שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 5 דקות

מס’ מנות: כוס אחת

סוג: פרווה

רכיבים

כוס מרטיני

60 מ”ל ג’ין
15 מ”ל וורמוט יבש
1 כוס קוביות קרח

1-2 זיתים ירוקים או פלח לימון

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים בכוס ערבוב ג’ין, ורמוט יבש וקוביות קרח. מערבבים בעזרת כפית ערבוב.

-מוזגים את המשקה מכוס הערבוב לכוס המרטיני, תוך סינון הקרח.

-מניחים בכוס זיתים ירוקים או פלח לימון ומגישים.

*מומלץ לקרר את הכוס לפני המזיגה: להכניס אותה למקפיא כ-5 דקות לפני ההכנה או למלא אותה בקרח.

ראו גם
גלידת קינדרגלידת קינדר
פיצה בטאבון נינג’ה פיצה בטאבון נינג’ה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה