מצרכים להכנת טורטיה במילוי גבינות
- טורטיות לפי הכמות שרוצים
- מוצרלה/גבינה צהובה מגורדת
- גבינה בולגרית/פטה מפוררת
- פרוסות זיתים
- תבלין מיובש לפי הטעם- אורגנו, בזיליקום, זעתר (לא חובה)
לציפוי:
- ביצה טרופה ופירורי לחם
איך מכינים טורטיה במילוי גבינות?
- מחממים תנור ל190 מעלות, מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים היטב את הנייר.
- חוצים טורטיה לשני חלקים שווים. מניחים על כל חצי (בצד אחד שלו) כף גדושה גבינה צהובה מגורדת, כף בולגרית מפוררת, פרוסות זיתים וקמצוץ תבלין מיובש.
- מקפלים את הטורטיה למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
- טובלים כל משולש בביצה טרופה משני הצדדים ואז בפירורי הלחם. מניחים על נייר אפיה משומן ומכניסים לתנור למשך 10 דקות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
116 תגובות
כניסה
116 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














