מתכון מנצח לעוגת בנטו וניל מושלמת שאתם חייבים לנסות! הטרנד שמשגע את כולם, עוגות קטנות ומתוקות שאי אפשר לא להתאהב. עוגת בנטו קייק קטנה אסתטית ומושלמת למנה אישית או מתנה מתוקה. אין דבר מרגש יותר מלהגיש עוגת בנטו מקושטת למישהו שאוהבים.


המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
הכינו עוגות בנטו קטנות בטעמים שונים – וניל, גבינה ופירות. הגודל האישי והמראה המקסים פשוט גורמים לכולם לחייך!
צפו במגוון רעיונות מתוכנים לעוגות, עוגות לשבועות לאירוח מושלם, או לעוגות יום הולדת מפנקות.
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
בהחלט! עוגת בנטו ללא גלוטן היא אפשרית בהחלט, ואפילו טעימה לא פחות מהגרסה הרגילה.
פשוט החליפו את הקמח התופח בקמח ללא גלוטן לאפייה (תערובת 1:1), והוסיפו חצי כפית אבקת אפייה. יש לי חברה צליאקית שנשבעת שזו העוגה הכי טובה בעולם! כשמכינים מתכון לעוגת בנטו ללא גלוטן, חשוב להקפיד על ערבוב עדין יותר של הבלילה.
עוגת בנטו מושלמת לקישוטים יצירתיים – מסוכריות צבעוניות ועד זילופי קצפת אמנותיים.
זה החלק הכי כיף בהכנת עוגת בנטו סוכריות! הקצפת הלבנה היא בדיוק כמו קנבס ריק שאפשר להשתולל עליו. אני אוהבת לקשט עם סוכריות צבעוניות קטנות, פרחים מזילוף קרם חמאה לעוגת בנטו, או אפילו שבבי שוקולד. אם אתם מכינים עוגת בנטו ליום הולדת, אפשר להוסיף כיתוב אישי עם שוקולד מומס בשקית זילוף קטנה!
להכנת עוגת בנטו שוקולד מושלמת, פשוט הוסיפו 2 כפות קקאו לבלילת העוגה והחליפו את פודינג הוניל בפודינג שוקולד בקרם.
אני חייבת להודות – מתכון לעוגת בנטו שוקולד הוא אחד המועדפים עליי! אפשר גם להוסיף 50 גרם שוקולד מומס לבלילה לטעם עשיר יותר. אם אתם ממש אוהבי שוקולד כמוני, נסו למלא את העוגה בגנאש שוקולד במקום קרם וניל – פשוט שוברים את האינטרנט עם הטעם הזה!
ההכנה של עוגת בנטו לוקחת כ-15 דקות, האפייה כ-40 דקות, וזמן הקירור והקישוט עוד כחצי שעה – סה”כ כשעה וחצי מהמצרכים ועד לעוגה מוכנה.
זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת במתכון לעוגת בנטו קייק – הוא לא מסובך בכלל! אפשר להכין אותו אפילו כשחברים מודיעים ברגע האחרון שהם קופצים. אגב, אם אתם ממש בלחץ זמן, אפשר לקרר את העוגה במקפיא במשך 15 דקות במקום להמתין שתתקרר בטמפרטורת החדר.
בהחלט! עוגת בנטו היא מתכון מושלם למתחילים – הבלילה פשוטה, אין טכניקות מסובכות, והתוצאה תמיד מרשימה.
זה מה שאני הכי אוהבת בהכנת עוגת בנטו – היא פשוט לא יכולה להיכשל! בגלל הגודל הקטן והמרכיבים הפשוטים, זו עוגה שתמיד יוצאת. כשאני מלמדת חברות שלי איך להכין עוגת בנטו מתכון, אני תמיד אומרת – “אם אתן יודעות לערבב, אתן יודעות להכין עוגת בנטו!”