שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות גדולות (2X2 ס"מ)

חומרי התיבול: כף קמח, כפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל

חומרי הבלילה: 1.5 כוסות קמח , 1.5 כוסות סודה (מים מוגזים), כף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

-מניחים את קוביות העוף בקערת חומרי התיבול ומערבבים.

-מניחים את חומרי הבלילה בצלחת עמוקה ומערבבים היטב.

-טובלים את העוף בבלילה ומטגנים בזהירות במחבת עם שמן עמוק כדקה מכל צד עד שמזהיב.

*מומלץ להגיש עם קטשופ או רוטב אלף האיים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פלחי תפוחי אדמה אפויים
עוגיות שיבולת שועל ללא סוכר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
Vered Pontromoli (16:01 24.07.2020)

טעים טעים טעים!!
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:05 24.07.2020)

נראה מעולה!
תודה ורד 🙂

Avatar
ברכה (18:43 22.04.2020)

אין לי סודה אפשר מים רגילים במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 22.04.2020)

כן, אפשר לשים מים קרים.

Avatar
עדי (21:11 2.04.2020)

הכנתי ויצא מושלם . נשארה בלילה מה אפשר להכין ממנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 2.04.2020)

היי עדי,
אפשר להשתמש בבלילה לעיגולי בצל מטוגנים כמו במתכון הזה – טבעות בצל.

Avatar
עדי (01:22 3.04.2020)

המון תודה אנסה את זה

Avatar
דיקלה (12:27 17.03.2020)

היי אפרת
האם אפשר להכין מחזה עוף טחון ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 17.03.2020)

אולי אפשר להכין כמו קציצה קטנה ולתבול אותה במרכיבי הבלילה אבל אני לא יודעת אם זה יחזיק מעמד בטיגון ולא יתפרק.

Avatar
יפית (14:15 18.07.2019)

יצא מעולה.!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 18.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
שמחה (10:18 4.06.2019)

אפרת הכנתי את זה פעם ראשונה התחסל תוך שניות בלי לשים לה טעיםםםם!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 4.06.2019)

נראה מעולה 😍
תודה שמחה

Avatar
שרון (08:00 8.08.2018)

היי אפרת
אם אני רוצה לאפות אותם . האם עדיין זה ייצא טוב? אם כן לכמה מעלות וזמן תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 8.08.2018)

היי שרון,
לא ניסיתי אבל לדעתי זה לא ייצא אותו הדבר באפיה.
בכל מקרה, חשוב לשמן נייר אפיה בנדיבות, להניח את חתיכות העוף המצופות, לרסס מעל בשמן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך 15-20 דקות מכל צד (חשוב שהתנור יהיה חם מאוד).

Avatar
שושי (15:13 16.05.2018)

זה טעים גם קר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 16.05.2018)

קר לא. זה טעים חם או לפחות בטמפ' החדר.

Avatar
יעל (20:19 3.02.2018)

היי אפרת,
זה ילך עם בירה שחורה במקום סודה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 3.02.2018)

היי יעל,
לא יצא לי לנסות אבל דווקא נשמע מעניין.

Avatar
אורנה (10:20 18.12.2017)

בוקר טוב,
נראה מעורר תאבון
האם צריך להשתמש בחזה עוף שלם או חזה עוף הפרוס לשניצלים?
לפי התמונה זה נראה חזה עוף פרוס
תודה ויום מקסים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:43 18.12.2017)

היי אורנה,
אפשר גם וגם. אם רוצים להרגיש יותר את העוף אז כדאי להשתמש בחזה עוף שלם. אם רוצים להרגיש פחות עוף ויותר פריכות של הציפוי אז כדאי להשתמש בעוף פרוס.
יום נפלא 🙂

Avatar
שני (15:39 20.10.2017)

היי! האם הטעם משתנה אם משתמשים בבירה לבנה במקום סודה? רוצה להכין עכשיו ואין לי סודה, אך אם זה קריטי בטעם אצא לקנות.
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 20.10.2017)

לא חושבת שזה מאוד קריטי.

Avatar
מלכי (17:04 10.10.2017)

שלום רציתי לשאול אם סודה בטעם לימון זה בסדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:15 10.10.2017)

בגדול נראה לי שכן. תלוי עד כמה הטעם של הלימון עדין.

Avatar
דורון (10:52 28.07.2017)

הערה מאוד חשובה חייב להשתמש במים מוגזים וגם אפשר להשתמש בבירה לבנה אין מה לדאוג האלכוהול של הבירה מתהדה בתיגון
אם לא משתמשים הדלילה לא תצא טוב היא לא תידבק לעוף והנגטס לא יצאו קרנצים מומלץ להשתמש בשניהם
המים המוגזים נועדו כדי לתפוח את הדלילה מתוצא זו נוצר לחץ בדלילה ובכך הדלילה נדבקת לעוף

Avatar
רותם (19:04 21.06.2017)

יצא מעולה.תודה רבה. הוספתי גם שומשום לבלילה ויצא טוווווב.
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:45 21.06.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

Avatar
ענת (08:54 22.02.2017)

לא הצליח לי 🙁
הציפוי לא נדבק בכלל לעוף וזה לא יצא קרנצ'י
חשוב להגיד שעשיתי מנה כפולה והכפלתי בהתאמה את החומרים
מה עשיתי לא נכון?

אני מתה על האתר שלך וכל דבר שאני מכינה ממנו יוצא מעולה.. חוץ מזה…

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:15 22.02.2017)

היי ענת,
מוזר 😐
אם הציפוי לא נדבק לעוף אז זאת כנראה הסיבה שלא יצא קראנצ'י כי הציפוי עושה את הקראנציות החיצונית.
אגב יכול להיות שהבלילה היתה מספיקה גם לקילו עוף ולא היה צורך להכפיל את חומרי הבלילה.
בכל מקרה, אם הכפלת כמויות זה אומר ששמת 3 כוסות קמח ו- 3 כוסות מי סודה מוגזים? השתמשת באותה כוס למדידת הקמח והסודה נכון?

Avatar
ענת (12:19 22.02.2017)

כן השתמשתי באותה כוס
לא היו לי מים מוגזים אבל אבל ראיתי בהערות שאמרת שאפשר גם מים קרים אז השתמשתי במים קרים
אני גם חושבת שהכמות שאת ציינת הייתה מספיקה לקילו עוף ד"א

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:51 22.02.2017)

זה ממש מוזר. יכול להיות שהמים המוגזים משפיעים על מרקם הסופי של הבלילה.
כעקרון התערובת אמורה להיות מעט סמיכה כדי שהיא תתפס בחזה העוף. התערובת יצאה לך דלילה?
טבלת את העוף בבלילה וישר שמת בשמן החם?

Avatar
ענת (13:09 22.02.2017)

היא יצאה לי די דלילה התערובת… כנראה שזאת הייתה הבעיה…
שמתי את העוף יש בשמן אחרי הטבילה בבלילה

Avatar
Moni (20:42 20.01.2017)

יצא מעולה!!!
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:24 21.01.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

Avatar
סיגל (10:21 28.09.2016)

היי אפשר לאפות בתנור
צריך להוסיף שמן
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:43 28.09.2016)

היי סיגל
לא ניסיתי אבל אני מניחה שזה לא יהיה אותו טעם.
אם את רוצה לאפות יש לשמן נייר אפיה (רצוי בנדיבות) להניח את חתיכות העוף המצופות, לרסס מעל בשמן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך 15-20 דקות מכל צד (חשוב שהתנור יהיה חם מאוד).

Avatar
יעל (23:48 28.07.2016)

הי אפרת,
האתר שלך פשוט מדהים!!!!!
רציתי לדעת מה כמות החזה עוף שצריך (בפרוסות דקות) כדי להגיע ל – 500 גרם?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:53 29.07.2016)

תודה יעל!
בסביבות 6-8 פרוסות אם הן דקות (ותלוי כמה דקות חתכו אותן).
שבת שלום 🙂

Avatar
אסתי (16:49 25.07.2016)

אם אין לי סודה ולא בירה אז עדיף להוסיף סודה לשתיה (אבקה) למים או שזה לא קשור?
תודה רבה על המתכונים המוצלחים, אני נהנית מהם מאד!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:59 25.07.2016)

היי אסתי,
את יכולה לשים מים קרים (אבקת סודה לשתיה לא תעשה את המים מוגזים ולכן אין צורך להשתמש בה).
בהצלחה 😉

Avatar
מאיה (21:12 1.07.2016)

אני מכינה ברגעים אלו ונשארה לי בלילה . מה אפשר לעשות איתה? מריח מעולה! תכף נטעם
שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:05 1.07.2016)

היי מאיה,
את יכולה לשמור אותה במקרר עד 3 ימים (אם את מתכוונת להכין שוב את המתכון).
שבת שלום 🙂

Avatar
ליאור (08:58 26.06.2016)

שלום, כמה זמן צריך לשים את החזה עוף בחומרי הבלילה? רק לשם ערבוב או שצריך להשרות את זה שעה לפני בבלילה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:00 26.06.2016)

היי ליאור,
אין צורך להשרות את זה, רק לערבב ולטגן.
שבוע נפלא 🙂

Avatar
אפרת (13:55 22.06.2016)

הי אפרת…מה שלומך? טוב, מה זה הדבר הטעים הזה??? את צריכה לרשום אזהרה בכותרת שזה ממכר…בחיי שעצרתי את עצמי בכוח מלהמשיך ולאכול…תודה על מתכון מצוין!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:07 22.06.2016)

איזה כיף לשמוע!!
תודה אפרת והמשך יום מעולה 🙂

Avatar
אוסנת הראל (09:07 14.02.2016)

יצא מעולה! תודה רבה שוב ושוב על אתר מועיל ויעיל!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:39 14.02.2016)

כיף לשמוע! תודה על העדכון ושבוע נפלא 🙂

Avatar
לירון (18:29 19.10.2015)

היי, גיליתי לאחרונה את האתר מתכונים מדהימים קלים וטעימים עשיתי עכשיו את הנאגטס והילדים פשוט טרפווו

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:48 19.10.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂

Avatar
כרמית (11:09 16.10.2015)

יצא מעולה .. שאלה קטנה אפשר להחליף את יזה העוף בפרגית חתוכה דק ????

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:12 16.10.2015)

היי כרמית,
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להשתמש בפרגית אבל עדיף שתהיה חתוכה עבה אחרת מרגישים יותר ציפוי ופחות בשר (איך שאוהבים 😉 )

Avatar
ב' (14:21 16.09.2015)

הכנתי לסעודה משותפת של 10 זוגות וילדים בראש השנה- התבנית הסתיימה…
ילדים והוריהם נהנו כאחד.
תודה ושנה טובה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:33 16.09.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושנה טובה 🙂

Avatar
נופר (18:07 28.03.2015)

היי, אם אין לי סודה ולא בירה לבנה? האם יש משהו במקום?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:46 28.03.2015)

היי נופר,
בגלל שהסודה והבירה מוגזים הם תורמים למרקם הפריך. אפשר להשתמש גם בספרייט אבל אם אין לך את יכולה להכין עם מים קרים.
שבוע טוב 🙂

Avatar
אושרת (20:03 1.01.2015)

רציתי בבקשה לשאול, האם צריך לדפוק את החזה עוף לפני שנכנסים לקערת התיבול?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:22 1.01.2015)

הי אושרת,
אין צורך לדפוק את חזה העוף, הוא יכול להיות עבה במקרה הזה.

Avatar
דנה (20:16 10.10.2014)

היי האם אפשר להחליף את הסודה במשהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:43 10.10.2014)

היי דנה,
אפשר להחליף בבירה לבנה.

Avatar
עינב (08:52 10.10.2014)

שלום לך,
ראשית רציתי לומר, כאחת שממש גרועה בבישול, המתכונים באתר שלך אינם מסובכים, מצליחים ולא פעם מבקשים ממני את המתכון ואני מיד מפנה לאתרך, אז תודה על כך.

רציתי לדעת האם בחטיפי הנאגטס אין צורך בביצים ובפרורי לחם?
תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:48 10.10.2014)

תודה עינב! כיף גדול לשמוע 😉
לגבי המתכון הזה, אין צורך בביצים או בפירורי לחם.
שבת שלום 🙂

Avatar
דידי (09:35 21.09.2014)

תודה רבה! שנה טובה
🙂

Avatar
דידי (23:26 17.09.2014)

שלום לך, תודה רבה על המתכונים המופלאים. אני נעזרת באתר שלך המון!
רציתי לדעת באופן כללי, כמה מלח צריך לשים בבלילה של 2 ביצים לטיגון שניצלים? אני יודעת שמלח ופלפל כל אחד לפי טעמו האישי, אך רוצה לדעת בגדול את הכמות הסבירה.
המון תודה ושנה נפלאה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (00:28 18.09.2014)

הי דידי,
קודם כל אני שמחה שאת נהנת ממתכונים באתר 🙂
לגבי כמות המלח, ההמלצה שלי היא לשים רבע כפית מלח עם חומרי התיבול (עם הקמח והפפריקה) ורבע כפית בבלילה עם הביצים. לגבי פלפל שחור, אני ממליצה לשים בשני המקרים כמות מזערית, ממש קמצוץ עם האצבעות.
שנה טובה ומתוקה!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.