגורדת וכרבע כוס גבינה בולגרית מפוררת.מאפה פטריות מבצק עלים