זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

6 חצאי קלחי תירס מבושלים (ראו – איך מבשלים תירס)

2 כפיות דבש

2 כפות רוטב צ’ילי מתוק

2 כפות שמן

*תבלין צ’ילי חריף (לא חובה)




אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל200 מעלות.

-מערבבים בקערית דבש, צ’ילי מתוק ושמן. מתבלים את קלחי התירס היטב.

-מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור למשך כ-15 דקות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*מפזרים מעל קמצוץ תבלין צ’ילי חריף (לא חובה) ומגישים.

הצעה לתיבול נוסף: 2 כפיות דבש, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן, שן שום כתושה.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגה מקמח שקדים ללא סוכרעוגה מקמח שקדים ללא סוכר
קציצות מש קציצות מש
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
יעל (11:13 11.07.2021)

אפשר עם תירס קפוא? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:21 11.07.2021)

אפשר, לאחר בישול שלהם🙂

avatar
אהובה (17:55 19.08.2018)

יצא ממש נחמד!
אחים שלי התלהבו אבל חלק לא אהבו עם התיבול אז עשיתי חלק עם תיבול וחלק בלי בכל אופן המתכונים נפלאים.

avatar
רונה (21:46 24.09.2017)

המתכון מעולה יצא טעים מאוד הילדים שלי מאוד אהבו ויש לי שאלה תוכלי לעשות מתכון לסושי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:26 24.09.2017)

שמחה לשמוע 🙂
לגבי הסושי, אם אני אמצא דרך פשוטה ומהירה להכנה כמובן שאפרסם.