האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
*להכנת צ’יפס בטטה בעצמכם: בעזרת קולפן מקלפים בטטה (ללא הקליפה) לרצועות ומנגבים את הרצועות היטב עם נייר מגבת. מחממים סיר קטן עם שמן (יש למלא שמן בגובה כשליש מהסיר לפחות) ומטגנים את רצועות הבטטה עד להזהבה (זהירות לא לשרוף אותן). מעבירים לנייר סופג.
לחצו לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם – https://www.instagram.com/reel/Cj8gOAZIHZ9/סלט עם בטטה מטוגנת, סלט חסה עם בטטה, סלט עם בטטה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.