זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
400 ג’ שעועית ירוקה שלמה טריה או משקית קפואה
3 שיני שום קצוצות
תיבול: כף מלאה רוטב פסטו, כף מיץ לימון, חצי כפית אבקת שום, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, רבע כפית תבלין צ’ילי חריף (לא חובה)
חופן שקדים מולבנים פרוסים
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
אופן ההכנה
-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומוסיפים שעועית ירוקה ושום קצוץ. מבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך כ-7 דקות (אין צורך לכסות ויש לערבב מידי פעם).
-מתבלים בפסטו, מיץ לימון, אבקת שום, מלח, פלפל שחור ותבלין צ’ילי ומערבבים במשך כ-3 דקות נוספות.
-מוסיפים חופן שקדים מולבנים ומערבבים קלות.
טיפים והערות
ניתן להכפיל כמויות ולהכין שקית קפואה שלמה (800 ג’)
ראו גם
- כרוב ניצנים במחבת |
- כרוב סגול בתנור |
- סלט סלק מבושל |
- מתכון לחומוס ביתי |
- כרובית אפויה בתנור |
- חמאת בוטנים ביתית
מתכון זה שייך לאוסף: תוספות
- כל התגובות (6)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה
כניסה
12 תגובות
החדשות ביותר
















