האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
משמנים תבנית אינגליש קייק (המיועדת למיקרוגל) ויוצקים לתוכה את התערובת.
מכניסים למיקרוגל ומפעילים למשך כ-6 דקות (העוגה מוכנה כשהיא נפרדת מעט מדפנות התבנית. בנוסף, ניתן לנעוץ קיסם במרכז העוגה, אם יוצא יבש העוגה מוכנה).
מוציאים את העוגה ומכינים את הציפוי: מניחים בקערה את קוביות השוקולד ושליש מיכל שמנת מתוקה, מכניסים למיקרוגל לכ-20 שניות ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים על העוגה בעודה חמה.
*העוגה נשמרת במקרר בתוך קופסה אטומה.הערות:*את הבלילה יש לצקת עד גובה של שליש מהתבנית ולא יותר מאחר והיא תופחת בזמן האפיה (אם תמלאו אותה יותר, הבלילה עלולה להשפך החוצה בזמן האפיה במיקרו).*אפשר לאפות בתבניות מאפינס מקרטון או בכוסות המיועדות למקרוגל (ספל או כוס זכוכית עם ידית) ולמלא עד גובה שליש מהכוס. להפעיל במשך דקה אחת (אם רוצים שהעוגה תצא יותר נוזלית אפשר להוציא אחרי כ-45 שניות).