שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 5 דקות

מס’ מנות: כוס אחת

סוג: פרווה

רכיבים

כוס מרטיני

50 מ”ל וויסקי קנדי / שיפון

20 מ”ל ורמוט אדום

2 נגיעה (שפריץ) אנגוסטורה ביטר

כוס קרח

1 דובדבן מרשינו לקישוט

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מוזגים את כל המרכיבים לכוס ערבוב יחד עם הקרח.

-מערבבים היטב ומסננים לכוס מרטיני (בלי הקרח).

-מוסיפים דובדבן לקישוט.

*מומלץ לקרר את הכוס לפני המזיגה: להכניס אותה למקפיא כ-5 דקות לפני ההכנה או למלא אותה בקרח.

 

ראו גם
עוגת ביסקוויטים והשחרעוגת ביסקוויטים והשחר
מתכון לניוקי מתכון לניוקי
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה