שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 5 מנות

סוג: חלבי

רכיבים

חבילת רביולי במילוי בטטה או גבינות (400 ג’)

כוס גבינת מוצרלה מגורדת

חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת

רוטב בשמל

50 גר’ חמאה

כף גדושה קמח או קורנפלור

כוס ורבע (300 מ”ל) חלב

חצי כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

רבע כפית אגוז מוסקט (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

הכנת רוטב בשמל:

-ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה. מוסיפים קמח ומערבבים בעזרת מטרפה (להבה נמוכה) עד לתערובת סמיכה ואחידה (אין להפסיק לערבב!)

-מוסיפים חלב, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומערבבים תוך כדי בחישה על אש בינונית (אין להפסיק לערבב!) במשך 1-2 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש.

הכנת הרביולי:

-ממלאים סיר במים, מוסיפים כפית שטוחה מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הרביולי ומבשלים במשך 2-3 דקות, עד שהרביולי צפים. מסננים ומעבירים לתבנית.

-שופכים מעל הרביולי את רוטב הבשמל, מערבבים מעט ומפזרים מעל גבינת מוצרלה ופרמז’ן.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
כרובית בצ’דרכרובית בצ’דר
גלידת פיצוץ גלידת פיצוץ
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אילה (18:41 21.08.2024)

וואו נראה מתכון מעולה! כמו כל המתכונים שלך!!
מה זה גבינת פרמז’ן? איפה אני משיגה?
ומה אפשר לשים במקום אם אין לי?
תודה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:05 21.08.2024)

היי אילה,
גבינת פרמזן זו גבינה קשה בטעם מיוחד.
אפשר לוותר עליה ולשים קצת יותר מוצרלה.

avatar
Eliana (21:41 22.02.2024)

התנור שלנו בשרי, חייב להשתמש בתנור? אפשר לחלופין לבשל עוד על הגז? כמה זמן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:58 22.02.2024)

לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר לבשל על אש נמוכה עם מכסה עד שהגבינה מותכת.

avatar
א (21:08 13.01.2024)

יצא מושלם!!!
תודה רבה לך!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:57 13.01.2024)

שמחה שיצא טעים🙂

avatar
שמרית (13:39 10.01.2024)

בס”ד
היי אפרת,
תודה רבה על מתכונים נפלאים.
עשיתי את הרוטב ואנינרוצה לשים אותו במקרר ולהכין את הרביולי עוד כמה שעות. האם צריך לחמם אותו שוב לפני שאני שופכת על הרביולי?
תודהה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:07 10.01.2024)

כן, כדאי לחמם קצת:)

avatar
רותי סלושץ (15:37 18.09.2023)

פשוט מושלם יצא טעים בטירוף 😋😋😋😋😋😋😋

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:18 18.09.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אפרת (02:12 29.08.2023)

היי אפרת תודה על מתכונים מוצלחים!!
האם רוטב בשמל אפשר לעשות בכל פסטה או שהוא מתאים רק לרביולי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:20 29.08.2023)

היי
אפשר לשלב כל פסטה עם רוטב בשמל.

avatar
אפרת (12:27 29.08.2023)

תודה רבה! אני מכינה את המתכונים שלך ותמיד יוצא מוצלח!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:53 29.08.2023)

🩷

avatar
שירה (11:06 25.05.2023)

היי אפרת
צריך שמנת לבישול ??
כי בדרך כלל זה עם ,לא?
תודה רבה מתכונים נהדרים אין עליך !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:42 25.05.2023)

היי
אין צורך בשמנת לבישול, זה רוטב בשמל.

avatar
עומרי כץ (19:07 3.10.2023)

למה אפשר להוסיף אותה במקום או חלק מהחלב בשמנת זו , גם שמנת מתוקה תעבוד .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:26 3.10.2023)

נכון, אבל אז זה יהיה רוטב שמנת סמיך ושונה במרקם מרוטב בשמל.

avatar
רחלי (20:31 24.05.2023)

היי אפרת. יש אפשרות לרביולי רוטב ללא חמאה? משהו אחר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:26 24.05.2023)

במקום חמאה את יכולה לשים 4-5 כפות שמן זית/קנולה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:26 24.05.2023)

במקום חמאה את יכולה לשים 4-5 כפות שמן זית/קנולה.

לקריאת כל התגובות