מצרכים להכנת קישואים, גמבה וזיתים
- בצל בינוני קצוץ
- שן שום שמנה כתושה
- 3 קישואים בינוניים קלופים חתוכים לחצאי עיגול
- פלפל אדום (גמבה) חתוך לרצועות
- שני שליש כוס זיתים ירוקים מגולענים
- רבע כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים
- רבע כוס מים
תיבול:
- כפית שטוחה פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים קישואים, גמבה וזיתים?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה.
- מוסיפים שום כתוש, קישואים, פלפל אדום ורבע כוס מים ומבשלים עם מכסה במשך 15-20 דקות, עד שהירקות מתרככים (יש לערבב מידי פעם).הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים זיתים ומבשלים כ-5 דקות נוספות. מפזרים כוסברה או פטרוזיליה ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור. מערבבים במשך כדקה. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
38 תגובות
כניסה
38 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














