שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 5 דקות

מס’ מנות: כוס אחת

סוג: פרווה

רכיבים

כוס שמפניה, פלוט או כוס יין גבוהה ורחבה

80 מ”ל מיץ תפוזים תפוזים סחוט טרי וקר

160 מ”ל יין מבעבע קר (שמפניה, קאווה או פרוסקו)

קוביות קרח

פלח תפוז דק וקליפת תפוז מגוררת לקישוט

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים בכוס את קוביות הקרח ושופכים בעדינות את מיץ התפוזים.

-מוסיפים יין מבעבע ומקשטים את שולי הכוס בפלח התפוז ובגרידת הקליפה. מערבבים קלות עם כפית ומגישים מיד.

*מומלץ לקרר את הכוס לפני המזיגה: להכניס אותה למקפיא כ-5 דקות לפני ההכנה או למלא אותה בקרח.

ראו גם
כבד קצוץכבד קצוץ
עוגת בנטו עוגת בנטו
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה