שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 10-12 יחידות

סוג: פרווה

מצרכים:

טונה בקופסת שימורים בשמן (160 גרם לפני סינון)

חצי כוס (75 ג’) גרגירי תירס מקופסת שימורים (מסוננים ממים)

חצי בצל לבן קטן מגורד דק

1 ביצה גדולה (L או XL)

כף קטשופ

שליש כוס פירורי לחם

2 כפות פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)

חצי גמבה מגורדת (לא חובה)

רבע כפית מלח, פלפל שחור

*לציפוי: פירורי לחם מוזהבים (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים את התנור ל180 מעלות ומשמנים נייר אפיה.

-מסננים את הטונה כמעט מכל השמן (שעדיין תהיה עסיסית ולא יבשה לגמרי) ומפרידים/מפוררים אותה בעזרת המזלג. מוסיפים לקערה את שאר החומרים ומערבבים עד לתערובת אחידה.

*להכנת קציצות טונה – יוצרים כדורים בעזרת הידיים, מניחים על נייר אפיה משומן ומשטחים אותם מעט (הקציצות צריכות להיות בקוטר של כ4 ס”מ).

*להכנת כדורי טונה מצופים– יוצרים כדורים בעזרת הידיים ומגלגלים אותם בפירורי לחם מוזהבים. מהדקים את הציפוי לכדורים עד כמה שאפשר ומניחים על נייר אפיה משומן.

-מרססים או מברישים מעט שמן מעל הקציצות או הכדורים ואופים במשך 20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים בזהירות צד ואופים עוד 10 דקות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגה בגביעי גלידה
אורז עם ברוקולי, כרובית וגזר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
נחמה (17:55 16.06.2021)

תודה אפרת, הקציצות טונה שלך פשוט מעולות והכי קלות בעולם! הילדים לא קלטו שזה טונה השנואה עליהם:) התבנית נגמרה.

מתכונים ב-10 דקות (18:19 16.06.2021)

שמחה מאד לשמוע! איזה כיף שאהבתם❤

ברכה כהן (12:22 20.05.2021)

אפרת המהממת!! אני רוצה להכין קציצות טונה וצ’יפס מהאתר שלך-לארוחת צהריים. מה עוד אפשר להכין עם זה? [לא פסטה כי ההורים שלי לא יאכלו…] תודה!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (13:37 20.05.2021)

היי,
אפשר להכין אורז/ פירה כרובית/ בורגול/ קינואה/ כוסמת. יש המון מתכונים מעולים שתוכלי לבחור מהם בהתאם לטעם של ההורים שלך בקטגוריית “תוספות”.
בנוסף תמיד כדאי שיהיה סלט עשיר לצד המנות, תוכלי לבחור מקטגוריית “סלטים”…
בהצלחה:)

בתיה (17:47 26.10.2020)

שלום אפרת
אפשר להקפיא את הקציצות?

הם יצאו ממש טעימות!!!!

🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:13 26.10.2020)

אני חושבת שכן.

Rinat Noama (19:43 21.09.2020)

יש לי ביצים בגודל מדיום עדיין לשים ביצה אחת או להוסיף עוד אחת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 21.09.2020)

תתחילי בביצה אחת ואם התערובת יוצאת לא אחידה או מתפרקת תוסיפי ביצה נוספת.

נועה (19:02 21.09.2020)

זה נראה ממש מושלם!!
האם ניתן לוותר על פירורי לחם?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:16 21.09.2020)

פירורי הלחם סופחים את הנוזלים ומייצבים את הקציצה. אפשר לשים קוואקר במקום.
על הציפוי אפשר לוותר.

שירי (19:50 9.09.2020)

הכנתי ויצאו קציצות טעימות טעימות!!!
כל כך קל ופשוט להכין אותן והכי חשוב שהן בריאות.
תודה רבה ❤
ממליצה בחום להכין, לא תצטערו

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:20 9.09.2020)

תודה שירי 🙂

דנה (15:38 10.07.2020)

יצא נפלא!!!! תודה רבה על המתכון המצוין!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:55 10.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה דנה

רינת (14:48 20.05.2020)

הכנתי עכשיו כמויות כפולות, אם כבר אז כבר… אצלנו הקציצות שלך מתחסלות בצ’יק וזה רק אני ובעלי…
לא היה לי פטרוזיליה אז שמתי בצל ירוק, במקום קטשופ שמתי רסק ובמקום פירורי לחם שמתי קוואקר.
יצא טעים מאוד. תודה על המתכון!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:56 20.05.2020)

נראה מעולה!
תודה רינת 🙂

אלה (17:57 22.04.2020)

וואו!!! כל כך טעים!! לא היה לי תירס אז לא האמנצי כל כך שייצא טוב, אבל גם בלי התירס פשוט אי אפשר להפסיק לאכול את זה!
תודה!!

** את הבצל והגמבה טחנתי עם הביצה בבלנדר כי התעצלתי לגרד בפומפייה…

אפרת – המתכונים שלך נפלאים!!!
מי היה מאמין שעצלנים כמוני יוכלו להוציא ארוחה נורמלית תחת ידם…
תודה רבה!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:33 22.04.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה אלה

שושי (23:12 4.02.2020)

האם אפשר להמיר את הטונה בעוף טחון?
הפשרתי עוף, ופתום חשבתי אולי ילך בצורת כדורים כזו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:38 5.02.2020)

היי שושי,
אפשר לשים 500 גרם עוף טחון. כדאי להוסיף לתערובת כף שמן ולהגדיל את כמות המלח לכפית שטוחה.
על הגמבה לוותר.

שושי (11:56 3.02.2020)

וואאו אללוף. זה טעים ממש!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:06 3.02.2020)

שמחה שאהבת 🙂

תהילה (13:49 25.12.2019)

אפשר בלי הביצה?הבן שלי רגיש…
או יש לך אולי מתכון בלי ביצים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:45 25.12.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שבמקום הביצה אפשר לשים תפו”א בינוני מבושל מגורד בפומפיה. זה אמור להדביק את התערובת.

צופיה (11:09 18.08.2019)

הי אפרת, תודה על עוד מתכון מעולה! האם אפשר להקפיא את הקציצות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 18.08.2019)

אני חושבת שכן.

רחלי (16:46 3.06.2019)

הי,
האם זה בסדר לטחון במעבד מזון את התירס אם אני לא רוצה אותו שלם או שזה יכול להרוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:42 3.06.2019)

אני חושבת שכן.

רותם (16:20 17.10.2018)

היי,
כל כך אוהבת את האתר שלך
הכנתי את הקציצות החלפתי את הקצבה הגזר
ואת הפיטרוזילייה בכוסברה יצא מושלם כרגיל.
יצאו לי 18 קציצות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 17.10.2018)

תודה רותם 💜

ציפי (21:28 23.08.2018)

זה מתאים גם עם טונה מעושנת?
אם לא, יש לך מתכון אחר לטונה מעושנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:30 23.08.2018)

נראה לי שכן.

הדס (02:01 18.07.2018)

תודה רבה על מתכון מעולה עשיתי כפול ועדין הבנות רצו עוד ועוד. ישר כוח נהנית מהאתר. תודה רבה הדס

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 18.07.2018)

שמחה שהן אהבו 🙂
תודה הדס ויום נפלא!

רינת (21:09 11.07.2018)

היי, תודה על המתכון המעולה! אפשר להקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 11.07.2018)

נראה לי שכן.

שם (20:15 11.06.2018)

טיגנתי אותם יצא נחמד.. לכל מי שאין זמן לחכות לתנור.
וגם השתמשתי בקמח מצה ורסק במקום קצופ.
הילדים ממש אהבו.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:20 11.06.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

רחלי (10:46 22.02.2018)

הכנתי אתמול ויצא מדהיםםם !! הצטערתי שלא הכנתי יותר ….נגמר ברגע!
והאתר שלכם אלוףף הכל פה יוצא טעים !! תודה רבה !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 22.02.2018)

תודה רחלי, כיף לשמוע!
יום מקסים 🙂

רבקוש (16:27 14.01.2018)

היי אפרת , דבר ראשון תודה על האתר המדהים הזה!
רציתי לשאול … אני טיפוס שלא מסתדר בכלל עם בישול:(
נראלך שזה יצא בסדר אם אצמד להוראות? אין לי כוח לאכזבה נוספת….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:50 14.01.2018)

אם תצמדי להוראות אני מאמינה שתצליחי 🙂

טליה (10:45 30.10.2017)

שלום. אפשר להכין את התערובת והקציצות שלוש -ארבע שעות לפני הכנסתם לתנור? רוצה שיהיה טרי כשיחזרו מהגן. אותה שאלה גם לגבי השניצל תירס שלך.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:18 30.10.2017)

כן, לא רואה בעיה.
יום מקסים 🙂

רבקה (13:29 14.08.2017)

היי,
יש לך מתכון לדג טונה?
תודה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 14.08.2017)

אין לי. אעלה בהמשך.
יום מקסים 🙂

מלכי (20:33 27.07.2017)

הי אפרת
מתכון מעולה!
עשיתי לצהריים ‘פלאפל’ מסורתי, עם כדורי טונה במקום פלאפל, בתוך פיתה עם טחינה, סלט וצ’יפס…
יצא מדהים.
הילדים נישנשו אחר”צ מה שנשאר.
(ונשאר רק בגלל שהכנתי מראש כמות כפולה…)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:38 27.07.2017)

נשמע מעולה! שמחה שכולם נהנו 🙂

שחר (11:00 12.06.2017)

שלום, תודה על המתכון.
במה אפשר להחליף את הפירורי לחם? מנסה להימנע מפחמימות.

מתכונים ב-10 דקות (15:05 12.06.2017)

היי שחר,
פירורי הלחם סופחים את הנוזלים ומייצבים את הקציצה. אני ממליצה כן לשים פירורי לחם אבל להפחית את הכמות בחצי.

חגית (14:52 29.04.2017)

אחלה מתכון, קליל, מזין ובכלום זמן – הכפלתי כמויות
הכנתי עם כל המוצרי חובה ורק במקום הקטשופ שמתי רסק+צילי (לא היה לי קטשופ)
השתמשתי בטונה במים והוספתי מעט שמן זית, יצא טעים מאוד, תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (18:26 29.04.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

עדי (19:48 23.02.2017)

יצא מעולה!! והאתר שלך בכלל מעולה..תודה רבה 🙂 בזכותך אני כבר לא פוחדת מהמטבח

מתכונים ב-10 דקות (21:07 23.02.2017)

תודה עדי! כיף לשמוע 🙂

שרון (13:00 22.02.2017)

אפרת המקסימה אפשר להכין מחר אחה”צ לארוחת צהריים בשבת?לכמה ימים הקציצות טובות?

מתכונים ב-10 דקות (13:27 22.02.2017)

כן, הקציצות אמורות להיות טובות עד שבת. כמובן לשמור אותן בקופסה אטומה במקרר.

שרון (20:49 18.02.2017)

יש לי ביצים בגודל מדיום כמה צריך לכמות כפולה?

מתכונים ב-10 דקות (21:03 18.02.2017)

לכמות כפולה אני חושבת שכדאי לשים 3 ביצים.

לי (02:28 6.02.2017)

מה אפשר לשים במקום תירס?

מתכונים ב-10 דקות (08:58 6.02.2017)

אפשר לוותר על התירס.

שרון (12:33 27.01.2017)

אפרת המקסימה אפשר להכין את התערובת היום אחה”צ ולאפות מחר בצהריים?

מתכונים ב-10 דקות (13:41 27.01.2017)

כן, אפשר.

שרון (10:06 19.01.2017)

תודה רבה ושבת שלום!

שרון (09:07 19.01.2017)

אפרת המקסימה רוצה להכין פי 4:מה כמות כל אחד מהמרכיבים?יש לי ביצים L ומשתמשת ברסק עגבניות במקום קטשופ?אפשר להכניס שתי תבניות במקביל בתכנית טורבו או להכניס אחת אחרי השניה?תודה!

מתכונים ב-10 דקות (09:37 19.01.2017)

היי שרון,
4 קופסאות טונה בשמן
2 כוסות גרגירי תירס מקופסת שימורים (מסוננים ממים)
בצל גדול מגורד דק
4 ביצים L
2 כפיות מלאות רסק
כוס ושליש פירורי לחם
שליש כוס פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
גמבה גדולה מגורדת (לא חובה)
כחצי כפית מלח, פלפל שחור
*לציפוי: פירורי לחם מוזהבים (לא חובה)
ממליצה לאפות בשתי פעמים מאחר ולעיתים טורבו מייבש את הקציצות.

שרון (21:05 31.12.2016)

הכנתי היום לצהריים ויצא פשוט מעדן!הקציצות פריכות,טעימות ועסיסיות למרות שנאפו.תודה רבה על עוד מתכון מנצח!

מתכונים ב-10 דקות (21:57 31.12.2016)

תודה שרון, שמחה לשמוע! 🙂

שרון (10:37 26.12.2016)

הי אפשר להשתמש בגרגירי תירס קפוא של סנפרוסט?רוצה להכפיל כמויות – כמה רסק עגבניות (שמה במקום קטשופ),מלח ופלפל לשים?

מתכונים ב-10 דקות (12:22 26.12.2016)

היי שרון,
את יכולה להשתמש בתירס סנפרוסט. שימי אותו כדקה במים רותחים וסנני.
אם את מכפילה כמויות שימי בסביבות כפית מלאה רסק עגבניות, שליש כפית שטוחה מלח וקמצוץ פלפל שחור.

אורנה (19:09 1.12.2016)

המתכונים נהדרים אני נכנסת רק לאתר הזה תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:54 1.12.2016)

תודה אורנה 🙂

קורל (14:09 26.11.2016)

היי (: אין לי קטשופ, אפשר בלי?
מה לשים במקום?

מתכונים ב-10 דקות (16:21 26.11.2016)

היי קורל,
אפשר לשים כפית שטוחה רסק עגבניות או להכין בלי.

אירנה (14:59 26.10.2016)

הכנתי אתמול
פשוט וטעים להפליא
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (17:29 26.10.2016)

תודה אירנה, שמחה לשמוע 🙂

יוליה (11:41 8.09.2016)

קודם כל תודה לך! אני משתמשת הרבה במתכונים שלך ואף פעם לא נשארתי מאוכזבת

אם אני רוצה לעשות את הקציצות ברוטב, מה צריך, אם בכלל, לשנות במרכיבים? איזה רטב היית ממליצה עם הקציצות? תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (14:14 8.09.2016)

היי יוליה,
אני שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂
אני חושבת שאם את מכינה קציצות ברוטב כדאי לוותר על הציפוי בפירורי לחם.
את יכולה להכין רוטב עגבניות עם בצל קצוץ, שום, עגבניות קצוצות/מגורדות, רסק עגבניות ומים. מספיק לתבל בפפריקה מתוקה, מלח ומעט פלפל שחור. את מכינה קודם את הרוטב, נותנת לו להתבשל טוב לפחות 15 דקות ואז מוסיפה את הקציצות ומבשלת אותן 10-15 דקות בתוך הרוטב (אין צורך לאפות אותן לפני).
בהצלחה!

יוליה (09:36 9.09.2016)

תודה רבה!

אודליה (13:47 8.11.2016)

וואי! אני בדיוק עומדת להכין את הקציצות וטוב שקראתי קודם את התגובות! הרעיון עם הרוטב נשמע מעולה!! הולכת להכין עכשיו לפני שהילדה שלי תסיים גן 🙂 אולי אספיק להכין קצת אורז גם שלדעתי ילך טוב עם זה! תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (14:03 8.11.2016)

מעולה! בהצלחה יקירה 😉

אודליה (19:33 8.11.2016)

ערב טוב! אפרת, יצא ממש ממש טעים עם הרוטב, רק הקציצות התפרקו ויצא מן טונה בולונז עם קצת חצאי קציצות! בכל זאת יצאה כל כך טעים שאני רוצה לאמץ את המתכון הזה לקבוע אצלי! הכנתי את התערובת בדיוק לפי המתכון, אבל ויתרתי על הפטרוזיליה והגמבה. חוץ מזה הכנתי את הרוטב ובישלתי אותו כרבע שעה לפני שהכנסתי את הקציצות. מה עלי לעשות בפעם הבאה? להוסיף ביצה (השתמשתי בביצה L)? להוסיף פירורי לחם? תודה רבה!! אגב, הכנתי היום גם עוגיות טחינה ועוגיות תמרים ואגוזים, ויצאו מעולות 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:57 8.11.2016)

היי אודליה,
כשהכנת את הקציצות הן היו יציבות והתפרקו רק אחרי ששמת אותן ברוטב? אם כן אני חושבת שכדאי לאפות אותן קודם בנפרד כדי שייצבו ורק אז לשים בתוך הרוטב.
אם הקציצות לא היו יציבות מלכתחילה אז כדאי לנסות להוסיף עוד ביצה אחת ועוד קצת פירורי לחם, עד שמתקבלת תערובת יציבה שניתן ליצור ממנה קציצות יציבות.
שמחה שגם העוגיות יצאו טעימות 🙂

אודליה (22:12 8.11.2016)

היו בקושי יציבות, כבר חשדתי לפני שהכנסתי אותן לרוטב שלא יחזיקו מעמד! אנסה בפעם הבאה להוסיף ביצה ופירורי לחם לפי הצורך. תודה רבה!

נעמי לוטן (09:22 13.07.2016)

שלום,
אפשר להקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (10:20 13.07.2016)

היי נעמי,
אני מניחה שכן. לא אמורה להיות בעיה.
יום נפלא 🙂

עדי (14:55 28.05.2016)

וואי איזה קציצות מעולות !!!! הכפלתי את הכמות, הוספתי את גבינה מגוררת כמו שמישהי רשמה בתגובות.
יצא פשוט טעים,וקל להכנה! הקטנה טורפת אותם.
אין על המתכונים שלך…בזכותך התחלתי לבשל :))

מתכונים ב-10 דקות (16:23 28.05.2016)

שמחה לשמוע עדי 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

עדי (22:41 28.05.2016)

שכחתי לציין שטיגנתי את הקציצות במחבת

עדי (12:58 27.05.2016)

טפשר להכפיל בכמויות?

מתכונים ב-10 דקות (13:08 27.05.2016)

כן אפשר.

גילי (13:51 13.04.2016)

נראה לך שיעבוד בלי הפירורי לחם?..

מתכונים ב-10 דקות (15:13 13.04.2016)

היי גילי,
לא ניסיתי להכין בלי אבל יכול להיות שכן. בכל מקרה, אפשר לשים במקום גם קמח מצה, קמח רגיל או קמח ללא גלוטן.
בהצלחה 🙂

מיכל (19:59 28.03.2016)

בקשר לכדורי טונה, אפשר גם בטיגון נכון?
ואם מוסיפים גבינה צהובה מגורדת לתערובת זה יצא בסגנון פיצה? חחחח (רק מקווה שהגבינה תותך כדי שהקציצות יהיו נימוחות).

סתם רעיון שעלה לי. רוצה לשמוע את דעתך 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:05 28.03.2016)

היי מיכל,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר גם לטגן.
נראה לי שתוספת של גבינה צהובה בתערובת רק תשביח את הטעם וכן, אני מאמינה שהגבינה תותך 🙂
בהצלחה! ואם תנסי אשמח לשמוע איך יצא.

הדסה (15:33 30.11.2015)

שלום רב!!
בסקפטיות רבה ניגשתי למלאכה, מאחר וילדיי לא אוהבים טונה, ותירס גרגירים גם לא תמיד.

פשוט מרוב ניסיונות שאני חייבת למצוא להם אוכל שיאהבו ולגוון להם את התפריט ניסיתי.

אז ברוך השם, ראשית אני מודה לך על הדיוק במתכון ואופן ההכנה!! יישר כוח.
שנית, אני בהלם אהבו זאת עד מאד!!
תודה!! כל הכבוד!

מתכונים ב-10 דקות (15:48 30.11.2015)

תודה הדסה! אני ממש שמחה לשמוע! 🙂

אמאשלדינו (10:36 29.11.2015)

היי,
הכנתי את כדורי הטונה, למרות הסקפטיות הילדה מאוהבת בכדורים(והיא מתעבת טונה וירקות באוכל שלה).
כעת נשארתי רק עם קופסאות טונה קטנות ואני רוצה להכין סטוק ולהקפיא. שאלתי היא מה משקל הטונה אחרי סינון המתבקש למתכון?
תודה על המתכונים המעולים והקלים!

מתכונים ב-10 דקות (10:49 29.11.2015)

היי,
איזה כיף לשמוע!!
משקל אחרי סינון- 112 גרם.
שבוע מעולה 🙂

דורית (21:07 31.08.2015)

מוצקה ומתפרקת.
פירורית.

מתכונים ב-10 דקות (21:08 31.08.2015)

אז כן, תוסיפי קודם עוד ביצה ואם יהיה צורך תייצבי את זה גם עם פירורי לחם.

דורית (22:41 31.08.2015)

אחרי “חבלי לידה” קשים הוספתי עוד ביצה (בלי להוסיף פירורי לחם נוספים) ויצא מצוין.
אחרי שהפכתי הורדתי את חום התנור מפני שהחלק התחתון היה קצת שחום מדי (למרות שנייר האפייה היה משומן).
בקיצור טעים מאד.

מתכונים ב-10 דקות (22:48 31.08.2015)

אלופה 🙂
תודה שחזרת לעדכן (כמו תמיד) ושמחה שבסופו של דבר יצא טעים:)

דורית (21:02 31.08.2015)

התערובת לא אחידה וקשה לעשות ממנה קציצות. להוסיף ביצה או פירורי לחם או את שניהם?

מתכונים ב-10 דקות (21:05 31.08.2015)

מה הכוונה לא אחידה? היא נוזלית מידי או מוצקה ומתפרקת?

דורית (11:01 31.08.2015)

למה לא שמן זית?

מתכונים ב-10 דקות (11:08 31.08.2015)

בטח, אפשר גם שמן זית.
אם זה מיועד לילדים אז קחי בחשבון שילדים לעיתים לא אוהבים את הטעם אלא אם כן מדובר בשמן זית בטעם מעודן ולא חזק.

דורית (10:41 31.08.2015)

יש לי טונה במים. אפשר גם?
כמה מלח?

מתכונים ב-10 דקות (10:46 31.08.2015)

היי דורית,
סחטי את הטונה מהמים והוסיפי כפית שמן קנולה כדי שיהיה עסיסי.
לגבי המלח, הטונה לעיתים כבר מגיעה מלוחה לכן כדאי להוסיף מעט עם המלחייה ולטעום. כמובן שעדיף לטעום לפני שמוסיפים את הביצה והקטשופ 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.