>

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

עגבניות שרי

פטריות שמפיניון

שמן זית

מלח ופלפל גרוס




אופן הכנה:

מתבלים את עגבניות השרי והפטריות בשמן זית, מלח ופלפל גרוס. משפדים ומטגנים במחבת פסים משני הצדדים או צולים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך כ-20 דקות עד לריכוך והזהבה.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*אופציית “על האש”: ניתן גם לצלות ישירות על המנגל משני הצדדים.

שיפודי ירקות על האש, פטריות על האשעל האש צמחוני, על האש טבעוני

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגיות חרדל ופרמזןעוגיות חרדל ופרמזן
סלט טורקי סלט טורקי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה