www.10dakot.co.il

פסטה ברוטב שמנת ופטריות

פסטה ברוטב שמנת ופטריות שמכינים בקלי קלות - מנה חלבית טעימה ומומלצת.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

10 דקות

מס׳ מנות

2-3 מנות

כשר מסוג

מצרכים

  • חצי חבילת פסטה (250 גרם)
  • 20 גרם חמאה
  • בצל קטן קצוץ דק
  • שן שום כתושה
  • חבילת פטריות שמפיניון טריות
  • מיכל שמנת לבישול 15% (250 מ”ל)
  • רבע כוס גבינת פרמזן מפוררת

תיבול:

  • שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מעבירים למסננת, מזליפים מעט שמן זית ומערבבים. לחצו כאן להכנת פסטה.
  2. במקביל, מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומערבבים כדקה. מוסיפים פטריות ומבשלים במשך 5-6 דקות, עד שהן מפרישות נוזלים ומצטמצמות.
  3. מוסיפים שמנת וגבינת פרמז’ן, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים 2-3 דקות עד שהרוטב מעט מסמיך.
  4. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומערבבים.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
347 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

347 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות