זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 18 דקות
מס’ מנות: 4-5 מנות
סוג: בשרי
מצרכים:
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קטן קצוץ דק
1-2 שיני שום כתושות
2 כוסות פתיתים
2 כפות מלאות רסק עגבניות
2 כפות מלאות קטשופ
2.5 כוסות מים רותחים
כפית מלאה אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), שליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
-מטגנים בסיר את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים במשך 2-3 דקות, עד שמשנה את צבעו.
-מוסיפים את הפתיתים, השום, רסק העגבניות והקטשופ ומערבבים. מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה (כשהמים מבעבעים), מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים במשך 10 דקות.
-מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 10 דקות נוספות.
*הערה: ניתן להוסיף גזר מגורד ועד חצי כוס פטרוזיליה קצוצה (לאחר טיגון הבשר מוסיפים את הגזר המגורד ומערבבים במשך 3-4 דקות עד שמתרכך מעט. אח”כ מוסיפים את הפתיתים, השום, רסק וכו’ – לפי מה שרשום במתכון. מתבלים ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. מוסיפים מים רותחים וכו’..)
איך ניתן לחמם על פלטת שבת
כמו שמחממים אורז.
הי אפרת אני מאוד נהנית תמיד מהמתכונים שלך.
רציתי לשאול האם 10 דק מספיקות לבשר טחוןאני אוהבת שהוא מבושל טוב אבל הפתיתים לא צריכים יותר אודה לתשובה
כן זה מספיק כדי שיתבשל לגמרי.
בשר טחון מתבשל מהר. בכל מקרה את יכולה לבשל יותר אם את רוצה.
הי אפרת, נראה נהדר. אני רוצה להכין עם בורגול שכבר הושרה במים. איך לשלבו במקום הפתיתים? תודה!
וגם- עם מה את חושבת שייצא יותר מוצלח לילדים- בורגול או אורז מלא? תודה רבה!!
אם זה לילדים אז נראה לי בורגול.
תכיני כמו במתכון הזה- בורגול עם בשר טחון
תודה! הכנתי עם בורגול ואכן הילדים זללו:) הכנתי לפי המתכון של הפתיתים, עם עוד כף רסק במקום הקטשופ כפי שהצעת, וקצת אבקת שום במקום השום. יצא נהדר!
את חושבת (לפעם הבאה) שיתאים להכין עם בשר טחון שהופשר או שעדיף טרי?
שמחה שיצא טעים:)
לגבי טרי או מופשר- לא משנה.
מתכון טעים ברמות
וגם מאד קל
אהבתי מאד
תודה תמר, שמחה שיצא טעים🙂
הכנתי הפתעה לאשתי ויצא ממש טעים תודה רבה
איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לשתף😊
שלום, אפרת היקרה. אם ארצה להכין שקית שלמה (500 ג’) של פתיתים. איך ישתנו הכמויות? אני מבינה שכמות המים תהיה כפי שרשום על השקית. מה עם המרכיבים האחרים?
היי רימה,
את יכולה להכין עם שקית פתיתים ולהגדיל את כמויות שאר המרכיבים פי 1.5
בהצלחה!
לצמחונים ולטבעוניים בינינו- ניתן להחליף לבשר הטחון של טבעול, יוצא מעולה!
תודה על הטיפ(:
תודה רבה זה היה ממש במקום המתכון הזה בדיוק כזה דבר חיפשתי משהו קליל
איזה כיף לשמוע😊
אפרת היקרה, שבוע טוב. האם אפשר להכין עם פסטה? איזה סוג יתאים יותר? איך ישתנו הכמויות ל-500 ג’ של הפסטה?
היי רימה,
כדאי להכין לפי המתכון הזה לספגטי בולונז, שבו אפשר להשתמש בכל סוג פסטה.
בהצלחה!
היי קודם כל תודה רבה על המכונים… אנחנו פשוט נהנים כל פעם מחדש😍😍
יש לי שאלה ראיתי שיש לך גם מכון עם אורז ובשר טחון מה את יותר ממליצה את האורז או את הפתיתים מה יוצא יותר טעים?
היי,
שמחה שאתם נהנים מהאתר!
אם המנה מיועדת לילדים יתכן שיאהבו יותר עם פתיתים מאשר עם אורז, אך מבחינת הטעם שתי האפשרויות טעימות😊
תודה❤ את לא מבינה… הכנתי את הפתיתים עם הבשר טחון בסוף… ויצא מושלםםםםםם בטירוף… בעלי בכלל לא אוהב פתיתים והוא ממש התלהב😍😍
איזה כיף לשמוע! תודה שחזרת לעדכן הודיה😊
היי,
האם אפשר להקפיא את זה?
תודה,
דינה
היי דינה,
כדאי להגיש ביום ההכנה, כי פתיתים הכי טעימים שמכינים אותם באותו יום (אח”כ הם קצת מתייבשים).
יתכן שיהיה בסדר גם אחרי הקפאה, אם כי לא מומלץ לשמור במקפיא יותר מ-5 ימים.
היי אפרת,
אפשר לוותר על האהקת מרק והפטרוזיליה?
במקום האבקת מרק תוסיפי עוד חצי כפית מלח
ואפשר לוותר על הפטרוזיליה 🙂
תודה על המענה המהיר!
יום מקסים♥️
אפשר להכין עם אורז במקום פתיתים?
יש מתכון לאורז עם בשר טחון.
האם מוסיפים את הפתיתים כשהם מבושלים או ישר מהשקית?
ישר מהשקית.
יצא מעולה!
שמחה לשמוע 🙂
תודה
היי אפרת, יש לי בערך 250 גרם טחון עוף. מה משתנה מבחינת הכמויות ? האם פשוט לחתוך הכל בחצי ?
את יכולה להכין מחצית מכל הכמויות ואת יכולה גם להכין את הכמויות כמו שהן, פשוט יהיה פחות עוף בתבשיל.
אפשר לשים עגבניות מרוסקות ( 260 גרם ) במקום הרסק?
כן אפשר.
הכנתי עכשיו יצא מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!! חפשתי רעיון שונה לארוחת ערב ואני ממש שמחה שהכנתי
תודה רבה רבה
אגב הגשתי את זה עם טיפה רוטב צילי הוסיף הרבה
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מלי
הכנתי עם בשר עוף טחון ויצא מאד טעים!!
תודה שחזרת לעדכן!
תודה על כל המתכונים
בעלי לא אוהב עגבניות מבושליות, קטשופ ורסק
מה אפשר לשים כתחליף?
תכיני בלי.
היי אפרת,
האם ניתן להכין עם פתיתים מוכנים?
כן. את הבשר תטגני בנפרד עם הבצל, השום, הקטשופ, הרסק והתבלינים ובסוף תוסיפי את הפתיתים המוכנים ותערבבי.
אפרת יקרה,
800 גר׳ טחון ושקית שלמה של פתיתים. איך לשנות את הכמויות של שאר המצרכים ?
תודה מראש 🙂
היי אילנית,
זאת שקית של 400 גרם? אם כן, שימי בצל בינוני/קטן, 2 שיני שום, 2.5 כפות רסק, 2.5 כפות קטשופ, כפית וחצי אבקת מרק, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור.
לגבי כמות המים, תסתכלי מה כמות המים שרשומה אם משתמשים בשקית שלמה (רשום מאחורי השקית).
הי…האם אפשר במקום פתיתים לבשל עם פסטה?
ואם כן הכמויות משתנות?
היי נחמה,
כדאי להכין את המתכון הזה- ספגטי בולונז. אפשר להכין עם כל סוג של פסטה.
שאלה יש לי פתיתים של אוסם עין בצל איך אני עושה. אותם עלים בשר טחון או כל דבר
היי נירית,
תכיני כמו שרשום במתכון. את יכולה לוותר על הבצל במתכון או להוסיף אותו בכל מקרה.
היי אפרת, רוצה להכין לילדים שלי וגם לתינוק בן השנה, נראה לך שאם אכין את הבשר קודם במעבד מזון עם הירקות זה יצא רך יותר בבישול וגם הגדולים לא אוהבים ירקות, אולי ככה הם לא יראו אותם.. 😊
היי דנה,
את מתכוונת לגזר? אפשר לטחון אותו במעבד מזון אבל קחי בחשבון שאולי הילדים עדיין יזהו אותו 🙂
הי אפרת. חזרנו לעדכן שבעלי (כן כן!) הכין את המתכון המעולה הזה עם טחון צמחוני והוסיף גם עגבניות ופלפלים ויצא ממש טעים ומוצלח. תודה רבה וחג שמח!
שמחה לשמוע!
תודה ליאור ושנה טובה ❤️
יצא יאמי…..אני יאמץ את המתכון
שמחה לשמוע 🙂
תודה על התמונה.
עשיתי עם עוף טחון ויצא מעולה!! פשוט נטרף! תודה 🙂
תודה הדס, שמחה לשמוע 🙂
היי אפרת 🙂
חושבת שילך גם עם הודו טחון?
תודה!
כן, למה לא? 🙂
חזרתי לעדכן שהכנתי ויצא מעדן
תודה רבה 🙂
שמחה לשמוע!
תודה נורית.
היי, אני מהקוראות השקטות… קוראת, מבשלת ובני הבית נהנים. חייבת לפרגן ולהודות לך. המתכונים מעולים, קלים, טעימים והילדים משבחים. תודה רבה על המתכון הטעים והמוצלח. חוזרת שוב ושוב לאתר כדי לחפש למצוא ולהכין. תודה ושבת שלום.
תודה רבה שביט!
שבת שלום 💛
כל ביס תענוגג. והקטנה מלקקת את האצבעות אז בכלל תענוג.
תודה רבה לך
איזה כיף לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
צהריים טובים, חייבת לפרגן על המתכונים הנפלאים! רציתי לשאול האם אפשר להחליף רסק עגבניות וקטשופ במשהו אחר (לדברי הבנות שלי – לא אדום). מה אפשר לעשות?
היי אורית,
תודה 🙂
אפשר לוותר על הרסק והקטשופ ולהכין בלי.
היי תודה רבה על המתכון.
מה הסוד לפתיתים היוצאים אחד אחד ולא כמו עיסה אחת יבשה ובלתי נפרדת?
תודה
היי רחלי,
זה תלוי בסוג הפתיתים. למשל פתיתים מסוג קוסקוס יוצאים פחות דביקים מאשר פתיתים מסוג אורז.
בכל מקרה מומלץ לטגן את הפתיתים עם כמה כפות שמן כ-2 דקות, תוך כדי ערבוב ואז להוסיף מים. חשוב לא להוסיף יותר מים ממה שרשום על האריזה.
לבשל 10 דקות. להשאיר מכוסה 5 דקות ולערבב בעדינות בעזרת מזלג כדי להפריד את הפתיתים אחד מהשני.
בהצלחה 🙂
הי,
לא יודעת אם תספיקי לראות הערב, אבל שואלת בכל זאת, מקסימום אני אדע לפעם הבאה.
אם אני רוצה להכין הערב ושהילדים יאכלו מחר בצהריים, זה אפשרי? צריך להוסיף יותר מים?
תודה!
בוקר טוב גיתית,
ראיתי רק עכשיו.
בגדול פתיתים הכי טעימים שמכינים אותם באותו יום כי אח”כ הם קצת מתייבשים. לא בטוח שהוספת יותר מים תעזור.
יכול להיות שבמקרה הזה בגלל שזה מבושל עם בשר טחון זה יהיה יותר עסיסי בחימום יום למחרת.
יום מקסים 🙂
יש אפשרות להוריד את הקטשופ ולהוסיף עוד רסק עגבניות
היי שימי,
אפשר לשים כף נוספת של רסק במקום 2 כפות קטשופ.
הפתיתים מכילים גלוטן, חבל שמופיע תחת חיפוש של מאכלים ללא גלוטן
טעות שתוקנה 🙂
תודה על המתכון הנפלא. יצא מעולה. כיף לבשל את המתכונים שלך. תודה לך ושבת שלום
תודה ליאת, שבת שלום 🙂
היי
אפשר במקום גזר לעשות עם פטריות?
תודה
היי רונה,
אפשר להוסיף פטריות. יש לטגן אותן קצת עם הבצל.
היי
הכנתי כרגיל…אין מילים
אם הילדים שמחים גם אני שמחה
אהבו
תודה רבה
שמחה שהם אהבו 🙂
יצא טעים מאוד. תודה!
שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון.
יצא מצויין! תודה רבה על המתכון
תודה טלי, שמחה לשמוע 🙂
שלום אפרת,
תודה על כל המתכונים והמענה הנעים והמהיר לכל שאלה!
רציתי לשאול, יש לי סירים מנירוסטה רק. האם את ממליצה לשנות משהו במתכון? (זמני בישול/ כיסוי המכסה במגבת/כמות נוזלים או כד’?) חוששת שסוג ואיכות הסיר יגרמו לתבשיל חהידבק או לבשר להתבשל פחות טוב…
היי שירה,
בסירים מנירוסטה התבשיל בדר”כ נדבק בתחתית. אפשר להפחית מעט את התופעה אם תשימי קצת יותר שמן בהתחלה כשאת מטגגנת את הבצל.
מבחינת זמני בישול וכו’, אין שינוי. כמובן שהבישול צריך להיות באש נמוכה כמו שרשום כדי שהתחתית לא תשרף.
בהצלחה ושבת שלום 🙂
הכנתי היום. יצא נהדר וחוסל מהר! מתכון נהדר! תודה 🙂
חח חשבתי שהתגובה הראשונה לא נשלחה 🙂
הכנתי היום, היה להיט! מתה על המתכונים שלך!
תודה נאוה, שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים
שלום,האם את הפתיתים אפשר להמיר לאורז? במידה וכן האם הבישול אותו תהליך או משתנה?
בעלי לא אוהב פתיתים
היי,
יש מתכון לאורז עם בשר טחון.
כרגייל אפרת- יצא מוש…! הכנתי ביום שלישי בצהריים ואתמול חוסל! אני אכלתי שתי צלחות בבת אחת…תנקס!
תודה שרון, שמחה שנהנית! 🙂
טעים מאד
חוסל ברגע
הילד אמר שטעים יותר כי הקציצה בתוך הפתיתים….
תודה על המתכון!
שמחה לשמוע!
תודה ורד וחג שמח 🙂
מתכונים מדהימים…………….
תודה אלישבע 🙂
יצא מדהים ! תודה רבה על המתכונים, פשוטים וטעימים להפליא ! 🙂
תודה מריה, שמחה שאהבת 🙂
מהממת שאת!!
תודה על מתכונים נפלאים,אין סיכוי לפשל איתם. בתור סטודנטית אני חיה על האתר שלך.
תודה רבה 🙂
תודה הילה, כיף לשמוע 🙂
מה אפשר לשים במקום קטשופ? לא מחזיקה את זה בבית.. עגבניות מרוסקות יעבדו?
חוץ מזה – תודה רבה על המתכונים המעולים והמועילים
היי שרון,
את יכולה לשים במקום 2 כפות עגבניות מרוסקות או כף שטוחה של רסק.
שלום, אני רוצה להכין את המתכון הזה עם פתיתים ללא גלוטן. מה ניתן לשים במקום אבקת מרק? ומהי הכמות בדיוק? תודה רבה!
היי,
במקום אבקת מרק ושליש כפית מלח- שימי כפית מלאה מלח.
בהצלחה 🙂
אם אני רוצה להכין את המתכון עם 450 גרם בשר טחון
וכוס אחת של פתיתים (אני צריכה לכמות של 2 מנות)
מה הכמויות מצרכים שאני צריכה להשתמש?
וגם האם פתיתי קוסקוס זה גם טוב למתכון הזה?
היי אסנת,
450 גרם בשר טחון
1 בצל קטן קצוץ
1 שן שום
כוס פתיתים
כף גדושה רסק
כף גדושה קטשופ
כוס ורבע מים רותחים
כפית אבקת מרק, רבע כפית מלח, פלפל שחוק לפי הטעם.
אין בעיה להשתמש בפתיתים מסוג קוסקוס.
בהצלחה 😉
” זה טעים באופן מפתיע ” ציטוט של הבן שלי.
תודה
חמוד 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא!
אם אני מחליפה בפיתים מקמח מלא, זמני הבישול משתנים?
היי סשה,
זמני הבישול לא משתנים אבל יכול להיות שכמות המים משתנה ל-2 כוסות (ראי מה רשום על השקית מאחורה).
ייצא מעולה. תודה רבה. אין עליך. אתר מדהים!!
תודה אילנית! שמחה לשמוע 🙂
יקירתי !!!!
גרמת לי לתענוג חושים !
היה טעים מאוד: הוספתי גם את הגזר וגם את פטרוזיליה !
ונזכרתי בילדות…פתיתים ! תודה
אני ממש שמחה לשמוע!
האמת שאין כמו להיזכר בטעם מהילדות 🙂
תודה יקירה ויום נפלא!
היי יקירתי.
אני רוצה להכין מתכון פתיתים טעים עם עוף(טחון).
חזרתי עכשיו מישראל עם 3 שקיות פתיתים !!! 🙂
איזה כיף!!!
מה את מציעה להוסיף להחסיר כיוון שאני מכינה עם עוף טחון .
תודה!
היי יקירה,
שמחה לשמוע שהיית בישראל וחזרת עם שלל 🙂
אני חושבת שגם אם את מכינה עם עוף טחון שאר הכמויות והחומרים נשארים אותו הדבר.
שבת שלום!
איך הגיוני לבשל בשר ב2-3 דקות בשר מצריך המון זמן בישול אני רוצה להכין לבן שלי בן שנה וחצי
היי,
בשר טחון מתבשל מאוד מהר ותוך כ-3 דקות משנה את צבעו ללבן. לא לשכוח שאח”כ הבשר ממשיך להתבשל עם הפתיתים במשך 10 דקות נוספות + 10 דקות בישול באדים (סיר מכוסה ואש כבויה) לכן מהבחינה הזאת זה בסדר 🙂
הי..
באיזה סיר את ממליצה להכין כדי שלא יידבק?
תודה!
היי מיכל,
סיר מטפלון או סיר יציקה.
היי,
יצא ממש טעים- תודה!
רק שאלה, השתמשתי במספיק שמן ובכל זאת הפתיתים נדבקו לסיר. איך אפשר למנוע את זה?
תודה,
סיון
היי סיון,
שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי הפתיתים שנדבקו לסיר זה קשור לסוג הסיר. את משתמשת במקרה בסיר מנירוסטה?
ממש טעים! תודה רבה לך על המתכונים המעולים שלך! אני לא יודעת לבשל בכלל וכל פעם יוצא כשאני מכינה מהאתר יוצא לי טעים!
תודה שיר, איזה כיף לשמוע 🙂
היי צופי המתכון מעולה והתבשיל מושלם תודה רבה לך על הרעיון!!!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון
היי אם אני רוצה לעשות עם 700 גרם בשר מה הכמויות מצרכים שאני צריכה להשתמש?
היי אביב,
אפשר להשאיר את יתר הכמויות כמו שהן אם אוהבים להרגיש הרבה בשר בתבשיל ואפשר להגדיל את הכמויות ולשים בצל בינוני קצוץ, 2-3 שיני שום, 3 כוסות פתיתים, 3 כפות מלאות רסק, 3 כפות מלאות קטשופ, 3 ושלושת רבעי (3+3/4) כוסות מים רותחים, כפית וחצי אבקת מרק, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם (אבל אז ירגישו פחות את הבשר בתבשיל).
היי,
זה יצא ממש רטוב ועדיין יש קצת מים…להשאיר ככה?
היי גילי,
זה רטוב גם אחרי 10 דקות בישול ו10 דקות סיר מכוסה?
זה אמור להיות לח ועסיסי אבל לא נוזלי. כלומר הנוזלים צריכים להתאדות.
אם כן אני ממליצה להמשיך לבשל על אש נמוכה בלי מכסה עד שהנוזלים יתאדו מעט (5-7 דקות). יש לערבב מידי פעם.
אני רואה שעכשיו אין נוזלים אם זה צריך להיות לח אז זה נראה לי בסדר….תכף אטעם תודה רבה 🙂
מעולה 🙂
מתכון מוצלח וטעים
תודה אביבית, שמחה שאהבת 🙂
מה כמויות המצרכים אם אני מעוניין להכין עם כמות בשר של 1 קילו?
היי,
אם אתה רוצה להרגיש יותר את הבשר בתבשיל אז אלה הכמויות (6-7 מנות):
1 ק”ג בשר טחון
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות
3 כוסות פתיתים
3 כפות מלאות רסק
3 כפות מלאות קטשופ
3+3/4 כוסות מים רותחים
כף שטוחה אבקת מרק, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
יום נפלא 🙂
היי,
הכנתי ויצא ממש טעים.
לא נשאר פירור בסיר…
תודה!
תודה עינת, שמחה לשמוע! 🙂
הכנתי עכשיו ובמקום לשים 2 כפות קטשופ הוספתי עוד כף רסק עגבניות ויצא מעט דביק. איך אפשר לשפר?
היי נופר,
יצא דביק לפני הבישול או אחרי הבישול?
יצא דביק לאחר הבישול
זה לא נורא, במתכון הזה הפתיתים לא אמורים לצאת אחד אחד.
הכי חשוב הטעם, איך זה יצא?
הטעם יצא מעולה, ארוחת צהריים מוצלחת במיוחד 🙂
מעולה, זה מה שחשוב 🙂
אפשר להחליף את הבקר בעוף טחון ואפשר פתיתים מקמח מלא?
כן שירה, אפשר.
שימי לב רק מה רשום על גבי האריזה – אם רשום שעל כוס פתיתים שמים כוס ורבע מים זה בסדר.
אם רשום שעל כוס פתיתים שמים כוס אחת של מים – תפחיתי את כמות המים במתכון מ-2.5 ל 2 כוסות מים.
הכנתי לארוחת הצהריים כולם התלקקו!
שמחה לשמוע חיה!
תודה על העדכון וחג שמח 🙂
אם אני רוצה להכין את זה עם אורז
מה הוראות ההכנה? כמה כוסות אורז וזמן בישול וכו’
היי שי,
מצרפת לינק מתכון לאורז עם בשר טחון
שבת שלום 🙂
תודה
הכנתי עם בורגול ויצא מצויין
צופי
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן
שלום לך
תודה לך על האתר הנפלא.
נראה לך שאפשר להכין מתכון זה עם בורגול במקום פתיתים ?
תודה צופי
תודה צופי 🙂
אפשר לשים כוס בורגול במקום הפתיתים. ממליצה להשתמש בבורגול עבה אם יש לך. על כוס אחת של בורגול מוסיפים 2 כוסות מים רותחים. חוץ מזה, אופן ההכנה וזמני הבישול אינם משתנים.
בהצלחה 😉
לא ברור לגבי הפתיתים, לבשל אותם לפני בנפרד או להכניס אותם יבשים לתבשיל וזה מתרכך כשמוסיפים את המים הרותחים?
היי מרים,
אין צורך לבשל את הפתיתים לפני. יש להוסיף אותם יבשים לתבשיל.
כמה גזר? אם אפשר אז במשקל?
היי דורית,
גזר אחד בינוני-גדול, בסביבות 130-150 גרם (לא חייב להיות מדויק).
הכנתי היום בצהריים. באמת היה מוכן ציק צאק. יצא מאוד טעים הילדים טרפו ומאוד נהנו.
שמחה שנהנתם מהארוחה 🙂
האם לדעתך אפשר לאכול את התבשיל קר בפיקניק?
היי דורית,
פחות מומלץ לאכול קר (התבשיל נעשה פחות עסיסי ולח).
הי אפרת,
נתקלתי בשאלה הזו אגב חיפושים למתכונים לימות החופשה…
וזו שאלה שאני מתחבטת בה- איזה תבשיל עם בשר אפשר לקחת לפיקניק או בכלל ליציאה של כמה שעות מהבית עם הילדים, לשמור בצידנית שלא יתקלקל ולאכול קר?
חוץ משניצלים לדוגמא…
אשמח לרעיונות
תודה,
גילת
היי גילת,
אפשר לקחת קציצות בשר אפויות, קציצות עוף וירקות, קציצות הודו.
בנוסף אפשר לקחת גם פסטה ברוטב.