שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

מצרכים:

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות גדולות (2X2 ס”מ)

חומרי התיבול: כף קמח, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור

חומרי הבלילה: 1.5 כוסות קמח , 1.5 כוסות סודה (מים מוגזים), כף פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

-מניחים את קוביות העוף בקערת חומרי התיבול ומערבבים.

-מניחים את חומרי הבלילה בצלחת עמוקה ומערבבים היטב.

-טובלים את העוף בבלילה ומטגנים בזהירות במחבת עם שמן עמוק כדקה מכל צד עד שמזהיב.

*מומלץ להגיש עם קטשופ או רוטב אלף האיים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פלחי תפוחי אדמה אפוייםפלחי תפוחי אדמה אפויים
עוגיות שיבולת שועל ללא סוכר עוגיות שיבולת שועל ללא סוכר

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
חני (17:50 24.09.2021)

יצא טעים מאד מאד! אוהבת את המתכונים שלך אפרת. שבת שלום וחג סוכות שמח.

מתכונים ב-10 דקות (18:12 24.09.2021)

שמחה מאד לשמוע! שבת שלום חני❤

Gitty Honig (04:37 1.09.2021)

הי אפרת,

קודם כל חייבת להגיד שאין על המתכונים שלך! ובתור אישה עובדת הם עוד יותר מושלמים!

עכשיו לשאלה:
אני מחפשת מתכון לסנדוויץ’ בשרי עם חזה עוף משהו שאפשר לאכול תוך כדי נסיעה, נראה לך המתכון הזה מתאים? או שיש לך אולי מתכון אחר?

מתכונים ב-10 דקות (09:22 1.09.2021)

היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר!
המתכון הנוכחי מתאים לקחת לדרך, ויש לי מתכון אפילו מתאים יותר- פיתה עם חזה עוף (אפשר להכניס את העוף לכל מאפה ולא חייב דווקא פיתה)😊

א (13:42 16.08.2021)

רעיון לארוחת צהרים עם צ’יקן נאגטס
רוצה לפנק את הילדים כשאני בחופש 😉

מתכונים ב-10 דקות (15:17 16.08.2021)

איזה כיף! שמחה שאהבת😊

מירי (17:13 9.08.2021)

דבר ראשון תודה על המתכונים
רציתי לשאול אם אפשר לתגן בשמן לא עמוק?

מתכונים ב-10 דקות (18:42 9.08.2021)

היי מירי,
רצוי לטגן בשמן עמוק היות וזה מה שנותן את המרקם הפריך לנאגטס. במידה ואת לא מעוניינת- את יכולה לטגן בשמן שגובהו לכל הפחות ס”מ אחד.
בהצלחה!

ריקי (18:01 29.06.2021)

אין לי סודה
מה אפשר במקום?

מתכונים ב-10 דקות (20:14 29.06.2021)

אפשר מים קרים או בירה לבנה.

דסי (17:57 15.06.2021)

יאאא זה טעייייייייייים
את מושלמת!!!
וכל המתכונים שלך מדהימים וטעימים

מתכונים ב-10 דקות (20:42 15.06.2021)

איזה כיף שאהבת! תודה על הפרגון❤

יסכה (13:03 28.04.2021)

האם ניתן להקפיא?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (14:00 28.04.2021)

היי יסכה,
אפשר😊

ליטל (18:57 7.02.2021)

היי אפרת מה הכמויות ל670 גר’ חזה עוף ?
ולטבול בבלילה הכוונה כמו שניצל שטובלים שניצל ואז לטגן מיד?
תודה 🙏

ליטל (22:01 7.02.2021)

ושאלה נוספת אם אני רוצה להוסיף גריל עוף לתיבול ולבלילה כמה להשים ?
תודה תודה….

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:15 7.02.2021)

את יכולה להוסיף כפית שטוחה גריל עוף לחומרי התיבול ולהפחית את כמות הפפריקה לכפית שטוחה.
בבלילה אפשר לשים חצי כפית.

ליטל (22:08 7.02.2021)

סליחה מראש על כל השאלות כמה שמן בערך צריך (בס”מ)
תודה שוב 🙏🙏🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:18 7.02.2021)

גובה לפחות 1.5 ס”מ ומומלץ להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:12 7.02.2021)

היי ליטל,
לחומרי התיבול שימי כף ושליש קמח, כפית גדושה פפריקה מתוקה, 3/4 כפית מלח ומעט פלפל שחור.
חומרי הבלילה – אין שינוי בכמויות.

ליטל (22:20 7.02.2021)

אלופה !!
מה הייתי עושה בלעדייך ❤️

ליטל (14:38 8.02.2021)

אפרתתת יצא טעים בטירוף תודה ענקית 💗

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:05 8.02.2021)

איזה כיף לשמוע!

הילה (15:51 26.11.2020)

האם אפשר להשתמש בדיאט קולה במקום סודה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:27 26.11.2020)

אני לא יודעת איך זה יוצא מבחינת טעם, לא ניסיתי.

יעל (08:19 17.02.2021)

עד כמה שאני יודעת אסור לחמם דיאט קולה, הממתיק בדיאט קולה מתפרק בחום

מילי (08:41 19.11.2020)

בוקר טוב אפרת 🙂
האם אפשרי לדעתך לחמם במחבת עם ציפוי נון סטיק, יבשה ונקייה, על אותה דרך שהמלצת לחמם בתנור?
כלומר לחמם את המחבת מאד מאד לפני כן, ואז להניח בה את הנאגטס לכמה דק\’ משני הצדדים.
מה אומרת?
תודה רבה ויום טוב

מתכונים ב-10 דקות (10:12 19.11.2020)

היי מילי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שזה לא יהיה אותו טעם.
במידה ותרצי לנסות בכל זאת, תדאגי לפחות לרסס בספריי שמן את המחבת מפעם לפעם
יום נפלא❤️

מילי (10:03 20.11.2020)

חוזרת לעדכן שניסיתי לחמם במחבת כהמלצתך והרעיון לרסס בשמן היה מעולה!
החימום באופן הזה החזיר לנאגטס את הפריכות, ריענן את הטעם והיה טעים מאד!
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (10:16 20.11.2020)

מעולה!
תודה רבה שחזרת לעדכן יקרה
שמחה לקרוא שיצא מוצלח
שבת שלום❤️

מוריה (18:04 3.09.2020)

שלום אפרת
האם אפשרי להכין מראש? יהיה טעים גם מחר או שחייבים לאכול על המקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:16 3.09.2020)

היי מוריה,
כמובן שזה הכי טעים כשזה טרי אבל אפשר גם לשמור במקרר מכוסה ולחמם בתנור לפני ההגשה (יש לחמם את התנור לפני ל200 מעלות וכשהתנור חם מאוד להכניס את הנאגטס).

Vered Pontromoli (16:01 24.07.2020)

טעים טעים טעים!!
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:05 24.07.2020)

נראה מעולה!
תודה ורד 🙂

ברכה (18:43 22.04.2020)

אין לי סודה אפשר מים רגילים במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 22.04.2020)

כן, אפשר לשים מים קרים.

עדי (21:11 2.04.2020)

הכנתי ויצא מושלם . נשארה בלילה מה אפשר להכין ממנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 2.04.2020)

היי עדי,
אפשר להשתמש בבלילה לעיגולי בצל מטוגנים כמו במתכון הזה – טבעות בצל.

עדי (01:22 3.04.2020)

המון תודה אנסה את זה

דיקלה (12:27 17.03.2020)

היי אפרת
האם אפשר להכין מחזה עוף טחון ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 17.03.2020)

אולי אפשר להכין כמו קציצה קטנה ולתבול אותה במרכיבי הבלילה אבל אני לא יודעת אם זה יחזיק מעמד בטיגון ולא יתפרק.

יפית (14:15 18.07.2019)

יצא מעולה.!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 18.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂

שמחה (10:18 4.06.2019)

אפרת הכנתי את זה פעם ראשונה התחסל תוך שניות בלי לשים לה טעיםםםם!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 4.06.2019)

נראה מעולה 😍
תודה שמחה

שרון (08:00 8.08.2018)

היי אפרת
אם אני רוצה לאפות אותם . האם עדיין זה ייצא טוב? אם כן לכמה מעלות וזמן תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 8.08.2018)

היי שרון,
לא ניסיתי אבל לדעתי זה לא ייצא אותו הדבר באפיה.
בכל מקרה, חשוב לשמן נייר אפיה בנדיבות, להניח את חתיכות העוף המצופות, לרסס מעל בשמן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך 15-20 דקות מכל צד (חשוב שהתנור יהיה חם מאוד).

שושי (15:13 16.05.2018)

זה טעים גם קר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 16.05.2018)

קר לא. זה טעים חם או לפחות בטמפ’ החדר.

יעל (20:19 3.02.2018)

היי אפרת,
זה ילך עם בירה שחורה במקום סודה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 3.02.2018)

היי יעל,
לא יצא לי לנסות אבל דווקא נשמע מעניין.

אורנה (10:20 18.12.2017)

בוקר טוב,
נראה מעורר תאבון
האם צריך להשתמש בחזה עוף שלם או חזה עוף הפרוס לשניצלים?
לפי התמונה זה נראה חזה עוף פרוס
תודה ויום מקסים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:43 18.12.2017)

היי אורנה,
אפשר גם וגם. אם רוצים להרגיש יותר את העוף אז כדאי להשתמש בחזה עוף שלם. אם רוצים להרגיש פחות עוף ויותר פריכות של הציפוי אז כדאי להשתמש בעוף פרוס.
יום נפלא 🙂

שני (15:39 20.10.2017)

היי! האם הטעם משתנה אם משתמשים בבירה לבנה במקום סודה? רוצה להכין עכשיו ואין לי סודה, אך אם זה קריטי בטעם אצא לקנות.
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 20.10.2017)

לא חושבת שזה מאוד קריטי.

מלכי (17:04 10.10.2017)

שלום רציתי לשאול אם סודה בטעם לימון זה בסדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:15 10.10.2017)

בגדול נראה לי שכן. תלוי עד כמה הטעם של הלימון עדין.

דורון (10:52 28.07.2017)

הערה מאוד חשובה חייב להשתמש במים מוגזים וגם אפשר להשתמש בבירה לבנה אין מה לדאוג האלכוהול של הבירה מתהדה בתיגון
אם לא משתמשים הדלילה לא תצא טוב היא לא תידבק לעוף והנגטס לא יצאו קרנצים מומלץ להשתמש בשניהם
המים המוגזים נועדו כדי לתפוח את הדלילה מתוצא זו נוצר לחץ בדלילה ובכך הדלילה נדבקת לעוף

רותם (19:04 21.06.2017)

יצא מעולה.תודה רבה. הוספתי גם שומשום לבלילה ויצא טוווווב.
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (19:45 21.06.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

ענת (08:54 22.02.2017)

לא הצליח לי 🙁
הציפוי לא נדבק בכלל לעוף וזה לא יצא קרנצ’י
חשוב להגיד שעשיתי מנה כפולה והכפלתי בהתאמה את החומרים
מה עשיתי לא נכון?

אני מתה על האתר שלך וכל דבר שאני מכינה ממנו יוצא מעולה.. חוץ מזה…

מתכונים ב-10 דקות (10:15 22.02.2017)

היי ענת,
מוזר 😐
אם הציפוי לא נדבק לעוף אז זאת כנראה הסיבה שלא יצא קראנצ’י כי הציפוי עושה את הקראנציות החיצונית.
אגב יכול להיות שהבלילה היתה מספיקה גם לקילו עוף ולא היה צורך להכפיל את חומרי הבלילה.
בכל מקרה, אם הכפלת כמויות זה אומר ששמת 3 כוסות קמח ו- 3 כוסות מי סודה מוגזים? השתמשת באותה כוס למדידת הקמח והסודה נכון?

ענת (12:19 22.02.2017)

כן השתמשתי באותה כוס
לא היו לי מים מוגזים אבל אבל ראיתי בהערות שאמרת שאפשר גם מים קרים אז השתמשתי במים קרים
אני גם חושבת שהכמות שאת ציינת הייתה מספיקה לקילו עוף ד”א

מתכונים ב-10 דקות (12:51 22.02.2017)

זה ממש מוזר. יכול להיות שהמים המוגזים משפיעים על מרקם הסופי של הבלילה.
כעקרון התערובת אמורה להיות מעט סמיכה כדי שהיא תתפס בחזה העוף. התערובת יצאה לך דלילה?
טבלת את העוף בבלילה וישר שמת בשמן החם?

ענת (13:09 22.02.2017)

היא יצאה לי די דלילה התערובת… כנראה שזאת הייתה הבעיה…
שמתי את העוף יש בשמן אחרי הטבילה בבלילה

Moni (20:42 20.01.2017)

יצא מעולה!!!
תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:24 21.01.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

סיגל (10:21 28.09.2016)

היי אפשר לאפות בתנור
צריך להוסיף שמן
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (10:43 28.09.2016)

היי סיגל
לא ניסיתי אבל אני מניחה שזה לא יהיה אותו טעם.
אם את רוצה לאפות יש לשמן נייר אפיה (רצוי בנדיבות) להניח את חתיכות העוף המצופות, לרסס מעל בשמן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך 15-20 דקות מכל צד (חשוב שהתנור יהיה חם מאוד).

יעל (23:48 28.07.2016)

הי אפרת,
האתר שלך פשוט מדהים!!!!!
רציתי לדעת מה כמות החזה עוף שצריך (בפרוסות דקות) כדי להגיע ל – 500 גרם?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:53 29.07.2016)

תודה יעל!
בסביבות 6-8 פרוסות אם הן דקות (ותלוי כמה דקות חתכו אותן).
שבת שלום 🙂

אסתי (16:49 25.07.2016)

אם אין לי סודה ולא בירה אז עדיף להוסיף סודה לשתיה (אבקה) למים או שזה לא קשור?
תודה רבה על המתכונים המוצלחים, אני נהנית מהם מאד!

מתכונים ב-10 דקות (17:59 25.07.2016)

היי אסתי,
את יכולה לשים מים קרים (אבקת סודה לשתיה לא תעשה את המים מוגזים ולכן אין צורך להשתמש בה).
בהצלחה 😉

מאיה (21:12 1.07.2016)

אני מכינה ברגעים אלו ונשארה לי בלילה . מה אפשר לעשות איתה? מריח מעולה! תכף נטעם
שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (22:05 1.07.2016)

היי מאיה,
את יכולה לשמור אותה במקרר עד 3 ימים (אם את מתכוונת להכין שוב את המתכון).
שבת שלום 🙂

ליאור (08:58 26.06.2016)

שלום, כמה זמן צריך לשים את החזה עוף בחומרי הבלילה? רק לשם ערבוב או שצריך להשרות את זה שעה לפני בבלילה?

מתכונים ב-10 דקות (09:00 26.06.2016)

היי ליאור,
אין צורך להשרות את זה, רק לערבב ולטגן.
שבוע נפלא 🙂

אפרת (13:55 22.06.2016)

הי אפרת…מה שלומך? טוב, מה זה הדבר הטעים הזה??? את צריכה לרשום אזהרה בכותרת שזה ממכר…בחיי שעצרתי את עצמי בכוח מלהמשיך ולאכול…תודה על מתכון מצוין!!!

מתכונים ב-10 דקות (14:07 22.06.2016)

איזה כיף לשמוע!!
תודה אפרת והמשך יום מעולה 🙂

אוסנת הראל (09:07 14.02.2016)

יצא מעולה! תודה רבה שוב ושוב על אתר מועיל ויעיל!

מתכונים ב-10 דקות (09:39 14.02.2016)

כיף לשמוע! תודה על העדכון ושבוע נפלא 🙂

לירון (18:29 19.10.2015)

היי, גיליתי לאחרונה את האתר מתכונים מדהימים קלים וטעימים עשיתי עכשיו את הנאגטס והילדים פשוט טרפווו

מתכונים ב-10 דקות (19:48 19.10.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂

כרמית (11:09 16.10.2015)

יצא מעולה .. שאלה קטנה אפשר להחליף את יזה העוף בפרגית חתוכה דק ????

מתכונים ב-10 דקות (11:12 16.10.2015)

היי כרמית,
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להשתמש בפרגית אבל עדיף שתהיה חתוכה עבה אחרת מרגישים יותר ציפוי ופחות בשר (איך שאוהבים 😉 )

ב' (14:21 16.09.2015)

הכנתי לסעודה משותפת של 10 זוגות וילדים בראש השנה- התבנית הסתיימה…
ילדים והוריהם נהנו כאחד.
תודה ושנה טובה

מתכונים ב-10 דקות (14:33 16.09.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושנה טובה 🙂

נופר (18:07 28.03.2015)

היי, אם אין לי סודה ולא בירה לבנה? האם יש משהו במקום?

מתכונים ב-10 דקות (19:46 28.03.2015)

היי נופר,
בגלל שהסודה והבירה מוגזים הם תורמים למרקם הפריך. אפשר להשתמש גם בספרייט אבל אם אין לך את יכולה להכין עם מים קרים.
שבוע טוב 🙂

אושרת (20:03 1.01.2015)

רציתי בבקשה לשאול, האם צריך לדפוק את החזה עוף לפני שנכנסים לקערת התיבול?

מתכונים ב-10 דקות (20:22 1.01.2015)

הי אושרת,
אין צורך לדפוק את חזה העוף, הוא יכול להיות עבה במקרה הזה.

דנה (20:16 10.10.2014)

היי האם אפשר להחליף את הסודה במשהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (22:43 10.10.2014)

היי דנה,
אפשר להחליף בבירה לבנה.

עינב (08:52 10.10.2014)

שלום לך,
ראשית רציתי לומר, כאחת שממש גרועה בבישול, המתכונים באתר שלך אינם מסובכים, מצליחים ולא פעם מבקשים ממני את המתכון ואני מיד מפנה לאתרך, אז תודה על כך.

רציתי לדעת האם בחטיפי הנאגטס אין צורך בביצים ובפרורי לחם?
תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (09:48 10.10.2014)

תודה עינב! כיף גדול לשמוע 😉
לגבי המתכון הזה, אין צורך בביצים או בפירורי לחם.
שבת שלום 🙂

דידי (09:35 21.09.2014)

תודה רבה! שנה טובה
🙂

דידי (23:26 17.09.2014)

שלום לך, תודה רבה על המתכונים המופלאים. אני נעזרת באתר שלך המון!
רציתי לדעת באופן כללי, כמה מלח צריך לשים בבלילה של 2 ביצים לטיגון שניצלים? אני יודעת שמלח ופלפל כל אחד לפי טעמו האישי, אך רוצה לדעת בגדול את הכמות הסבירה.
המון תודה ושנה נפלאה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (00:28 18.09.2014)

הי דידי,
קודם כל אני שמחה שאת נהנת ממתכונים באתר 🙂
לגבי כמות המלח, ההמלצה שלי היא לשים רבע כפית מלח עם חומרי התיבול (עם הקמח והפפריקה) ורבע כפית בבלילה עם הביצים. לגבי פלפל שחור, אני ממליצה לשים בשני המקרים כמות מזערית, ממש קמצוץ עם האצבעות.
שנה טובה ומתוקה!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.