זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
6 חצאי קלחי תירס מבושלים (ראו – איך מבשלים תירס)
2 כפיות דבש
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות שמן
*תבלין צ'ילי חריף (לא חובה)
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל200 מעלות.
-מערבבים בקערית דבש, צ'ילי מתוק ושמן. מתבלים את קלחי התירס היטב.
-מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור למשך כ-15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
*מפזרים מעל קמצוץ תבלין צ'ילי חריף (לא חובה) ומגישים.
הצעה לתיבול נוסף: 2 כפיות דבש, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן, שן שום כתושה.
ראו גם
- ברוקולי בשום ולימון |
- תבשיל הודי צמחוני |
- סלט קישואים וגמבה |
- קינואה עם פלפל ותירס |
- קינואה וירקות אפויים |
- פטריות עם אפונה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
תגובות
יצא ממש נחמד!
אחים שלי התלהבו אבל חלק לא אהבו עם התיבול אז עשיתי חלק עם תיבול וחלק בלי בכל אופן המתכונים נפלאים.
המתכון מעולה יצא טעים מאוד הילדים שלי מאוד אהבו ויש לי שאלה תוכלי לעשות מתכון לסושי?
שמחה לשמוע 🙂
לגבי הסושי, אם אני אמצא דרך פשוטה ומהירה להכנה כמובן שאפרסם.