זמן הכנה: 5 דקות
מס’ מנות: כוס אחת
סוג: פרווה
רכיבים
כוס מרטיני
50 מ”ל וויסקי קנדי / שיפון
20 מ”ל ורמוט אדום
2 נגיעה (שפריץ) אנגוסטורה ביטר
כוס קרח
1 דובדבן מרשינו לקישוט
אופן ההכנה
-מוזגים את כל המרכיבים לכוס ערבוב יחד עם הקרח.
-מערבבים היטב ומסננים לכוס מרטיני (בלי הקרח).
-מוסיפים דובדבן לקישוט.
*מומלץ לקרר את הכוס לפני המזיגה: להכניס אותה למקפיא כ-5 דקות לפני ההכנה או למלא אותה בקרח.
ראו גם
- פשטידת כרישה |
- עוגת קרמבו לפסח |
- לביבות כרישה (קפואה) |
- אלפחורס לפסח |
- מחמאר מרוקאי |
- קציצות בשר לפסח
מתכון זה שייך לאוסף: קוקטיילים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה