שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

מצרכים:

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות גדולות (2X2 ס”מ)

חומרי התיבול: כף קמח, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור

חומרי הבלילה: 1.5 כוסות קמח , 1.5 כוסות סודה (מים מוגזים), כף פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח ופלפל שחור




אופן הכנה:

-מניחים את קוביות העוף בקערת חומרי התיבול ומערבבים.

-מניחים את חומרי הבלילה בצלחת עמוקה ומערבבים היטב.

-טובלים את העוף בבלילה ומטגנים בזהירות במחבת עם שמן עמוק כדקה מכל צד עד שמזהיב.

*מומלץ להגיש עם קטשופ או רוטב אלף האיים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פלחי תפוחי אדמה אפוייםפלחי תפוחי אדמה אפויים
עוגיות שיבולת שועל ללא סוכר עוגיות שיבולת שועל ללא סוכר
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
חני (13:05 10.11.2024)

היי אפרת, אפשר להכין עם פילה עוף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:36 10.11.2024)

כן🙂

avatar
חני (13:52 20.10.2024)

היי אפרת, מי סודה צריךשיהיה קר ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:02 20.10.2024)

לא חייב

avatar
שבי (18:16 20.05.2024)

פפריקה חריפה במקום מתוקה,תשפיע?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:01 20.05.2024)

זה ייצא חריף מידי. אפשר להפחית לשליש-חצי כפית.

avatar
שבי (17:46 20.05.2024)

האם אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן?
(מתכון:צ’יקן נאגטס)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:00 20.05.2024)

נראה לי שכן.

avatar
מלכה (16:22 31.03.2024)

האם ניתן לטגן לא בטיגון עמוק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 31.03.2024)

כן אפשר.

avatar
CG (18:02 19.02.2024)

הי, המתכון מעולה, הכנתי מלא פעמים ותמיד טעים אש 🔥
אפשר להכין את זה בנינג’ה? יש שינויים? יצא טוב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:24 19.02.2024)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן (בתוכנית AIRFRY)
חשוב רק לשמן היטב את סלסלת הטיגון ואת הנאגטס עצמם.

avatar
אסתי (21:48 22.11.2023)

היי, תודה על המתכונים הנפלאים שלך.
הייתי שמחה להבין מה התפקיד של הסודה כאן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:44 23.11.2023)

היי אסתי,
בגלל שהסודה מוגזת היא תורמת למרקם הפריך.

avatar
רותם (12:51 2.01.2023)

הי אפרת, תודה רבה על אתר מהמם!
משתמשת בו הרבה. כשמחפשת ברשת מתכון מסוים יודעת שאפשר לסמוך עליך:)

בדיוק אין לי פפריקה.. אפשר להחליף בתבלין גריל עוף?
והאם 500 גרם חזה עוף זה בערך פרפר אחד או 2?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:20 2.01.2023)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים באתר(:
אפשר לשים תבלין גריל עוף. פרפר אחד= כ-450 גרם.

avatar
מויא (13:07 26.12.2022)

שלום! במה אפשר להחליף את הקמח במשהו לא גלוטן ושעדיין ישאר פריך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:08 26.12.2022)

היי,
אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור, המרקם ישתנה מעט.

avatar
miri (17:09 17.08.2022)

יצא ממש ממש טעים!
תודה, מאוד נהנית מהאתר שלך זה עזר לי להתחיל לבשל בקלות,
רק שאלה , אם שומרים את הבלילה במקרר זה לא מאבד את האפקט של הסודה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:27 17.08.2022)

היי,
שמחה מאד שיצא מוצלח ושאת נהנית מהמתכונים באתר(:
פחות כדאי לשמור את הבלילה במקרר אבל זה אפשרי (המרקם הפריך טיפה יושפע מכך).

avatar
איב (23:31 12.07.2022)

איך לדעתך לעשות או להתאים את המתכון ל air fryer?

avatar
איב (23:48 12.07.2022)

אה ועל הדרך איך לאחסן עד זה עד בישול אם אני מכינה בנאגלות? ז”א להכין הכל ואז להקפיא? או לטבול ואיכשהו להקפיא טבול או פשוט לאחסן במקרר כמה ימים?

ותודהההה את אלופה ברמות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:51 13.07.2022)

כן, תכיני הכל ותקפיאי לאחר ההכנה.
בהצלחה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:50 13.07.2022)

היי,
אני מניחה שאפשר להכין בair fryer- לרסס בספריי שמן את הנאגטס לאחר הציפוי ולהכניס למכשיר ל-5 דק’ בערך מכל צד.

avatar
איב (12:42 13.07.2022)

תודה על המענה!!
להקפיא ואז? לחמם באייר פראייר שוב?
או לפני ההקפאה להכין רק חלקית ולא עד מוכנות מלאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:27 13.07.2022)

אפשר להקפיא וחמם במיקרוגל או במחבת או באייר פראייר.
פחות כדאי להכין חלקית ולהקפיא.

avatar
ליאה (12:05 22.03.2022)

היי אפרת,
האם לכמות של 1 ק”ג חזה עוף צריך להכפיל כמויות בשאר המצרכים? שואלת כי באחת התגובות מישהי כתבה שהכפילה כמויות ויצאה בלילה דלילה ולא יצא מוצלח… תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:17 22.03.2022)

היי,
לקילו עוף יש להכפיל גם את שאר הכמויות פי 2.
יתכן שהבלילה יצאה דלילה בגלל חוסר דיוק בכמויות, לכן חשוב להקפיד על דיוק בכמויות ועל שימוש בכוס מדידה.
בהצלחה!

avatar
רועי (00:50 18.02.2022)

היי אפרת,
מה עדיף – קמח רגיל או קמח תופח?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:24 18.02.2022)

היי,
יש להשתמש בקמח רגיל, לא תופח(:

avatar
חני (17:50 24.09.2021)

יצא טעים מאד מאד! אוהבת את המתכונים שלך אפרת. שבת שלום וחג סוכות שמח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:12 24.09.2021)

שמחה מאד לשמוע! שבת שלום חני❤

avatar
Gitty Honig (04:37 1.09.2021)

הי אפרת,

קודם כל חייבת להגיד שאין על המתכונים שלך! ובתור אישה עובדת הם עוד יותר מושלמים!

עכשיו לשאלה:
אני מחפשת מתכון לסנדוויץ’ בשרי עם חזה עוף משהו שאפשר לאכול תוך כדי נסיעה, נראה לך המתכון הזה מתאים? או שיש לך אולי מתכון אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:22 1.09.2021)

היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר!
המתכון הנוכחי מתאים לקחת לדרך, ויש לי מתכון אפילו מתאים יותר- פיתה עם חזה עוף (אפשר להכניס את העוף לכל מאפה ולא חייב דווקא פיתה)😊

avatar
א (13:42 16.08.2021)

רעיון לארוחת צהרים עם צ’יקן נאגטס
רוצה לפנק את הילדים כשאני בחופש 😉

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:17 16.08.2021)

איזה כיף! שמחה שאהבת😊

avatar
מירי (17:13 9.08.2021)

דבר ראשון תודה על המתכונים
רציתי לשאול אם אפשר לתגן בשמן לא עמוק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:42 9.08.2021)

היי מירי,
רצוי לטגן בשמן עמוק היות וזה מה שנותן את המרקם הפריך לנאגטס. במידה ואת לא מעוניינת- את יכולה לטגן בשמן שגובהו לכל הפחות ס”מ אחד.
בהצלחה!

avatar
ריקי (18:01 29.06.2021)

אין לי סודה
מה אפשר במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:14 29.06.2021)

אפשר מים קרים או בירה לבנה.

avatar
דסי (17:57 15.06.2021)

יאאא זה טעייייייייייים
את מושלמת!!!
וכל המתכונים שלך מדהימים וטעימים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:42 15.06.2021)

איזה כיף שאהבת! תודה על הפרגון❤

avatar
יסכה (13:03 28.04.2021)

האם ניתן להקפיא?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:00 28.04.2021)

היי יסכה,
אפשר😊

avatar
ליטל (18:57 7.02.2021)

היי אפרת מה הכמויות ל670 גר’ חזה עוף ?
ולטבול בבלילה הכוונה כמו שניצל שטובלים שניצל ואז לטגן מיד?
תודה 🙏

avatar
ליטל (22:01 7.02.2021)

ושאלה נוספת אם אני רוצה להוסיף גריל עוף לתיבול ולבלילה כמה להשים ?
תודה תודה….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:15 7.02.2021)

את יכולה להוסיף כפית שטוחה גריל עוף לחומרי התיבול ולהפחית את כמות הפפריקה לכפית שטוחה.
בבלילה אפשר לשים חצי כפית.

avatar
ליטל (22:08 7.02.2021)

סליחה מראש על כל השאלות כמה שמן בערך צריך (בס”מ)
תודה שוב 🙏🙏🙏

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:18 7.02.2021)

גובה לפחות 1.5 ס”מ ומומלץ להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:12 7.02.2021)

היי ליטל,
לחומרי התיבול שימי כף ושליש קמח, כפית גדושה פפריקה מתוקה, 3/4 כפית מלח ומעט פלפל שחור.
חומרי הבלילה – אין שינוי בכמויות.

avatar
ליטל (22:20 7.02.2021)

אלופה !!
מה הייתי עושה בלעדייך ❤️

avatar
ליטל (14:38 8.02.2021)

אפרתתת יצא טעים בטירוף תודה ענקית 💗

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:05 8.02.2021)

איזה כיף לשמוע!

avatar
הילה (15:51 26.11.2020)

האם אפשר להשתמש בדיאט קולה במקום סודה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:27 26.11.2020)

אני לא יודעת איך זה יוצא מבחינת טעם, לא ניסיתי.

avatar
יעל (08:19 17.02.2021)

עד כמה שאני יודעת אסור לחמם דיאט קולה, הממתיק בדיאט קולה מתפרק בחום

avatar
מילי (08:41 19.11.2020)

בוקר טוב אפרת 🙂
האם אפשרי לדעתך לחמם במחבת עם ציפוי נון סטיק, יבשה ונקייה, על אותה דרך שהמלצת לחמם בתנור?
כלומר לחמם את המחבת מאד מאד לפני כן, ואז להניח בה את הנאגטס לכמה דק\’ משני הצדדים.
מה אומרת?
תודה רבה ויום טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:12 19.11.2020)

היי מילי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שזה לא יהיה אותו טעם.
במידה ותרצי לנסות בכל זאת, תדאגי לפחות לרסס בספריי שמן את המחבת מפעם לפעם
יום נפלא❤️

avatar
מילי (10:03 20.11.2020)

חוזרת לעדכן שניסיתי לחמם במחבת כהמלצתך והרעיון לרסס בשמן היה מעולה!
החימום באופן הזה החזיר לנאגטס את הפריכות, ריענן את הטעם והיה טעים מאד!
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:16 20.11.2020)

מעולה!
תודה רבה שחזרת לעדכן יקרה
שמחה לקרוא שיצא מוצלח
שבת שלום❤️

avatar
מוריה (18:04 3.09.2020)

שלום אפרת
האם אפשרי להכין מראש? יהיה טעים גם מחר או שחייבים לאכול על המקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:16 3.09.2020)

היי מוריה,
כמובן שזה הכי טעים כשזה טרי אבל אפשר גם לשמור במקרר מכוסה ולחמם בתנור לפני ההגשה (יש לחמם את התנור לפני ל200 מעלות וכשהתנור חם מאוד להכניס את הנאגטס).

avatar
Vered Pontromoli (16:01 24.07.2020)

טעים טעים טעים!!
תודה

צ’יקן נאגטס (חטיפי חזה עוף)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:05 24.07.2020)

נראה מעולה!
תודה ורד 🙂

avatar
ברכה (18:43 22.04.2020)

אין לי סודה אפשר מים רגילים במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 22.04.2020)

כן, אפשר לשים מים קרים.

avatar
עדי (21:11 2.04.2020)

הכנתי ויצא מושלם . נשארה בלילה מה אפשר להכין ממנה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 2.04.2020)

היי עדי,
אפשר להשתמש בבלילה לעיגולי בצל מטוגנים כמו במתכון הזה – טבעות בצל.

avatar
עדי (01:22 3.04.2020)

המון תודה אנסה את זה

avatar
דיקלה (12:27 17.03.2020)

היי אפרת
האם אפשר להכין מחזה עוף טחון ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 17.03.2020)

אולי אפשר להכין כמו קציצה קטנה ולתבול אותה במרכיבי הבלילה אבל אני לא יודעת אם זה יחזיק מעמד בטיגון ולא יתפרק.

avatar
יפית (14:15 18.07.2019)

יצא מעולה.!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 18.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
שמחה (10:18 4.06.2019)

אפרת הכנתי את זה פעם ראשונה התחסל תוך שניות בלי לשים לה טעיםםםם!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 4.06.2019)

נראה מעולה 😍
תודה שמחה

avatar
שרון (08:00 8.08.2018)

היי אפרת
אם אני רוצה לאפות אותם . האם עדיין זה ייצא טוב? אם כן לכמה מעלות וזמן תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 8.08.2018)

היי שרון,
לא ניסיתי אבל לדעתי זה לא ייצא אותו הדבר באפיה.
בכל מקרה, חשוב לשמן נייר אפיה בנדיבות, להניח את חתיכות העוף המצופות, לרסס מעל בשמן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך 15-20 דקות מכל צד (חשוב שהתנור יהיה חם מאוד).

avatar
שושי (15:13 16.05.2018)

זה טעים גם קר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 16.05.2018)

קר לא. זה טעים חם או לפחות בטמפ’ החדר.

avatar
יעל (20:19 3.02.2018)

היי אפרת,
זה ילך עם בירה שחורה במקום סודה? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 3.02.2018)

היי יעל,
לא יצא לי לנסות אבל דווקא נשמע מעניין.

avatar
אורנה (10:20 18.12.2017)

בוקר טוב,
נראה מעורר תאבון
האם צריך להשתמש בחזה עוף שלם או חזה עוף הפרוס לשניצלים?
לפי התמונה זה נראה חזה עוף פרוס
תודה ויום מקסים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:43 18.12.2017)

היי אורנה,
אפשר גם וגם. אם רוצים להרגיש יותר את העוף אז כדאי להשתמש בחזה עוף שלם. אם רוצים להרגיש פחות עוף ויותר פריכות של הציפוי אז כדאי להשתמש בעוף פרוס.
יום נפלא 🙂

avatar
שני (15:39 20.10.2017)

היי! האם הטעם משתנה אם משתמשים בבירה לבנה במקום סודה? רוצה להכין עכשיו ואין לי סודה, אך אם זה קריטי בטעם אצא לקנות.
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 20.10.2017)

לא חושבת שזה מאוד קריטי.

avatar
מלכי (17:04 10.10.2017)

שלום רציתי לשאול אם סודה בטעם לימון זה בסדר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:15 10.10.2017)

בגדול נראה לי שכן. תלוי עד כמה הטעם של הלימון עדין.

avatar
דורון (10:52 28.07.2017)

הערה מאוד חשובה חייב להשתמש במים מוגזים וגם אפשר להשתמש בבירה לבנה אין מה לדאוג האלכוהול של הבירה מתהדה בתיגון
אם לא משתמשים הדלילה לא תצא טוב היא לא תידבק לעוף והנגטס לא יצאו קרנצים מומלץ להשתמש בשניהם
המים המוגזים נועדו כדי לתפוח את הדלילה מתוצא זו נוצר לחץ בדלילה ובכך הדלילה נדבקת לעוף

avatar
רותם (19:04 21.06.2017)

יצא מעולה.תודה רבה. הוספתי גם שומשום לבלילה ויצא טוווווב.
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 21.06.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
ענת (08:54 22.02.2017)

לא הצליח לי 🙁
הציפוי לא נדבק בכלל לעוף וזה לא יצא קרנצ’י
חשוב להגיד שעשיתי מנה כפולה והכפלתי בהתאמה את החומרים
מה עשיתי לא נכון?

אני מתה על האתר שלך וכל דבר שאני מכינה ממנו יוצא מעולה.. חוץ מזה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:15 22.02.2017)

היי ענת,
מוזר 😐
אם הציפוי לא נדבק לעוף אז זאת כנראה הסיבה שלא יצא קראנצ’י כי הציפוי עושה את הקראנציות החיצונית.
אגב יכול להיות שהבלילה היתה מספיקה גם לקילו עוף ולא היה צורך להכפיל את חומרי הבלילה.
בכל מקרה, אם הכפלת כמויות זה אומר ששמת 3 כוסות קמח ו- 3 כוסות מי סודה מוגזים? השתמשת באותה כוס למדידת הקמח והסודה נכון?

avatar
ענת (12:19 22.02.2017)

כן השתמשתי באותה כוס
לא היו לי מים מוגזים אבל אבל ראיתי בהערות שאמרת שאפשר גם מים קרים אז השתמשתי במים קרים
אני גם חושבת שהכמות שאת ציינת הייתה מספיקה לקילו עוף ד”א

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:51 22.02.2017)

זה ממש מוזר. יכול להיות שהמים המוגזים משפיעים על מרקם הסופי של הבלילה.
כעקרון התערובת אמורה להיות מעט סמיכה כדי שהיא תתפס בחזה העוף. התערובת יצאה לך דלילה?
טבלת את העוף בבלילה וישר שמת בשמן החם?

avatar
ענת (13:09 22.02.2017)

היא יצאה לי די דלילה התערובת… כנראה שזאת הייתה הבעיה…
שמתי את העוף יש בשמן אחרי הטבילה בבלילה

avatar
Moni (20:42 20.01.2017)

יצא מעולה!!!
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:24 21.01.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
סיגל (10:21 28.09.2016)

היי אפשר לאפות בתנור
צריך להוסיף שמן
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:43 28.09.2016)

היי סיגל
לא ניסיתי אבל אני מניחה שזה לא יהיה אותו טעם.
אם את רוצה לאפות יש לשמן נייר אפיה (רצוי בנדיבות) להניח את חתיכות העוף המצופות, לרסס מעל בשמן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך 15-20 דקות מכל צד (חשוב שהתנור יהיה חם מאוד).

avatar
יעל (23:48 28.07.2016)

הי אפרת,
האתר שלך פשוט מדהים!!!!!
רציתי לדעת מה כמות החזה עוף שצריך (בפרוסות דקות) כדי להגיע ל – 500 גרם?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:53 29.07.2016)

תודה יעל!
בסביבות 6-8 פרוסות אם הן דקות (ותלוי כמה דקות חתכו אותן).
שבת שלום 🙂

avatar
אסתי (16:49 25.07.2016)

אם אין לי סודה ולא בירה אז עדיף להוסיף סודה לשתיה (אבקה) למים או שזה לא קשור?
תודה רבה על המתכונים המוצלחים, אני נהנית מהם מאד!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:59 25.07.2016)

היי אסתי,
את יכולה לשים מים קרים (אבקת סודה לשתיה לא תעשה את המים מוגזים ולכן אין צורך להשתמש בה).
בהצלחה 😉

avatar
מאיה (21:12 1.07.2016)

אני מכינה ברגעים אלו ונשארה לי בלילה . מה אפשר לעשות איתה? מריח מעולה! תכף נטעם
שבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:05 1.07.2016)

היי מאיה,
את יכולה לשמור אותה במקרר עד 3 ימים (אם את מתכוונת להכין שוב את המתכון).
שבת שלום 🙂

avatar
ליאור (08:58 26.06.2016)

שלום, כמה זמן צריך לשים את החזה עוף בחומרי הבלילה? רק לשם ערבוב או שצריך להשרות את זה שעה לפני בבלילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:00 26.06.2016)

היי ליאור,
אין צורך להשרות את זה, רק לערבב ולטגן.
שבוע נפלא 🙂

avatar
אפרת (13:55 22.06.2016)

הי אפרת…מה שלומך? טוב, מה זה הדבר הטעים הזה??? את צריכה לרשום אזהרה בכותרת שזה ממכר…בחיי שעצרתי את עצמי בכוח מלהמשיך ולאכול…תודה על מתכון מצוין!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:07 22.06.2016)

איזה כיף לשמוע!!
תודה אפרת והמשך יום מעולה 🙂

avatar
אוסנת הראל (09:07 14.02.2016)

יצא מעולה! תודה רבה שוב ושוב על אתר מועיל ויעיל!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:39 14.02.2016)

כיף לשמוע! תודה על העדכון ושבוע נפלא 🙂

avatar
לירון (18:29 19.10.2015)

היי, גיליתי לאחרונה את האתר מתכונים מדהימים קלים וטעימים עשיתי עכשיו את הנאגטס והילדים פשוט טרפווו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:48 19.10.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂

avatar
כרמית (11:09 16.10.2015)

יצא מעולה .. שאלה קטנה אפשר להחליף את יזה העוף בפרגית חתוכה דק ????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:12 16.10.2015)

היי כרמית,
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להשתמש בפרגית אבל עדיף שתהיה חתוכה עבה אחרת מרגישים יותר ציפוי ופחות בשר (איך שאוהבים 😉 )

avatar
ב' (14:21 16.09.2015)

הכנתי לסעודה משותפת של 10 זוגות וילדים בראש השנה- התבנית הסתיימה…
ילדים והוריהם נהנו כאחד.
תודה ושנה טובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:33 16.09.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושנה טובה 🙂

avatar
נופר (18:07 28.03.2015)

היי, אם אין לי סודה ולא בירה לבנה? האם יש משהו במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:46 28.03.2015)

היי נופר,
בגלל שהסודה והבירה מוגזים הם תורמים למרקם הפריך. אפשר להשתמש גם בספרייט אבל אם אין לך את יכולה להכין עם מים קרים.
שבוע טוב 🙂

avatar
אושרת (20:03 1.01.2015)

רציתי בבקשה לשאול, האם צריך לדפוק את החזה עוף לפני שנכנסים לקערת התיבול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:22 1.01.2015)

הי אושרת,
אין צורך לדפוק את חזה העוף, הוא יכול להיות עבה במקרה הזה.

avatar
דנה (20:16 10.10.2014)

היי האם אפשר להחליף את הסודה במשהו אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:43 10.10.2014)

היי דנה,
אפשר להחליף בבירה לבנה.

avatar
עינב (08:52 10.10.2014)

שלום לך,
ראשית רציתי לומר, כאחת שממש גרועה בבישול, המתכונים באתר שלך אינם מסובכים, מצליחים ולא פעם מבקשים ממני את המתכון ואני מיד מפנה לאתרך, אז תודה על כך.

רציתי לדעת האם בחטיפי הנאגטס אין צורך בביצים ובפרורי לחם?
תודה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:48 10.10.2014)

תודה עינב! כיף גדול לשמוע 😉
לגבי המתכון הזה, אין צורך בביצים או בפירורי לחם.
שבת שלום 🙂

avatar
דידי (09:35 21.09.2014)

תודה רבה! שנה טובה
🙂

avatar
דידי (23:26 17.09.2014)

שלום לך, תודה רבה על המתכונים המופלאים. אני נעזרת באתר שלך המון!
רציתי לדעת באופן כללי, כמה מלח צריך לשים בבלילה של 2 ביצים לטיגון שניצלים? אני יודעת שמלח ופלפל כל אחד לפי טעמו האישי, אך רוצה לדעת בגדול את הכמות הסבירה.
המון תודה ושנה נפלאה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:28 18.09.2014)

הי דידי,
קודם כל אני שמחה שאת נהנת ממתכונים באתר 🙂
לגבי כמות המלח, ההמלצה שלי היא לשים רבע כפית מלח עם חומרי התיבול (עם הקמח והפפריקה) ורבע כפית בבלילה עם הביצים. לגבי פלפל שחור, אני ממליצה לשים בשני המקרים כמות מזערית, ממש קמצוץ עם האצבעות.
שנה טובה ומתוקה!

לקריאת כל התגובות