מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

ירקות בתנור

ירקות בתנורFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
4
On יולי 17, 2013
Last modified:יוני 25, 2019

Summary:

 

ניתן להשתמש במתכון זה בכל סוגי הירקות שיש במקרר, במיוחד אם הם כבר מתחילים לאבד את הטריות.

ירקות בתנור

מצרכים:

בטטה, תפו"א, קישוא, גזר, כרובית, גמבה, בצל, שעועית ירוקה קפואה (לא חובה).

תיבול: שמן זית, מלח ופלפל גרוס גס.

אופן הכנה:

חותכים את הירקות באיזו צורה שתרצו (חתכתי לקוביות), מניחים בקערה ומתבלים.

מכניסים לתנור בחום 190 מעלות כ- 50 דקות.

 

 

ירקות אפויים בתנור,  מתכון לירקות בתנור

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

40 תגובות

הוסף תגובה
  1. ת ו ד ה למתכון המעולה,
    אני הוספתי גם סלסלת פטריות שמפיניון,זה יצא מעולה.
    אגב ,
    למי שממהר ההכנה במחבת היא רק 20 דקות,
    במחבת עם הפטריות לא הוספתי שמן,הם הגירו מספיק נוזלים.

  2. שלום רב,

    אני מודה ומתוודה שאני לא משתפת אתכם בחוויות הקולינריה שלי.

    החלטתי לשתף שאני עושה שימוש רב במתכונים שאתם מפרסמים וההצלחה קוטפת מחמאות רבות.

    המשיכו כך, לדעתי כל מטבח צריך שתהיה לו אפליקציה ותך כדי מחשבה על הכנות שבת או אמצע שבוע ואפילו חגים, להיכנס לאפליקציה ולדלות את המתכונים שהי מדברים אליכם.

    אני הרווחתי. תודה לכם!!!!

    1. כן. מומלץ להוסיף את פרחי הברוקולי כ-20 דקות לפני סיום האפיה כדי שלא יישרפו.

  3. הכנתי את הירקות האלה לביתי, היא מה זה אהבה! אני אפילו הוספתי ברוקולי ושעועית צהובה, זה מאוד מאוד טעים בתוספת אורז לבן. טעים טעים טעים

  4. היי אפרת. חשבתי להכין היום את הירקות הללו ולצד זה חזה עוף שלם פרוס לא עד הסוף עם סילאן חרדל שום וכו. כמה זמן נראה לך שהחזה צריך בתנור? וכמה מעלות?

    1. היי הדס,
      כדאי לכסות את חזה העוף ולשים בתנור ב190 מעלות במשך כ-20 דקות ואז להסיר את נייר הכסף, למרוח עוד קצת מהתיבול ולאפות כ-10 דקות נוספת.

  5. וואו יצא ממש ממש טעים!
    תמיד ירקות בתנור יוצר לי יבש וחסר טעם והתבאסתי בכלל לנסות להכין שוב…
    הכנתי את המתכון עם הסילאן ויצא ממש עסיסי וכיפי! אימצתי!!

    1. היי תמי,
      כל הקטניות של סנפרוסט הן כבר מבושלות לכן תלוי מה את רוצה להכין. אם תשימי אותם סתם ככה בתבנית בתנור הם יתייבשו. אם תשלבי אותם בתוך תבשיל עם רוטב או ירקות זה בסדר.
      שבת שלום 🙂

  6. האם צריך לכסות את התבנית בניר אלומיניום לפני שמכניסים לתנור ?
    מה אפשר לשים במקום שמן זית אין לי כרגע בבית?
    תודה רבה מראש!!!!!

    1. הי אביבית,
      את יכולה להשתמש גם בשמן אחר, עדיף קנולה אם יש לך.
      אין צורך לכסות את התבנית בנייר אלומיניום אבל אם התנור שלך חזק תשימי לב שהירקות לא נשרפים ואם כן, תורידי את המעלות ל180.
      יום נפלא 🙂

    1. היי דפנה,
      ירקות קפואים מספיק להפשיר 5-10 דקות לפני שמתבלים אותם ומכניסים אותם לתנור.
      כרובית טרייה מבשלים 5 דקות במים רותחים.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר