האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, מלח (כשליש כפית), קמצוץ פלפל שחור
לפיזור מעל (לא חובה): כף עלי פטרוזיליה.
אופן ההכנה
מחממים מחבת רחבה (רצוי מחבת עם ציפוי שאינו נדבק) עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את העגבניה הקצוצה ומערבבים כדקה. מוסיפים את הקישואים, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-12 דקות, עד שהקישואים מתרככים אבל לא לגמרי.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
מרימים את המכסה ומתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש בינונית (ללא מכסה) במשך 5 דקות עד שהקישואים מוכנים (במידה והתערובת מתייבשת במחבת אפשר להוסיף 2-3 כפות מים). טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.*ניתן להגיש את הסלט חם, בטמפ’ החדר או קר. לפני ההגשה אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה ו/או להוסיף כף שמן זית.