שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 50 דקות

סוג: חלבי

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

בצל גדול קצוץ

2 קולורבי קטנים קלופים מגורדים בפומפיה גסה

קישוא בינוני קלוף מגורד בפומפיה גסה

גזר בינוני קלוף מגורד בפומפיה גסה

2 ביצים

3 כפות מלאות גבינה לבנה או קוטג’

שליש כוס (46 ג’) קמח תופח

כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים קולורבי, קישוא וגזר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 5 דקות (במהלך הבישול יש לכסות את המחבת ולערבב מידי פעם).

-מעבירים את התערובת לקערה ומניחים לה להתקרר מעט. סוחטים את התערובת מעט מנוזלים ומוסיפים ביצים, גבינה לבנה, קמח תופח, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

-משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את התערובת לתבנית.

-אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 40 דקות.

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים את הפשטידה מהתנור ומניחים לה להתקרר לגמרי, רצוי כמה שעות (רק לאחר צינון מוחלט היא מתייצבת).

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סלט כרובית אפויהסלט כרובית אפויה
עוגיות קקאו עוגיות קקאו
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
יונית (21:58 21.05.2024)

אם אני לא מאדה מראש,
כמה זמן אפיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:13 22.05.2024)

מומלץ כן לאדות לפני במחבת, זה יוצא יותר מוצלח.

avatar
יונית (14:26 22.05.2024)

הכפלתי כמויות בצורה גמישה, לפי מה שהיה בבית 😉
2 קולורבי ענקיים, 2 גזר קטנטנים, 2 קישואים בינוניים, כל השאר – גמיש לפי העין.
בלי אידוי מראש! (למי יש זמן ב-00:00 בלילה…)
שמתי בתנור לשעתיים בערך –
יצא מ ט ר י ף!!
תודה על הכל 3>

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:32 22.05.2024)

תודה שחזרת לעדכן!

avatar
שרה ו (10:52 14.03.2024)

איך אפשר להמיר לפרווה בלי גבינה/ קוטג’

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:36 14.03.2024)

אפשר לשים 2 כפות מיונז במקום הגבינה.

avatar
מירי (13:50 14.09.2023)

המתכון נראה מעולה.
מה יקרה אם לא אטגן את הירקות לפני האפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:37 14.09.2023)

היי
המרקם שלהם יהיה פחות מוצלח בפשטידה.

avatar
קרול (21:07 15.03.2023)

זה לקח לי הרבה יותר זמן
איך 10 דק
ועוד 50 דק
וזה אולי הזמן לפני שהכנסתי לתנור

פשטידת קישואים וקולורבי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:28 15.03.2023)

זמן העבודה לא לוקח 50 דקות, זמן האפייה כן(:
בכל מקרה נראה טעים ומקווה שיצא מוצלח.

avatar
מאיה (19:36 3.02.2023)

מתכון פשוט ומאוד טעים! הקטן ליקק את האצבעות פעם הבאה אכין כמות כפולה!
תודה על כל המתכונים! המון מתכונים מצוינים:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:59 4.02.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון(:
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
מורן (21:49 14.08.2022)

פשטידה טעימה ומתכון מצוין, תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:47 14.08.2022)

שמחה שאהבתם את המתכון ושיצא מוצלח!
תודה על השיתוף❤

avatar
Noa (16:32 6.07.2022)

הוספתי בזיליקום טרי ומוצרלה מגורדת. יצא פגז!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:01 6.07.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
לאה (09:25 30.05.2022)

אני בדיאטה, ולא בא לי על הקמח ,יש מצב לוותר?
ואם לא, כמה הכי מעט שחייבים לשים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:45 30.05.2022)

היי,
אני מניחה שאפשר להמיר את הקמח בקוואקר דק/טחון.
מישהי בתגובות שיתפה שיצא מוצלח עם קמח עדשים כתומות.
הכי מעט קמח שאפשר לשים מבלי לפגוע בפשטידה זה רבע כוס.

avatar
רחלי (22:07 28.05.2022)

אפשר להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:05 28.05.2022)

היי,
אפשר להקפיא, אך פחות מומלץ. אפשר לשמור במקרר אם מדובר על יומיים-שלושה.

avatar
‪haim (09:57 12.10.2021)

שאלה לגבי הטיגון אפשר במקום לבשל בסיר את הירקות עד לריכוך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:15 12.10.2021)

היי,
פחות מומלץ לבשל כי המרקם יהיה מעט שונה וגם בגלל שעדיף לטגן את הבצל ולא לבשל אותו.

avatar
‪haim (12:38 12.10.2021)

שאלה אחרונה בהחלט לגבי זה לקצוץ גס אפשר עם מעבד מזון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:07 12.10.2021)

את הירקות בלבד אפשר לטחון בפולסים קצרים, אבל פחות מומלץ. אנחנו לא רוצים כאן מרקם של לחם ירקות אחיד אלא מרקם של פשטידה עם ירקות😊

avatar
‪haim (08:00 12.10.2021)

זו שאלת תם/מתחיל בנושא אפשר להשתמש בקמח לאפיית לחם בשביל הטקסטורה של הפשטידה
האמת גיליתי שיש לי אחד במקרר וזה יעזור לי 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:52 12.10.2021)

היי,
כן, אין בעיה להשתמש בקמח לחם (כמובן לא קמח המכיל שמרים), אבל זה לא אמור לשפר את המרקם.

avatar
‪haim (16:33 10.10.2021)

איך הופכים את הפשטידה לפרווה הכוונה איך מוותרים על הרכיבים החלביים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:55 10.10.2021)

היי,
לגרסה פרווה פשוט לא שמים את הגבינות. אין צורך להוסיף משהו אחר במקומן.
בהצלחה!

avatar
‪haim (16:26 10.10.2021)

כמה טחינה אפשר לשים במקום הביצים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:44 10.10.2021)

לא מומלץ להמיר בטחינה, זה פחות ישתלב. מצרפת יחסי המרה שתוכל לעשות:
1 ביצה = חצי כוס גרגירי חומוס או שעועית מבושלים מעוכים למחית (אפשר להשתמש בשעועית או חומוס מקופסת שימורים)
1 ביצה = חצי כוס מחית תפו”א בטמפ’ החדר או קרה.
1 ביצה = 2-3 כפות קמח תפו”א או קמח חומוס או קורנפלור מעורבבים עם 1-2 כפות מים.

avatar
‪haim (09:03 11.10.2021)

רק לידיעה כללית שלי בגלל מאמרים שקראתי טחינה זה תחליף לביצה כמה זה ברגיל יחס של טחינה לביצה נגיד
כף טחינה=ביצה אחת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:17 11.10.2021)

1 ביצה = 2 כפות טחינה גולמית. מתאים בעיקר לעוגות ועוגיות.

avatar
שני צורי (09:09 31.08.2021)

שאלה – במה אפשר להשתמש שהוא אינו קמח תופח רגיל? (קמח חומוס למשל?)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:29 31.08.2021)

היי שני,
אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן, קמח שיבולת שועל וגם קמח חומוס אמור להתאים.

avatar
אפרת (23:23 29.08.2021)

פשטידה מעולה
הוספתי קצת שמיר ובזיליקום וזה שידרג מאוד
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:01 30.08.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
מירי (22:52 21.06.2021)

איך הפשטידה יוצאת אם מכינים יום קודם?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:41 21.06.2021)

הכי טעים לאכול סמוך להכנה, אבל היא מעולה גם יום אחרי😊 יש לשמור במקרר מכוסה ולחמם על 180 מעלות כ-5 דקות לפני ההגשה.

avatar
Talia (11:52 21.05.2021)

אפרת פשטידה מצויינת וטעימה מאוד , הוספתי דפי פילו למטה ולמעלה תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 21.05.2021)

שמחה שיצא מוצלח! ואהבתי את הרעיון של דפי הפילו…שבת שלום😊

avatar
מרים (20:52 10.05.2021)

איך אפשר להכין חלבי?

avatar
מרים (20:52 10.05.2021)

*אווופס התכוונתי פרווה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:40 10.05.2021)

חח אוקי, אז אפשר פשוט לוותר על הגבינה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:39 10.05.2021)

היי מרים,
המתכון חלבי היות ויש בו גבינה…
אפשר גם לפזר גבינה צהובה מעל הפשטידה כמה דקות לפני סיום האפייה:)

avatar
Hila (15:34 18.04.2021)

יצא מאוד טעים!
קצת שידרגתי אבל:
1. קירמלתי את הבצל ואז הוצאתי להקערה. אחרי זה אידתי את הגזר הקולורבי והקישוא.
2. השתמשתי בקמח מחיטה מלאה במקום עם קצת אבקת סודה לשתיה.
3. הוספתי גם בהרט ומוסקט 🙂

למי שתוהה- לא מרגישים את הטעם של הקולורבי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:57 18.04.2021)

שדרוג מעולה, תודה על השיתוף❤

avatar
אור (11:15 1.02.2021)

הכנתי את המתכון. יצא מעולה. תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:28 1.02.2021)

כיף לשמוע אור:)
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
שלומית ב (20:35 21.07.2020)

הי אפרת, אפשר לוותר על הקישוא? פשוט אין לי…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:50 22.07.2020)

אפשר אבל כדאי להוסיף קולורבי במקום.

avatar
שרה (12:56 15.06.2020)

שאלה קטנה
יש תחליף לביצה וגבינה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:02 15.06.2020)

היי שרה,
אפשר לוותר על הגבינה, הפשטידה תצא פחות אוורירית.
לגבי ביצה, לא ניסיתי כך שאני לא יודעת.

avatar
אפרת ר. (10:30 7.06.2020)

היי.
3 כפות מלאות קוטג\’ = כפות מדידה אוניברסליות מלאות עד הקצה, או 3 כפות אכילה גדושות?
תודה! ☺

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:30 7.06.2020)

3 כפות רגילות של מטבח, גדושות 🙂

פשטידת קישואים וקולורבי
avatar
אפרת ר. (13:32 7.06.2020)

תודה!!

avatar
אורית (20:01 26.05.2020)

ממש נהנתי…
עשה לנו את הארוחה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:40 26.05.2020)

שמחה שנהניתם ❤️

avatar
אביטל (16:02 15.05.2020)

למי שאין קמח תופח. כמה אבקת אפיה לשים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:24 15.05.2020)

אפשר לשים שליש כוס קמח רגיל + שליש כפית אבקת אפיה.

avatar
דבי (14:35 11.05.2020)

יצא מצוין !
זה דיאטטי?
(מקישואים וקולורבי)
תודה תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:43 11.05.2020)

כן. זה יוצא 60-70 קלוריות לחתיכה.

avatar
דבי (18:39 7.05.2020)

היי,
התחלתי להכין.
אפשר לעשות אותו דבר כולל הגבינה עם תפו\”א במקום הירקות והכוונה גם לא בצל (עבור מי שלא אוכל ירקות). כמות לכ-חצי תבנית אינגליש.
תודה לך !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:42 7.05.2020)

אני חושבת שכן. שימי בערך 2 תפו”א בינוניים לכמות שאת רוצה.
יש לך תבנית בגודל חצי אינגליש קייק?

avatar
דבי (10:00 3.05.2020)

בוקר אור!
אם אשים רק קישוא ובפרוסות, יצא אכיל לדעתך?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:38 3.05.2020)

בוקר טוב,
אפשר להכין עם 3-4 קישואים בלבד אבל האמת שאני לא יודעת איך זה ייצא בפרוסות. אני חושבת שבגלל שמדובר בפשטידה כדאי לחתוך לקוביות קטנטנות או לגרד בפומפיה גסה.
בכל מקרה כדאי לטגן לפני עם הבצל.

avatar
איילת (13:17 28.04.2020)

אפשר לשים קולרבי חתוך לקטן במקום לגרד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:30 28.04.2020)

אני חושבת שכן, אבל כדאי לחתוך כמה שיותר קטן.

avatar
אביבה (14:47 23.04.2020)

תודה אפרת על האתר המדהים, אני כרגע בתזונה ללא פחמימות ומצאתי כאן הרבה מתכונים טעימים שממש כיף לי בדיאטה🙂
אני רוצה להכין את הפשטידה אבל עם תחליף לקמח מחומר זמין
יש משהו כזה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:46 23.04.2020)

היי אביבה,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂
אני מניחה שאפשר להמיר בקוואקר דק/טחון (למרות שזה גם סוג של פחמימה אבל הקוואקר עשיר במקורות חלבון).
מישהי בתגובות שיתפה שיצא מוצלח עם קמח עדשים כתומות.

avatar
שני (23:19 16.03.2020)

הכנתי בלי הגבינות ועם קמח עדשים כתומות ויצא מעולה!!! תוך חמש דקות לא נשאר כלום. תודה על מתכונים מדהימים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:56 17.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך

avatar
עינת (16:02 3.05.2020)

היי
אם אני מנסה בלי גבינות ושמה קמח עדשים כתומות במקום
האם להוסיף גם את השליש כוס קמח תופח ?
קמח כוסמין קמח חיטה 70 אחוז?
או רק את קמח העדשים הכתומות?

תודה על התגובה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:21 3.05.2020)

אין צורך להוסיף קמח נוסף.
אפשר להוסיף שליש כפית אבקת אפיה.

avatar
עינת (16:50 3.05.2020)

היי
או הכונה קמח עדשים כתומות בלי הקמח התופח ולהוסיף אבקת אפייה לקמח עדשים כתומות?

avatar
אושר⁦❤️⁩ (20:36 26.12.2019)

אפשר לעשות את המתכון בלי גזר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 26.12.2019)

במקום גזר אפשר לשים קישוא קטן או קולורבי קטן נוסף.

avatar
עינת (10:53 19.11.2019)

בוקר טוב אפרת

הכנתי ללא הגבינה עם קמח כוסמין וביצה אחת על אף שאפיתי משך הזמן הרשום יצא נמוך ולא אפוי

זה בגלל ששמתי ביצה אחת?

תודה ויום נפלא לך.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 19.11.2019)

היי עינת,
הפשטידה לא אמורה לצאת גבוהה (ראי בתמונה) אבל הביצים מוסיפות נפח אז יכול להיות שיצא קצת נמוך בגלל שויתרת על ביצה.
מה הכוונה “לא אפוי”? כי לפעמים יש הרגשה כאילו זה לא אפוי בגלל שימוש בירקות יחסית רטובים. יש להניח לפשטידה כמה שעות להתקרר ולהתייצב, אפילו לשמור אותה במקרר ולאכול יום למחרת.

avatar
עינת (15:24 6.11.2019)

היי אפרת

אלא משנה סוג הקישוא בהיר או זוקיני?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 6.11.2019)

לא משנה.

avatar
עינת (15:22 6.11.2019)

היי אפרת

אפשרי להשתמש בגבינת ריקוטה של עיזים במקום הגבינה לבנה

תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 6.11.2019)

כן אפשר.

avatar
אילה (22:29 25.07.2019)

הבן שלי (בן 10) הכין את הפשטידה בלי גבינה ועם קמח כוסמין,ריסק את הירקות בסלייסר ויצא מעדן.
בכלל הוא הכין כבר המון מתכונים שלך, כולל עוגת גבינה דיאטטית ועוגיות קינמון ללא סוכר והכל יצא מעולה.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:34 25.07.2019)

איזה כיף לשמוע!
תודה אילה

avatar
מוניקה (10:06 8.05.2019)

הי אפרת
מה המינונים למאפינס של 6?
תודה מראש
מוניקה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 8.05.2019)

היי מוניקה,
הכמויות במתכון אמורות להספיק ל 8-10 מאפינס (תלוי בגודל השקעים).
אני חושבת שעדיף כבר להכין את הכמויות במתכון לא?
אם את מכינה חצי מהכמויות זה אמור להספיק ל-6 מאפינס קטנים.

avatar
אודליה (17:17 29.04.2019)

אפשר להוסיף גם פטריות משימורים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:44 29.04.2019)

כן אפשר.

avatar
נילי (12:01 14.04.2019)

כמעט חג שמח (:
האם ניתן להמיר לקמח חומוס + סודה לשתייה? – אחר?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:42 14.04.2019)

היי נילי 🙂
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר לשים כרבע כוס קמח חומוס + רבע כפית אבקת סודה לשתיה.

avatar
עינת (10:34 12.04.2019)

בוקר טוב אפרת

להמרת קמח רגיל (במקרה שלי כוסמין 70 אחוז ) לקמח תופח .

כמה אבקת אפייה לשים לשליש כוס קמח הכוונה כמה בכפיות או בכפות

תודה .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 12.04.2019)

שליש כוס קמח כוסמין 70% + שליש כפית אבקת אפיה.

avatar
עינת (11:13 11.04.2019)

היי אפרת

אפשרי לאדות את הבהצל ושאר חבריו הירקות במים ולא הוסיף שמן בכלל לפשטידה וןלא לשמן תבנית ? (אשמח )

תודה .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 11.04.2019)

אפשר אבל אולי כדאי לשמן מעט את התבנית כדי שהפשטידה לא תדבק אליה.

avatar
שפיץ (18:25 25.03.2019)

טעים…אפשר להחליף קולורבי בלפת

avatar
דינה (14:25 6.03.2019)

פשטידה מעולה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 6.03.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
ספיר (11:34 24.02.2019)

היי! רציתי לשאול האם אפשר להמיר את הגבינה במצרך אחר שהוא לא חלבי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 24.02.2019)

היי ספיר,
אפשר לוותר על הגבינה, הפשטידה תצא פחות אוורירית.

avatar
רינה (11:09 22.02.2019)

אפרת הצוללללה…
לא ראיתי את המתכון וכבר ערבבתי את כל החומרים בלי לטגן את הירקות
מה עדיף? להכניס ככה לתנור או לטגן ביחד עם הביצים והקמח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 22.02.2019)

היי רינה,
מתנצלת ראיתי רק עכשיו. מקווה שהסתדרת.
אם כבר ערבבת עם הביצים והקמח אז עדיף להכניס לתנור ולא לטגן.

avatar
רינה (21:48 21.02.2019)

היי אפרת
התכוונתי לתבנית בגודל 15*20
נמוכה כזו

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:08 21.02.2019)

אם זו התבנית אז היא מתאימה.

avatar
אפרת (08:34 21.02.2019)

הי אפרת
האם מתאים קמח שיבולת שועל במקום קמח חיטה?
שוב תודה על המתכונים הנהדרים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:04 21.02.2019)

אני חושבת שכן.

avatar
דבי (22:26 20.02.2019)

תודה!

התכוונתי לגרוד בפומפיה.

מנסיון בסלט זה לא מוצלח לדעתי. הריח ואולי גם הטעם.

כשחותכים לקוביות זה שונה. אבל כאן לא שייך קוביות, אז יש תחליף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 21.02.2019)

בוקר טוב,
בפשטידה זה שונה ודווקא עדיף לגרד. לאחר בישול קצר במחבת ואפיה בתנור ה”חריפות” נעלמת והטעם משתנה.
בסלט זה חי ולכן הטעם והריח מורגשים.

avatar
הדסה (20:48 20.02.2019)

הי אפרת , אני לא מגיבה פה כבר כל כך אבל מכינה רק מהאתר כמו תמיד ותמיד מרוצים ונהנים!רציתי לשאול כמה אפשר לשים אבקת אפיה כשמשתמשים בקמח רגיל? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 20.02.2019)

היי הדסה 🙂
אפשר לשים שליש כוס קמח רגיל + שליש כפית אבקת אפיה.

avatar
רינה (20:30 20.02.2019)

מה לשים במקום הגבינות?
יכול להתאים לתבנית ח”פ מרובעת קטנה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:59 20.02.2019)

היי רינה,
אם הכוונה לתבנית בגודל 20X30 אז הכמות קטנה מידי. הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק.
אפשר לוותר על הגבינה, הפשטידה תצא פחות אוורירית.

avatar
דבי (20:15 20.02.2019)

ערב טוב אפרת,

כשמרסקים קולורבי…. משהו לא מרגיש… לפחות בסלטים.

אפשר בלי?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 20.02.2019)

היי דבי,
לא בטוחה שהבנתי..
במתכון הזה אין לרסק את הקולורבי אלא לגרד בפומפיה גסה.

avatar
אודליה (00:55 29.04.2019)

אפשר להוסיף גם פטריות משימורים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 29.04.2019)

כן.

לקריאת כל התגובות