זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
עגבניות שרי
פטריות שמפיניון
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן הכנה:
מתבלים את עגבניות השרי והפטריות בשמן זית, מלח ופלפל גרוס. משפדים ומטגנים במחבת פסים משני הצדדים או צולים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך כ-20 דקות עד לריכוך והזהבה.
הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל
*אופציית “על האש”: ניתן גם לצלות ישירות על המנגל משני הצדדים.
שיפודי ירקות על האש, פטריות על האש, על האש צמחוני, על האש טבעוני
ראו גם
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה