האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
יוצקים את התערובת על נייר האפיה המשומן בצורה אחידה (ניתן לטלטל את התבנית מצד לצד כדי שהתערובת תתפרס על כל התבנית בצורה שווה).
מכניסים לתנור החם ואופים במשך 8-10 דקות. מוציאים ומצננים לגמרי.
הכנת הקצפת:
מקציפים בקערת המיקסר (וו הקצפה): שמנת, חלב, סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
סידור השכבות:
כדי לשפר את המראה חותכים את השוליים מסביב ואז חותכים לשלוש רצועות שוות. מניחים רצועה על צלחת ארוכה ומורחים מעליה קצפת. כך ממשיכים 3 שכבות כשבחלק העליון קצפת (יש למרוח גם בצדדים).
מפזרים מעל אגוזים קצוצים ומעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות.