זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 5 דקות
מס’ מנות: 4 יחידות
סוג: חלבי/פרווה
רכיבים
8 פרוסות חלה/ לחם לבן
ממרח השחר העולה (חלבי או פרווה)
ביצה טרופה
פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
-בעזרת קורצן רינג או כוס רחבה קורצים עיגולים בפרוסת הלחם.
-מורחים ממרח השחר על פרוסה עגולה ומצמידים פרוסה נוספת (כמו כריך).
-טובלים בביצה ומהדקים בפירורי לחם משני הצדדים.
-מחממים מחבת עם שמן ומטגנים 1-2 דקות מכל צד.
ראו גם
- עוגיות אמסטרדם השחר |
- לבבות במילוי השחר |
- עוגית ענק |
- צ’ורוס עם ממרח השחר |
- פחזניות קצפת והשחר |
- בורקס השחר
מתכון זה שייך לאוסף: קינוחים ומתוקים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה