שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

6 חצאי קלחי תירס מבושלים (ראו – איך מבשלים תירס)

2 כפיות דבש

2 כפות רוטב צ’ילי מתוק

2 כפות שמן

*תבלין צ’ילי חריף (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל200 מעלות.

-מערבבים בקערית דבש, צ’ילי מתוק ושמן. מתבלים את קלחי התירס היטב.

-מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור למשך כ-15 דקות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*מפזרים מעל קמצוץ תבלין צ’ילי חריף (לא חובה) ומגישים.

הצעה לתיבול נוסף: 2 כפיות דבש, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן, שן שום כתושה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגה מקמח שקדים ללא סוכר
קציצות מש

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יעל (11:13 11.07.2021)

אפשר עם תירס קפוא? תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:21 11.07.2021)

אפשר, לאחר בישול שלהם🙂

אהובה (17:55 19.08.2018)

יצא ממש נחמד!
אחים שלי התלהבו אבל חלק לא אהבו עם התיבול אז עשיתי חלק עם תיבול וחלק בלי בכל אופן המתכונים נפלאים.

רונה (21:46 24.09.2017)

המתכון מעולה יצא טעים מאוד הילדים שלי מאוד אהבו ויש לי שאלה תוכלי לעשות מתכון לסושי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:26 24.09.2017)

שמחה לשמוע 🙂
לגבי הסושי, אם אני אמצא דרך פשוטה ומהירה להכנה כמובן שאפרסם.

ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.